Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ראשית אפתח ואומר תודה לאופיר שתרם מזמנו ועזר לי לסגור את הפינות האחרונות ולהפיג את החששות שלי מפרוייקט זה.

כל הרכיבים כבר אצלי למעט הספק שבדרך - הדבר היחידי שנשאר לי לרכוש זהו המארז.

אני מחפש מארז שיראה כמו מגבר (משהו בסגנון ה-VOOMPC) - כל המארזים שמצאתי פה בארץ נמכרים עם ספק כח ואני לא צריך אותו - מישהו מכיר חנות שמוכרת מארז כזה או משהו דומה אך ללא ספק?

הייתי מזמין את הדגם הזה מחו"ל אך זה יצא לי כמעט 600 שקלים לפני מיסים, כך שזה לא משתלם כל כך...

תודה מראש,

אבי.

פורסם

מה הדרישות שלך ממארז?

מידות מסויימות?מיקום?איוורור?

עם פתח לDVD או לא?

בנוגע למארזי מורקס ווום פיסי, הם ממש לא יקרים ויעלו לך בין 40 ל80 דולר. תוכל להצהיר עליהם כחלקי מחשב לפטור ממכס וגם להוריד את המחיר ל50 דולר כולל משלוח.

הנה אתר מומלץ:

http://mitxpc.com/products.asp?cat=85

בארץ מצאתי הרבה מארזים בפלונטר ובעוד אתר אחד (בעיקר מארזים של מורקס).

המחירים מתחילים מ400 שקל למארז ללא ספק.

נ.ב

אני גם הייתי באותה דילמה ובסוף החלטתי להכין אחד קאסטום לתא כפפות שלי.

פורסם

שוב, כל אחד ממארזי morex או voompc יתאימו לך.

בארץ הם נורא יקרים ומוגבלים במבחר, לכן אני ממליץ לך להזמין מחו"ל.

תריץ חיפוש בגוגל ל morex ותוודא שהמארז שאת בוחר יכול להכיל את הספק שבחרת - voompc לדוגמא מכיל רק M2.

אם אתה שם את המארז מאחורה על הפלטה, תשקול בחיוב בניית מארז קאסטום. במקרה כזה הייתי בונה קופסא פשוטה מMDF וכיסוי פרספקס ליופי:)

יהיה לך הרבה יותר מרווח עבודה, תוכל למקם מאווררים, לשים כרטיסי PCI וכו'

• תוכן חדש...