Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק קנווד W311

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Kenwood KDC W311 רדיו דיסק במצב ממש טוב בלי בעיות מוכר עקב שידרוג למערכת יקרה יותר.

אפשר לבוא לשמוע שהכל תקין וגם על הדרך אני אסביר לכם על הפונקציות שיש במכשיר, קורא קבצי MP3, WMA ודיסקים צרובים (CD-R/CD-RW).

מקודד 24BIT ממש שומעים טוב לפרטים נוספים מצאתי דגם ממש דומה אבל ישן יותר ככה הוא נראה http://www.sounder.co.il/eMall/product.asp?pc=98718

רק בתאורה בצבע שונה וזה דור אחד מתחת משלי אני מציין שזה לא הדגם, פשוט לא מצאתי הרבה פרטים מאתרים בעברית עליו, וזה הכי דומה שיש.

דורש עליו 220 שקל הוא באמת במצב חדש ולא עבר מעולם תיקון.

פלאפון 0505-990-940 אפשר לפנות אלי גם בפרטי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה המחיר ירד ל180 שק"ל באמת רדיו דיסק איכותי במצב טוב לא עבר הרבה.

פחות בהרבה מחצי מחיר של חדש, הדגם הישן יותר נמכר פה לפני חודש ב200 אין מה לדבר בכלל על המחיר.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה, המחיר נשאר אותו דבר המערכת במצב חדש אפשר לבוא ולראות. תדפדפו בעמוד הראשון תראו שדגם ישן יותר נימכר ב200 w241.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ.

מוריד את המחיר ל150 אבל זה באמת המחיר אחרון מעבר לזה אני מעדיף להביא לאחי הקטן לשחק איתו באמבטיה.

במצב ממש טוב לא תמצאו יותר זול בדוק.

0505990940

• תוכן חדש...