Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מימון לסובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הציעו לי לקנות b3 חדשה מהחברה במימון מלא. (החזר של כ1800 ש''ח בחודש ל 5 שנים)

מה שלא מצאתי בחברות האחרות ובנוסף לקבל גם תוספות בשווי של כ20000 ש''ח.

האם כדאי בגלל זה לקנות את הרכב למרות שהכיוון שלי היה על רכבים אחרים שלדעתי טובים יותר?

תודה

פורסם

האם זהו ליסינג פרטי או שרק מימון?

מה קורה אחרי 5 שנים? הרכב נהיה שלך או שעלייך להוסיף כסף על מנת להעביר אותו לבעלותך?

כי בחישוב מהיר :1800X5X12=108000, שזאת ממש לא העלות שלך הרכב הזה.

פורסם

צודק. ההחזר החודשי הוא יותר קרוב ל2000. והרכב נשאר שלך .

וההמלצה של הנציג היתה שבתום האחריות (3 שנים) למכור את הרכב ולקבל עליו יותר מהמחירון בגלל התוספות ואת יתרת ההלוואה אפשר לשלם נטו ללא קנסות/ריביות

פורסם

אם אתה לא מרוצה מהרכב, ונדמה לי שיש עוד כמה כאלו, אז לשלם יותר ממאה אלף ש"ח רק כדי להרויח תוספות?

תכין גם כסף לפסיכולוג כי התיסכולים יגיעו בהמשך. עוד יתברר לך שבעיסקת מימון כזו אתה לא מרויח כלום, החברה הממנת מרויחה הרבה, ממה שאתה תשלם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

איזה מנוע ? לא הייתי מתפשר על פחות מה2.0 ...

:shock:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

נשמע טוב מדי. חפש את הקאץ':

1. אולי מדובר במכונית שעומדת למעלה משנה במלאי, אמנם חדשה אבל מבחינת משרד הרישוי יש למכרו כיד שניה, וגם לא ידוע לך איזה נזקים נגרמו מעצם העמידה המיותמת.

2. מה שיותר סביר - עליך לשלם עוד איזה 20,000 ש"ח מקדמה. במצב זה העלות נראית סבירה.

מעבר לכך - בדוק את מאפייני המימון - האם מדובר בליסינג או שעבוד (כלומר - האם המכונית רשומה על שם המלווה או על שמך עם שעבוד לטובת המלווה) וכן את תנאי הריבית, יתכן שמדובר בריבית משתנה (צמודת פריים) שהיום היא זולה אבל יכולה לקפוץ במהירות וללא התראה, או הצמדה אחרת כלשהי שסיכוניה בצידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סובארו ידועים בהצעות המימון הרבות שלהם ובדחיפת המון איבזור בהתקנה מקומית לכל רכב שהם מוכרים. שום דבר ממה שהזכרת אינו אביזר מקורי של סובארו כולל המגנזיום, מדובר באביזרים בהתקנה מקומית שעלותם מחוץ לסוכנות נמוכה בחצי.

אני מציע לא להסתנוור מהמימון והתוספות כי הם מנסים בסך הכל על מכונית בינונית ביותר שהייתה אולי מתאימה לסוף שנות ה-90 אבל לא לתחרות בקבוצת המשפחתיות של ימינו שמציעה במחיר דומה את סקודה אוקטביה עם המנוע החדשני, מאזדה 3 המעוצבת והמפולפלת, יונדאי I30 שמציעה תמורה מעולה למחיר או סוזוקי SX4 קומפקטית וג'יפונית במחיר נמוך. רוב הרכבים מציעים איזשהו מאפיין יחודי שמעיד על סוג של אופי, מה שלדעתי אין בסובארו המיושנת בעלת מנוע ה-1.5 החלוש, תא נוסעים פשוט ומיושן ואוירה כללית של שיעמום ובינוניות.

פורסם

CH@OS מדובר במנוע 1.5 (למרות שהנציג אמר 1.6 ..)

sperial יכול להיות מה שאתה אומר לגבי שנת הדגם, אולם ידוע לי שהם הציעו את זה להרבה לקוחות מה שיכול להצביע על כך שלא מדובר ברכב בודד.

ההסכם הוא ליסינג מימוני ללא שום מקדמה.

ולגבי הריבית לפי חישוב שעשיתי היא פשוט לא קיימת..

אני בכל אופן שכרתי רכב כזה ליום אחד. (25000 ק''מ) וירדתי מהעניין ברגע שיצאתי לאיילון..

האוטו אומנם פשוט אבל בתוך העיר שקט ונוח יחסית.(למעט הישיבה הנמוכה מדי לטעמי) ביציאה לכביש מהיר המנוע החלש מתגלה במערומיו ועוד לא דברתי על צריכת הדלק..

אז תודה למגיבים.:-)

• תוכן חדש...