Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

יש לי אימפרזהgt שנת 2000 ואני רוצה להתקין תוכנת מנוע ecutec.

רציתי לדעת איך זה פועל ומה זה נותן למנוע בדיוק?כמה סוסים?

פורסם

ECUTEK היא תוכנת ניהול מנוע ש"מתלבשת" על המחשב המקורי.

איתה ניתן לערוך מפות דלק, הצתה וכדומה וכך להתאים את מפות הניהול לכל רכב ספציפי (טיונינג).

עוד מידע אתה יכול לקרוא באתר שלהם - http://www.ecutek.com/About/

פורסם

andernalin_junk אם לא היית מבין מזה סטאפ ובמיוחד שזה מילה אנגלית שרשומה בעברית (SETUP)

אז גם אם היית קורא את האתר של ECUTEK כמה פעמים ומנסה לתרגם אותו לא היית מבין את משמעות המילה

על תגובות כאלה חבל לבזבז אותיות על השרת.

לפותח השירשור:

כמו שאמרו- בעזרת הECUTEK ניתן לכוות את האוטו לתוצאות אופטימליות.

כמה כוח זה נותן ?

לפי ה setup שיש ברכב,הכוונה לפי מה שיש ברכב,אם אתה עם חלקים מקוריים השידרוג של ECUTEK בלבד מורגש אבל לא קיצוני בכלל.

אם תחליט לשנות את ה setup ולשדרג תוכל להיתקדם ככל שהחלקים מסביב יהיה יותר מחוזקים כמו משאבת דלק,קלאץ',מנוע ועוד ועוד.

עוד דבר שמשפיע הוא הכיוון עצמו,תלך למישהו עם ניסיון , בלי לחשוב לחסוך בכלל בשום אופן.

פורסם

תודה רבה.

יש לי ברכב משאבת דלק וולברו גדולה,ווסת לחץ דלק,פורק לחץ,צנרת ובוסט קונטרולר של גריידי.

עם השיפורים הללו מה יהייה אפשר להוציא?

פורסם

הנה מה שאני אמרתי בנוגע לסטאפ

זה אומר , שבהתאם למה שיש לך על האוטו , מכוונים את האוטו לתוצאות אופטימליות

אני מבין שלקרוא באתר שלהם לא טרחת אה ?

והנה מה שאתה אמרת :

andernalin_junk

כמו שאמרו- בעזרת הECUTEK ניתן לכוות את האוטו לתוצאות אופטימליות.

כמה כוח זה נותן ?

לפי ה setup שיש ברכב,הכוונה לפי מה שיש ברכב,.

עכשיו תסביר לי בבקשה מה ההבדל בין מה שאתה כתבת למה שאני כתבתי

בחלק מהמשפטים שלך אפילו השתמשת באותם מילים בידיוק כמוני

אז למה כל התנשאות בהודעה ? או שמה , לא קראת את כל הת'רד ?

פורסם
andernalin_junk אם לא היית מבין מזה סטאפ ובמיוחד שזה מילה אנגלית שרשומה בעברית (SETUP)

אז גם אם היית קורא את האתר של ECUTEK כמה פעמים ומנסה לתרגם אותו לא היית מבין את משמעות המילה

על תגובות כאלה חבל לבזבז אותיות על השרת.

וואלה לא הבנתי מה אתה רוצה מהבן אדם, אני אמרתי שהתוצאה תהיה בהתאם לsetup שהוא נוסע איתו, ואדרנלין אמר מה שאמרתי מפורט יותר. אז או אני אנאלפאבתי או שתסביר מחדש מה רצית להגיד ועל איזה בזבוז מילים אתה מדבר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שלום חן,

עם הרכיבים שמותקנים ברכב שלך אפשר להגיע לתוצאה יפה

הכוח תלוי במה שתרצה, אפשר לעשות תוכנה עדינה ואפשר להוציא קצת יותר, תלוי גם אצל מי אתה מכוון ומה אתה רוצה

ECUTEK עושה בחור בשם רפי, שהוא דורש גם צנרת והוא מכוון לפי דעתו כיוון של אמינות וכוח ללא תקלות.

ישנם עוד סנדאות בארץ שיוכלו לעשות לך תוכנה אחרת

מבדיקה שנעשתה עם חברים שיש להם GTעםאיסיוטק וWRX עם תוכנה אחרת (הWRX עם התוכנה קאסטום הרבה יותר חזקה מה GT עם האיסיוטק)

אם אתה מעוניין אני אפנה אותך בפרטי למקום מוכר ומאוד טוב שאני ממליץ עליו.

בהצלחה.

פורסם

ECUTEK זה גם תוכנת קאסטום.

אתה מתכנן בעתיד טורבו אחר?עם יש מחשבות לזה,אז אולי דווקא כדי לחפש להתקין ניהול מנוע בסגנון של מותק אוו האלטק למשל.

פורסם

אני לא מתכוון לשים בעתיד טורבו יותר גדול,אין לי כסף מיותר להוציא על מנוע חדש!!.

אני מעוניין רק בECUTEK .

רק רציתי לדעת בערך פלוס מינוס כמה כוח זה יוסיף לי?

• תוכן חדש...