Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי ממשפחה בחו"ל את המכשיר הנ"ל קלריון 955 מכשיר נראה באמת ברמה מאוד גבוהה,מישהו מכיר שמע?

כרגע מחובר אצלי ברכב אבל לא הרגשתי הבדל משמעותי באיכות כמו שמספרים עליו

מה דעתכם?

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

כל הפרטים שיש עליו באינטרנט הם באנגלית,שאגב לא סיימתי אפילו 12שנות לימוד:roll:

בכללי איך מומלץ להישתמש איתו בקרוס על נורמל 2WAY או 3WAY? או שעדיף ביכלל להשאיר את זה כבוי?

מה שמורכב ברכב זה קומפוננט קדמי טמפו מגבר וסאב כרגע אני עובד עם הקרוס המגבר{לנזר}ואני ממש לא מרוצה אין לי ביכלל במה קדמית יש סתם צלילים ובאסים שבאים אך ורק מהסאב הקומפוננט נשמע כמו איזה רמקולים 6.5 של קנווד מהאלה שעולים 150 שקל.הבנתי שעדיף לסים את הקרוס במגבר על FULLולעבוד ברדיו דיסק על 2WAY ומשם לחתוך כל דבר בניפרד?

תודה מראש לעוזרים

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

יש הבדל בין שווה לבין נמכר :)

מכשירי קלריון מסדרה 9 נמכרים ביד שניה בין 1000 ל- 1500 שקל. תלוי בתקופה ובמכשיר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...