Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לבעיית הקירטוע שהולכת ונהיית גרועה מיום ליום רציתי לנסות ולנקות את חיישן זרימת האויר

שהבנתי שאחרי ניקוי באלכוהול נהייה שוב תקין.האם מישהו יודע היכן נמצא החיישן הזה באודי???

פורסם

כאשר אתה עומד מול תא המנוע, בצד שמאל קרוב לפנס היכן שנמצא בית המסנן של פילטר אוויר תראה פלג בעל 6 פינים השייך לחיישן כמות אוויר.

אל תנסה לנקות את החיישן עם אלכוהול מכיוון שהפיתרון הזה לא יעיל.

מאין לך לדעת שהחיישן תקול ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה רוצה לנקות את החיישן הנ"ל אז יש ספרי באריזה צהובה(אני לא זוכר את שמה) שאיתו תוכל לנקות את החיישן, אני אישית ניקיתי בהתזה על קיסם אוזנים ואז על ה"עיינית" של החיישן.

קובי

פורסם
היה לי בעיה דומה לשלך.

האם הקרטוע הוא רק בסרק וללא מזגן?

וכאשר אתה מפעיל מזגן או נותן טיפה טורים הרעידות מפסיקות?

כאשר הרכב בסרק הוא כלל לא מגמגם ומקרטע הקירטוע נגרם רק בנסיעה בעת האצה מדי פעם נחנק וכל הרכב מתנועע מתגובה זו. זו התפועה שקיימת אצלי

פורסם

קודם כל הרבה גורמים יכולים להוביל לחוסר סחיבה, במיוחד ברכבים בעלי מגדשי טורבו עתירי חיישנים.

ניקוי החיישן אינו מומלץ, במיוחד לחיישן שנמצא בסוף ימיו. תגש למוסך אשר יאבחן את תיפקודו של החיישן כמות אוויר ע"י כלים מתאימים.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • ספונסר פורום
פורסם

המנוע אצלך הוא מדגם AFN ?

מד זרימה חדש של בוש עולה כ 850 שח לפני מעמ ,ניקוי בדרך כלל לא עוזר .

אני מציע לך לאבחן קודם כל באופן מקצועי לפני שאתה גורם נזק לחלקים "תמימים"

שאולי לא קשורים לבעיה שאתה מחפס .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
המנוע אצלך הוא מדגם AFN ?

מד זרימה חדש של בוש עולה כ 850 שח לפני מעמ ,ניקוי בדרך כלל לא עוזר .

אני מציע לך לאבחן קודם כל באופן מקצועי לפני שאתה גורם נזק לחלקים "תמימים"

שאולי לא קשורים לבעיה שאתה מחפס .

במוסך בכרמיאל שאליו ניגשתי אובחנה הבעיה הזו בזמן נסיעה הרכב פתאום נחנק והרכב זז חזק בסרק אין את הבעיה הזו אלא רק בזמן תאוצה מדי פעם

פורסם

האם התבצעה בדיקה ע"י מחשב ? הוצגו לך נתונים לא אופטימליים של החיישן הנ"ל ?

אם כל הנסיבות מצביעות על חיישן MAF תקול, בצעה החלפה, כמובן במסגרת אחריות ובמקום מסודר.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
האם התבצעה בדיקה ע"י מחשב ? הוצגו לך נתונים לא אופטימליים של החיישן הנ"ל ?

אם כל הנסיבות מצביעות על חיישן MAF תקול, בצעה החלפה, כמובן במסגרת אחריות ובמקום מסודר.

ניגשתי למוסך אחר ומסתבר שהבעיה הינה שלא הוחלף פילטר סולר בטיפול האחרון החלפתי את הפילטר 150 ש"ח ובזה תמה הבעיה!!!

• תוכן חדש...