Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסלסטרות שלי, 2XFA2150X (מורכבים במרצדס הלבנה) ומניסיוני הדל, שומעים מעולה:)

אני חושב שגם מי שטרח לשבת אצלי ברכב ולכוון, אהב את מה ששמע.

אני אהיה במפגש מרכז, מקווה שעד אז גם המסך שלי יהיה מורכב והCarPC מורכב ופעיל כך שאוכל לכוון בצורה טובה יותר ולהגיע לתוצאות טובות אף יותר:)

נ.ב

אני בעד הקדמה של המפגש...

פורסם

מוטי קיבל א' הרטבה לארגן מחדש את מפגשי דרום כראות עיניו ועיני החברים הקבועים.

דברו, תקבעו, תלכו מכות - אני מה'כפת לי.

ImageHandler.ashx?id=27244

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קראש זונ, אני אשמח לשבת- לכוון אני ממש לא

יודע אבל אשמח לשמוע:)

מתאים בערך עוד חודש?

שלושה שבועות ?

יותר?

ישראל ? אלי ? דני ? כל הקבועים ?:)כל החדשים ?

פורסם

יש לו אלפיין (אאל"ט 9822/9882) והרץ היי אנרג'י, מגברי סלסטרה FA2150.

זה נשמע טוב מאוד למעט האמת, הר"ד קצת מגביל מבחינת הכיוונים, אבל גם בכיוון גס זה נשמע נהדר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אוהו!!! הנה התותחים!!!

וובכן, לאחר הפעם הקודמת (והיחידה) בה הגעתי למפגש, חיכיתי וחיכיתי למפגש הבא ואפילו קראתי פה בפורום מתי ולמה ואיך אבל:

לא הרגשתי טוב (החום החום משפיע) והייתי בבית, מיובש, תשוש, עם כאבי ראש איומים.

נראה שממש ניהנתם במפגש בשישי. הצטרפו המון אנשים שלא ראיתי במפגש הקודם.

סחתיין עליכם אנשים.

נקווה שלמפגש הבא אוכל להגיע, בהנחה שתוך שבועיים ארגיש טוב יותר.

(רק אני רוצה שייגמר כבר הקייץ המגעיל הזה?)

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

זורם לי כל תאריך אחרי ה 21/9 - פסיכומטרי.

אז 3 שבועות - חודש, זה טוב = 25/9 או ה1/10

נ.ב

בדרך לאזור המפגש הגעתי לחנייה גדולה מאספלט, באותו מקום, זה לא עדיף?

פורסם

עוד כמה חודשים מתחילה לה תקופת החורף - יהיה צורך למצוא מיקום חדש למפגשי דרום, מיקום שיש בו חניון עם קורת גג.

במפגשי מרכז זו לא בעיה גדולה - מתחת לגשר או מתחת להתאחדות הכדורגל

צריך למצוא UNDERGROUND שכזה גם למפגשי דרום וצפון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה לעולם לא יכול לדעת

הכוכב הזה משתגע לגמרי ואל תשכח שכמות המים שהתאדתה לאוויר גם יורדת מתישהו למטה.

מפגש דרום בשבוע חורפי או מספיק שיהיה קר מאוד והמפגש ידחה - אל תשכח גם שזה יער

צריך להכין מראש מיקום חליפי למפגש שכזה ואם יש באזור גם איזה בית עסק שמכין אוכל - נהדר בכלל!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מפגש לעניין היה זה בטוח, למרות שהייתי 1 מ3 או 4 רכבים שהשמיעו את מה שיש להם .היה כיף לבוא ולראות את כולם אחרי משהו כמו חצי שנה שלא הייתי במפגשים אז זה תמיד תענוג.

תסלחו לי שאני לא מקשר בין הכינויים לשמות הפרטיים אבל עשיתם לי אחלה של שישי צהרים חברים וכן ירבו כאלה

ומערכות חדשות ומכוונות.

שיהיה שבוע מצויין לכולנו :)

• תוכן חדש...