Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב משפחתי 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני חדש בפורום. נכון להיום יש לי רובר 214 שמתפרק לאיטו ואני מעוניין לרכוש רכב חדש שמתאים למשפחה, עם בגאז' גדול וכמה שפחות לראות מוסך.

אשמח לשמוע המלצות.

פורסם

יש לך הגדרה יותר מדוייקת לגבי בגאז' גדול?

אתה צריך רכב סטיישן\מסחרי או אפשר להסתפק במכונית סדן משפחתית?

אם משפחתית רגילה מספקת את צרכייך, תחפש ניסאן אלמרה פרפקט\טקנה (עדיף) - זאת מכונית אחת האמינות שקיימת בשוק בתקציב שלך (בתנאי שטופלה כראוי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בגאז גדול =סקודה אוקטביה שהיא גם אמינה,גם חסכונית יחסית וגם נוחה,הבעיה למצוא אחת שמורה עם קילומטרז' שפוי.

ניסאן אלמרה היא אכן אחת המכוניות האמינות שבנמצא אלא שנוחות הנסיעה בה ירודה.

פוקוס נוחה יותר ונמרצת פחות,אמינות סבירה ובקילומטרז' נמוך האמינות אפילו טובה.

סיויק טובה אך יקרה ללא הצדקה.

לנטיס-כמו אלמרה,אני הייתי מעדיף אלמרה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אותו הדבר כמו כל השאר...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...