Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלסטרה FA475X

סאנדאון SAX 100.4

טרו S44

או שיש עוד הצעות?

המגבר יגביר סט קלארוס פאסיבי (זמנית) ויעבור לאקטיבי.

חשוב לציין שאני מחפש SQL.

עריכה:

עברתי בפורום מכירה וראיתי גם אודיסון LRX4.5 שנכנס לי בתקציב.

בשיפוצים...

פורסם

מבין כולם הייתי בוחר בטרו ומגשר אותו בפסיבי על הקלארוס (בגישור הוא הופך לדואל מונו ונותן 200W לכל ערוץ)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

ההתלבטות קשה בין הסלסטרה לטרו.

קודם כל, עם שני המגברים אי אפשר ליפול, שניהם טובים ומצויינים ועולים הרבה פחות ממה שמוצרים מקבילים עולים בארץ.

אשתף אותך קצת מניסיוני ואולי זה יעזור לך להחליט.

בעד הטרו:

1. יש לי כיום את הטרו מהסדרה הגבוהה יותר (Billet) ואני מאוד מרוצה ממנו.

2. בנוי כדואל סטריאו ובהגברה פאסיבית, יכול להיות שיש לו יתרון על ה FA.

3. מגבר טוב מבית טוב. אני יודע שעד לא מזמן הוא יוצר בקוריאה, לדעתי חלק מתהליך הייצור עבר לארה"ב.

4. מניסיון שלי עם הסדרה הגבוהה, אופי הצליל די חם.

בעד הסלסטרה:

1. לפני תקופה מסויימת, כשהיה לי קלארוס ברכב, חיברתי את ה FA475 לבדיקה וזה היה שילוב ממש טוב (לא טוב כמו ה Billet, אבל עדיין טוב מאוד).

2. אומנם לא בנוי כדואל מונו, אך בנוי גם כן משני ספק כוח נפרדים.

3. עד כה, המגברים של סלסטרה היו השידוך הטוב ביותר ששמעתי לרכיבי HAT.

4. סלסטרה היא חברה פחות ממוסחרת ופחות ממותגת ואני רואה בזה יתרון כי אני לא משלם על שם ופרסום אלא על מוצר נטו.

4. מניסיון שלי עם הסדרה הזו על יותר מ- 5 קומפוננטים אני יכול להגיד שאופי הצליל הוא בהיר מהטרו.

מקווה שעזרתי לך במעט

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מביחנת הספקים הטרו הוא 60 וואט או שהוא אנדרייט?

אני אוהב כוח הרבה כוח.

והוא יתאים לי לעבודה אקטיבית?

בשיפוצים...

פורסם

משום מה הייתי בטוח שהטרו הוא 90 וואט ולא 60. באקטיבי זה לא יספק את הקלארוס באופן מיטבי.

פורסם

טוויטר ומיד לא תיהיה לו בעיה להגביר?

שאני יעבור לאקטיבי אני יוסיף מגבר שני ערוצים לוופרים והמידים והטוויטרים יוגברו על ידי הS44.

בשיפוצים...

פורסם

אני לא יודע מה ההגדרה שלך ל"אוהב כוח". יש מי שמגביר מידים עם פחות מ- 50 וואט ויש מי שמגביר עם יותר מ- 150 וואט.

אם אתה אוהב כוח מה למה אתה נובר בדקויות ההבדלים בין המגברים האלו?

פורסם

זה לא ממש עניין של כח,אלה שליטה באלמנט

ככל שהמגבר חזק יותר,יותר כל לו להוציא מהאלמנט את המיטב

חזק אתה תשמע גם במגבר ה"חלש" יותר

SROOL-טרו מיוצר כולו בארה"ב או שרק סדרת בילט ומעלה?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

התחלתי לכתוב את כל היסטוריית מדינות ייצור המגברים של טרו במהלך 7 השנים האחרונות, ומחקתי את ההודעה, שמא היא תפגע במישהו.

משום מה באתר של טרו כתוב על הסדרה הנמוכה: Made and Fully Assembled in California, U.S.A.

אבל על הסדרה הגבוהה יותר הם טרחו לציין:

Research and development- 100% USA

Heatsink: Extrusion, CNC machine work- 100% USA

Blank P.C Board- 100% USA

P.C Board: Assembly & Final assembly- 100% USA

Final Quality Control- 100% USA

Packaging- 100% USA

Parts- USA, Mexico, Europe and Asia

תחליט לבד.

פורסם

אם אתה מתכנן לעבור ל3 חלקים הטרו מתאים לצרכים העכשווים וגם לעתידיים שלך , נכון שיש עוד רבים וטובים שיעשו את העבודה אבל במחיר שלו שהוא נמכר ביד 2 כחדש הייתי אומר שזאת הזדמנות טובה.

קלארוס פאסיבי - הטרו בגישור של 200W לערוץ לכל צד.

שתעבור לשלושה חלקים הטרו יהיה על המידים והטוויטרים , למידבאסים תוסיף מגבר 2 ערוצים חזק.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

SROOL - למה אתה כותב דברים מהאוויר?

למשל, ה S44 - Made and Fully Assembled in California, U.S.A. מה זה אומר? אתה מוזמן לשלוח להם מייל, עד כמה שאני מבין זה מיוצר בארה"ב :) ויש לי גם תמונות מסיור [לא שלי] במפעל שלהם.

למשל, ה S44 הוא מוצהר 60 - כמו שכל המגברים של TRU מוצהרים בהספקים כ60 אחוז ממה שהם באמת מוציאים, וזה רק בשביל "להעמיד" את המגברים מול סדרות דומות, לא יגידו שה S44 הוא 90 וה S45 הוא 120, אבל זה מה שהם מוציאים בפועל.

למשל - ה S וה FA לא באותה רמה.

למשל, אני חיברתי כבר מספיק מערכות עם S44 כדי להווכח שהם לא נופלים בעוצמה ממגברי 100 RMS - כמו במשפט השני שכתבתי. [ויש לי מספיק מגברי 100 אראמאס:)]

מקווה שעזרתי לך במעט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...