Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש כמה עצים בנושא ותאמינו לי שקראתי את כולם.

השאלה שלי איזה רכב אתם הכי ממליצים לי לקחת ?

מדובר בי ובחברתי אז הגודל לא קריטי , אני לא מחפש רכב "רגיל" ולא איכפת לי להשקיע עוד קצת בשביל לחייך הרבה :-D

מנסיון קודם באירופה הופתעתי לטובה ממנועי הטורבו דיזל (חזקים וחסכוניים)

אז מה יש לנו, טיול לשבוע אין צורך ברכב גדול ואני לא מחפש לחסוך במחיר ההשכרה או במחירי הדלק.

קראתי גם באחד השירשורים שיש אפשרות לקחת רכב קבריולט , אז אני אשמח לשמוע גם על זה.

אשמח לשמוע המלצות חמות על מכוניות חמות :wink:

תודה לעוזרים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני שכרתי באיטליה סיאט ליאון TSI, קיבלתי את הרכב חדש לגמרי, מתאים לגמרי לכבישים המהנים של איטליה.

חשבתי גם על רכב קבריולט אבל לי זה לא התאים (הגעתי לאיטליה עם מזוודה אחת גדולה ועוד 2 טרולי+2 תיקי גב).

בלי קשר לאיזה רכב תזמין ומאיזו סוכנות (אני הזמנתי מאוויס), עדיף לעשות את ההזמנה מהנציגות בארץ, המחירים זולים משמעותית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דבר ראשון אני קראתי את העצים שלך על הטיול לאיטליה כמה פעמים , עזרו לי הרבה תודה :wink:

בקשר לרכב , כמובן שאני מזמין מהארץ ורוב הסיכויים משלמה sixt או שמישהו ממליץ על משהו אחר? רוב האנשים בפורום רשמו להתרחק מאוויס (אני מקשיב כאן לאנשים)

השאלה האם יש כאן אנשים שהזמינו רכב קבריולט או רכב ספורט ויכולים לשפוך קצת אור על הנושא?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני שכרתי רכבים מאוויס לא פעם ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות, כולל בהשכרה האחרונה באיטליה אבל זה כמובן לשיקולך.

בגדול רוב חברות ההשכרה מחזיקות רכבים פתוחים (לרוב דגמי פז'ו), אתה יכול פשוט להכנס לאתר של כל חברת השכרה ולראות את צי הרכבים שלהם.

פורסם

באתרים של החברות הגדולות מי הרכבים מופיע לפי מיקום ההשכרה וברוב האתרים מופיעות רק הסטנדרתיות ואין מיוחדות.

• אחראי פורום
פורסם

לצערי, כל ניסיונות החפירה שלי לנציגה במשרד הנסיעות (שתחפור בהמשך לנציג חברת ההשכרה), לא הניבו תוצאות.

הם לא מקבלים הזמנות לדגמים אלא רק לקבוצות שמכילות את הדגם שאתה רוצה, אבל לא מתחייבות לספק לך אותו.

הם מתעקשים לדבר בסיסמאות של : "קבוצה A/B/C/D - פוקוס או similar".

בפעם האחרונה כבר נכנעתי למוגבלות שלהם והזמנתי קבוצה D עם הסיכון שאקבל פוקוס עגלתית.

אצל הנציגות באיטליה דווקא נפתחות לך כמה אופציות בטווח המחיר וגם אומרים לך בדיוק אם זה דיזל/בנזין וכו'.

הציעו לי גולף TDI ידנית חדשה לחלוטין וכחובב דיזל הסכמתי ולא התאכזבתי. עשיתי 1600 ק"מ ב-110 יורו סה"כ.

הרכב עלה 280 יורו ל-10 ימים בהרץ, מומלצים.

כבר כתבתי את זה פה, המיטו קיבלה קבוצה משלה - D6 (ואת זה לא ידעו להגיד לי מהארץ, רק באיטליה :x).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כמו שרשמתי גם אני הייתי מרוצה מהטורבו דיזל , אבל הפעם אני חושב אולי על רכב מהנה יותר.

אבל כמו שאמרת הבעיה שבכל חברות ההשכרה מדברים בקבוצות.

אני אנסה היום עוד כמה חברות ונראה מה יצא. אני מבטיח לעדכן.

פורסם

לשלמה sixt אין רכבים "מיוחדים" באיטליה , ננסה מקומות אחרים :|

גם בממסי המצב דומה.

פורסם
הרכב עלה 280 יורו ל-10 ימים בהרץ, מומלצים.

.

לא חושב שרלוונטי לכתוב את המחיר כיוון שלכל תקופה יש את התמחור שלה.

אני לדוגמא שילמתי 265 יורו על סיאט ליאון TSI (יכולתי לקחת גם גולף TDI,לא רציתי) ל-5 ימים.

אבל זה היה בשיא העונה (סוף יולי).

פורסם

יש גם מבצעים שונים ומשונים.

בכל מקרה המחיר לא נמצא כרגע בראש סדר העדיפויות, כמובן שיש מגבלה אבל היא בהתאם להנאה יותר נכון להנעה :twisted:

פורסם

כמעט והצלחתי .... התקשרתי לאופרן שאחרי המתנה לא קצרה אמרו לי שיש סיכוי לסדר אלפא gt , אבל לצערי אני נוחת בורונה וזה הורס הכל :cry:

אני חושב שאני מזמין רכב משעמם וזהו :|

פורסם

לאחר שנשברתי סופית אני חושב שבסוף אני אזמין גולף :-(

אולי אני אפצה את עצמי באיזה חצי שעה על איזו פרארי :twisted:

פורסם

לפני שבוועיים חזרתי מאיטליה, הזמנתי רכב מהארץ דרך טריפ קאר (הכי זולים בהפרש ניכר ובדקתי את כולם) הם נתנו לי שובר לחברת מאג'ורה האיטלקית שגם שלמה סיקסט עובד איתם. הזמנו פורד פוקוס סטיישן ובסוף שודרגנו לאאודי A3 1.6 TDI אוטו מהנה ביותר! במיוחד בכבישי איטליה, ממליץ בחום.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

הוזמנה גולף tdi , ונחפש איזו השכרה מיוחדת לכמה דקות או שעות :wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף לקחתי גולף mk6 tsi גיר רגיל (שישה הילוכים)

רכב מעולה , והכי חשוב לקחתי פרארי 458 ואת הקליפורניה לחצי שעה במצטבר :twisted:

• תוכן חדש...