Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשרי להניע בלי מפתח ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברובר 214 עם מנוע 1600 ידנית שנת 97...

המפתח נאבד.. האוטו עמד בערך שנה בלי להניע..

אין לאוטו מצבר, טסט, דלק, ומפתחות,

אתמול סידרנו לאוטו מצבר, ודלק.

את האוטו אפשר לפתוח השאלה אם אפשר אייכשהו להניע את האוטו דרך הקבלים של הסוויץ..

מישהו יודע מה צריך לחבר עם מה ?

Only RWD

פורסם

לא יתכן, שבפורום רכב, ילמד אותך מישהוא להניע רכב בעקיפת מתג ההצתה (שיטה לגניבת רכב).

השיטה הנכונה היא לפנות אל מנעולן רכב שביכולתו לשחזר ולהתאים מפתח עבור בעל הרכב שמוכיח זאת במסמכים.

בברכה - רפי לין

פורסם

אוקי הבנתי תודה רבה,

קודם כל מיצטער על השאלה

אם מישהו יכל לבוא עד אלי ולעזור לי בזה אני מאוד אשמח אפילו שהוא יעשה את זה

אני ל אידעתי שיש דבר כזה בכלל "שחזור מפתח"

אשמח לשמוע עוד פרטים.. כמה בערך דברכ זה עולה ? עם\בלי אימובילייזר.?

ואין לך מה לדאוג חביבי אנחנו לא גונבי מכוניות אנחנו סך הכל נערים בני 18 שמשפצים כ4 מכוניות משלנו שרשומים על השם האישי שלנו.

Only RWD

פורסם

אתה אישית לא גנב, יתכן אפילו שאתה בנו של רב חשוב, או פוליטיקאי מוכר.

היום או מחר יצליחו לעזור לך, יעשו לך את העבודה (כפי שביקשת, עם הכבלים), ואתה תהיה מבסוט ומאושר.

ישאלו אותך החברים/שכנים איך עשית את זה, ואתה תסביר להם: "הוא לקח מפה, חתך משם, עשה ככה וככה והניע"

מאותו רגע, המידע שהיה עד לאותו רגע ברשותך, כבר איננו ברשותך.

יתכן והם ירוצו לספר לחבר, שיספר לאמא שלו, שתספר לבעלה, ומשם?

רק אלוהים ישמור אותנו.

אם היית כותב מאיזו עיר אתה, יכולתי לתת לך רשימה ענקית של פורצים מקצועיים, שכפי שכבר אמרו לך, ידרשו ממך לראות רשיונות רכב, הוכחה שהרכב שלך וכ'ו.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
עושים את זה במוסכים,תהיה בטוח שאתה לא הראשון שאבד לו המפתח.

אם תגיד איפה אתה גר יפנו אותך כבר למוסך.

תעשה מה שאתה רוצה כולל שמיניות באוויר ולא תוכל להניע את הרכב,לרובר יש אימובילייזר מקורי שאפשר לנטרל רק בחברה,אתה צריך שלט לנטרל את האימובילייזר ורק אח"כ להכניס מפתח ולנסות להניע.אם האוטו שלך אתה בתור בעל הרכב צריך לדעת מה הקוד שמנטרל את האוטו ולא רוצה להרחיב בעניין הזה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עמוס לא התכוונתי שמניעים במוסכים ללא מפתח.

התכוונתי שיש פתרון לבעיה במוסך,שילך למוסך שמתעסק ברכבים מהסוג הזה ויספר להם את הסיפור,ואני בטוח שימצאו לו פתרון לבעיה.

סך הכל אובדן מפתח זה לא סוף העולם.

פורסם

שלום לבעל הרובר

תיגרור את הרכב אלינו נניע לך אותו

וגם נעשה לך מפתח ושלט מקורי

בלי השלט הרכב לא יניע

בברכה שוקי לוי

פאר המנעולים ודרך אגב אנו המנעולנים של חברת המזרח

יבואני רובר לישראל ויש לנו במלאי את כל סוגי השלטים לרכב

• תוכן חדש...