Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנזין 95- חוות דעת על דלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, ברשותי קורולה 2005, בד"כ הייתי מתדלק בתחנת דור אלון הקרובה ולא היו תלונות:-)

לאחרונה יצא לי לתדלק טנק בתחנת סונול, והנסיעה הרגישה שונה, הרכב נסע ממש טוב.

הייתי בטוח שה 95 צריך להיות זהה בין תחנות, האם אכן יש הבדלים בן רשת לרשת? מכניסים תוספים וכו'?

ובכללי איזה דלק לדעתכם, אנשים שהתנסו במגוון תחנות, הרגיש הכי טוב?

תודה רבה מראש8)

פורסם

בסופו של דבר זה הבדל של תוספים שהם מכניסים לדלק (איזו חברה וכן הלאה) כי הדלק מגיע ממקום אחד אבל התוספים זה כבר עניין שונה.

אני אישית תדלקתי בסונול, פז, דלק, דור אלון, 10 וכן הלאה..

הכל אותו חרטא.

אם אתה מרגיש שיש לך הבדל (משמעותי כמובן) בין דלק של חברה אחרת לסונול אז לך על זה, מי אחנו שנגיד לך שזה לא טוב :) (ההרגשה בסופו של דבר היא אצל הנהג ולא אצל אף אחד אחר).

אני אישית מתדלק בת.דלק 10, אחלה של הנחה יש להם (הדלק הזה יכול לגרום לחור ענקי בכיס חח).

עידן.

פורסם

אני מתדלק רק בפז יש לי תחנה קבועה כבר

פעם ניסיתי כמה פעמים לתדלק חברת דלק, עם כל התוספים שאמרו שיש להם בדלק, לא הרגשתי כלום.

פורסם

הדלק מגיע מאותו המקום במכליות סגורות עם פלומבות.

מהילה יכולה להתבצע בתחנה עצמה על ידי הוספת נוזלים שאינם דלק למיכלים.

(גם נהג מיכלית יכל לגנוב דלק ולמלא את המיכל בנוזל זול אחר, אך בכל תקופתי בענף הדלק לא שמעתי על מקרה כזה מלבד מקרה אחד בודד), מה שמשאיר את "קומבינת" הדלק לבעל התחנה.

אם מרגיש לך כי הרכב אינו מתנהג רגיל, אין סיבה להמשיך ולתדלק באותה התחנה שבה אתה חושד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כרגיל, מצאה חן בעיני מאוד התגובה של "ראש ממשלת קארספורום".

רק אוסיף ואומר, שבגלל שיש לי רכב מהעבודה, ואני מסתובב איתו המון (ככה התפקיד מוגדר), כשאני רואה שחסר דלק, אני מרים את הראש, מביט סביבי ומחפש תחנה, שם אני מתדלק.

בחיים לא הרגשתי הבדלים בנסיעה, סוחב יותר או פחות (הכל שטויות נו), בעליות שונות וכ'ו.

רק אם המהילה, בתחנה הספציפית הזו או האחרת, היא מהילה רצינית, ששמו בה מלח, נפט או קולה בכמויות מטורפות, אז כן, תרגיש בהבדל.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

עד כמה שאני יודע, מזג אוויר יכול להשפיע על הרכב.

אולי תדלקת בתחנה שונה ובמקרה היה פחות לחות, פחות חם ?!

אני לא יודע אם זה ככה גם ברכבים מודרניים מוזרקים , אבל זה בהחלט ככה ברכבים ישנים ובהחלט לא מוזרקים.

פורסם

ידוע שהבנזין והסולר של סונול ודלק איכותי יותר משל פז ודור אלון ועל אחת כמה וכמה מהזבל של טן וסד"ש.

אתה רואה תהבדל בק"מ לליטר, בסחיבה ומאמץ של המנוע ובשקט שלו,

מי שחושב שאני מדבר שטויות שינסה ויראה ת'אמת

אפשר לדעת איפה תחנה זו נמצאת?

פורסם

אני דווקא מרגיש הבדלים בין התחנות, לפני שעשיתי ראש מנוע היו תחנות שתדלקתי בהן והמנוע היה מצלצל כל הזמן וכאלו שכמעט ולא.

וגם מבחינת סחיבה אני מרגיש לפעמים הבדל.

דווקא אני הכי מבסוט מהדלק של טן (גר בחיפה).

• תוכן חדש...