Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי בפיאסטה שלי טרמוסטט עלה 30 שקל עכשיו האוטו מתחמם מהר יותר ומד החום מגיע לאמצע וטיפה יורד בכביש מהיר משהו בין החצי לרבע עכשיו שמתי לב שהוונטה לא מפסיק לעבוד בכלל האם זה בגלל שהיוניט של הוונטה דפוקה אוו שהאוטו לא רגיל עדיין לטרמוסטט לא היה טרמוסטט הרבה שנים באוטו מה אתם אומרים הבעיה

קשה באימונים קל בים

פורסם
שמתי בפיאסטה שלי טרמוסטט עלה 30 שקל עכשיו האוטו מתחמם מהר יותר ומד החום מגיע לאמצע וטיפה יורד בכביש מהיר משהו בין החצי לרבע עכשיו שמתי לב שהוונטה לא מפסיק לעבוד בכלל האם זה בגלל שהיוניט של הוונטה דפוקה אוו שהאוטו לא רגיל עדיין לטרמוסטט לא היה טרמוסטט הרבה שנים באוטו מה אתם אומרים הבעיה

מה זאת אומרת לא רגיל לטרמוסטט? זה כלב? :shock::lol:

זה שהוונטה לא מפסיקה לעבוד זה אולי בגלל שהיוניט חום דפוקה (אולי בגלל זה הוציאו את הטרמוסטט מלכתחילה)

פורסם

אז אתה אומר שכדאי להחליף את היוניט של הוונטה כי החום מנוע לא עובר תחצי

קשה באימונים קל בים

פורסם

תן עוד פרטים בבקשה -

האם המאוורר פועל מההתחלה, גם כשהמנוע קר?

מתי המאוורר היה נכנס לעבודה עד עכשיו? באותן טמפרטורות? (אמצע)

המאוורר לא מפסיק לעבוד גם כשהמנוע מתקרר?

לא נראה לי שהמנוע צריך "להתרגל" לתרמוסטט. אם יש תקלה היא לא תעבור מעצמה.

פורסם

המאוורר מתחיל לעבוד כשחום המנוע מגיע לאמצע לא בדקתי אם בכביש מהיר הוא מפסיק לעבוד אבל בעיקרון הוא כל הזנן עובד מרגע שחום המנוע מגיכ לאמצע

קשה באימונים קל בים

פורסם

אני חושב שבאמת האוטו עדיין לא התרגל לתרמוסטט.

תחשוב בהגיון אחרי כל השנים האלו בלי תרמוסטט, פתאום מביאים לו תרמוסטט שהוא לא מכיר. זה ממש מלחיץ הוא צריך זמן להתרגל. אני מכיר פסיכולוג טוב לרכב שלא ישחט אותך.

אם הוא לא יעזור אז תבדוק טוב את היוניט. יכל להיות שהוא מתעווז על האוטו והאוטו לא ממש סובל אותו. כבר שמעתי על יוניטים כאלה. מה לעשות חארות יש בכל מקום.

:loco:

סתאאם. מה קורה לך? מה זה לא התרגל.

נשמע לי שהיוניט לא מתאים או לא תקין.

פורסם

לפני ששמתי תטרמוסטט לא היה טרמוסטט ובגלל זה חום המנוע היה מגיע לאמצע ואז הוונטה היתה מתחילה לעבוד ואז חום המנוע ירד לכחול ושמתי תטרמוסטט חום המנוע מגיע לאמצע וונטה תמיד עובדת יכול להיות שהיוניט של הוונטה דפוק.

אווש הטרמוסטט סגור והוא לא נפתח יכול להיות כזה מצב?

קשה באימונים קל בים

פורסם

יכול להיות שהטרמוסטט דפוק אבל לא סביר,בטח לא לפי התיאור שלך.

לך על זה ! תגיד למכונאי מראש שאם זה לא עוזר אתה מחזיר את היוניט. (עבודה זה 3 דקות ,כולל פתיחה וסגירה של מכסה מנוע).

מקווה שעכשיו זה ברור :)

• תוכן חדש...