Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית שסי (שילדה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שפה המקום לדבר על זה (או בייעוץ רכב) אבל האלה שלי היא יותר לאנשי מקצוע שמבינים במכונאות ופחות באנשי מכירות...

אני לפני קנייה והבדיקה (בפיאט ספייס) גילתה מכה בשסי (מקדימה - מצורף קובץ).

המכה היא מתחת לרכב (יש חץ בתמונה).

(אם זה לא ברור אני יכול לצלם את הרכב שלי באזור הפגיעה).

לפי הבוחן שעשה את הבדיקה הוא סימן פגיעה גבוהה ואמר שיש כמה דרגות. אבל בטיחותי אין שום בעיה.

האם זו פגיעה בטיחותית כי קראתי באחד הפורומים שכל פגיעה גבוהה זה בטיחותית?

טיפ שלמדתי מהמקרה לחייב את המוכר אם יש פגיעה בשסי , בהוצאות הבדיקה (היו לי שתי בדיקות ביום שישי ובשניהם היה שסי שניהם אמרו שאין פגיעה בשסי אבל הם לא מוכנים להוצאות אם יש...)לא יכול להיות שאני בתור קונה יסכן 400 ש"ח כדי לדעת מה אני קונה...

אם אני קונה מוצר כלשהו (חשמל וכו..) אני יודע בדיוק מה יש באריזה. הרי מה איכפת למוכר להגיד אין, לא יגלו הוא הרוויח כמה אלפי שקלים, גילו הוא הפסיד שעה זמן...:?::idea:

ס.jpg

פורסם

יש הרבה פגיעות ברכבים,שמכון בדיקה כותבים עליהם משמעות גבוהה וזה לא בהכרח אומר שהשילדה נפגעה.

(במכוניות מסויימות פגיעה בגשר הקדמי או הלחמת קורת רוחב עם ברגים למשל)-זה אומר משמעות בטיחותית-ממש לא.

משמעות מסחרית -ועוד איך שכן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

צלם תמונה

עד כמה שזכור לי בפונטו יש פח רוחב תומך למצנן המנוע ומעבה המיזוג ,מתחבר לקורות האורך בעזרת ברגים וניתן להחלפה

מראהו כשל גשר מחבר קורות ועל כן יתכן כי ישנה טעות

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...