Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום וערב טוב, היום בבוקר נסעתי לעבודה כרגיל שמעתי מוזיקה להנעתי ועזבתי את הרכב, כאשר סיימתי חזרתי לרכב הרכבתי את פנאל ואופפ, הHU נותן לי כתב פרוטקד על הצד ואי אפשר לעשות איתו כלום.

דגם הוא:KENWOOD KDC-MP735U

פורסם

בוקר טוב

הכיתוב פרוטקט על המכשיר מסמל (לטובתך) אפשרות של קצר על אחד הרמקולים

או שאחד מחוטי הרמקול נוגע בגוף או שאחד הרמקולים מקוצר

כמו שאמרתי אני מקווה לטובתך שזה המקרה

אפשרות הכי מהירה לבדוק את זה זה על ידי ניתוק המכשיר מהקונקטור

לחכות כמה שניות ואז לחבר אדום צהוב ושחור (בהנחה שהמתחים והמינוס תקינים) ומהנקודה הזו להתחיל לבדוק כל רמקול ורמקול עד למציאת הכשל

במידה וזו לא הבעיה אז לצערי כנראה שתצטרך להחליף מכשיר או לחלופין לתת אותו לבדיקת\תיקון מעבדתי

דרור

פורסם

אפעם בשנתיים האחרונות לא היו לי שוב בעיות עם הHU הזה גם אם אחד המגברים היו נכנסים לפרוטקשן.

נ.ב

מה זה קונקטור?

פורסם

קונקטור זה צמת החוטים שמגיעה מאחורי המכשיר

זה שאף פעם לא היו לך בעיות במשך שנתיים עדיין לא נותן גוארנטי לשנתיים הבאות :cry:(לצערי הרב)

אבל אם אני לא טועה ואם המכשיר נקנה מחנות שעובדת עם המשווק הרשמי (לשעבר) של ניופאן אזי צריך להיות לך שלוש שנות אחריות למכשיר כך שאין לך מה לדאוג

דרור

פורסם

טוב לאחר פירוק וחיבור של הקונקטור המערכת חזרה לחיים למשך היום ולאחר כמה שעות שוב פרוטקד, ניסיתי שוב לנתק ולחבר שוב היא פועלת לכמה שניות ושוב פרוטקד.

יש כיוון לבעיה?

• תוכן חדש...