Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נופש בחיפה - מתלבט בין דן פנורמה לדן כרמל. (אין צורך בסימן שאלה. זו הצהרה על התלבטות)

BigMak
שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

מדובר על נופש משפחתי, אני אשתי והילדה הקטנה.

מי המלונות מפנק יותר ? ובעל נגישות טובה יותר לאתרים בעיר (מוזיאון, בהאיים, גן חיות ועוד..)

נ"ב: המחיר לא רלוונטי, מקום העבודה מממן את הנופש.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע לגבי טיב המלונות, אבל מבחינת מיקום, שניהם נמצאים מרחק של 300-500 מטר אחד מהשני, ככה שזה פחות רלוונטי ומול שניהם יש תחנת מוניות ואוטובוס.

היתרון היחיד שאני רואה שיש לדן פנורמה על דן כרמל הוא שבדן פנורמה יש מין "קניונון" קטן בקומת הכניסה וכל מיני חנויות קטנות עם מחירים מופקעים.

אני חושב שכדאי לך ללכת על זה עם החדרים והשירותים היותר טובים, כי שוב, מבחינת מיקום הם ממש צמודים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שבועיים הייתי בדן כרמל.

קרוב לגן החיות (דן פנורמה קרוב יותר) ולגן הבהאי במרחק הליכה.

עיצוב מיושן. חדרים גדולים מאוד, בריכה, חדר אוכל סביר. ארוחות צהריים וערב אכלנו בעיר ולא במלון.

פעילות לילדים לא עשירה במיוחד.

אין לי אפשרות השוואה לדן פנורמה, אינני מכיר.

בחיפה יש מגוון פעילויות (באיזה גיל הילדה ?), כולל תערוכת רובוטים חביבה במוזאון המדע, ו"קלבת" שבת עם מופעים בנמל.

בסיכומו של דבר נהנתי מסופ"ש רגוע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדן כרמל יש בריכה בדן פנורמה יש גיגית

בדן כרמל יש דשא בדן פנורמה בטון

בדן כרמל יש יותר שקט דן פנורמה טיפה יותר מרכזי.

שניהם בחיפה העיר היפה עם נוף משגע משני המלונות.

העדפה ביחוד עם ילד/ה דן כרמל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי המלונות טובים וסמוכים אחד לשני,

לזוג + ילד בחדר אחד, דן כרמל החדרים גדולים יותר אך אם זו תינוקת זה לא קריטי. (נקודה)

הבריכה בפנורמה ממש לא גיגית כדברי ישה אך קטנה יותר משל כרמל וצפופה יותר מבחינת מקומות ישיבה.

פנורמה מרכזי יותר וממש מול הגן חיות וגן האם וצמוד למרכז הכרמל, דן כרמל רחוק 5 דקות הליכה ממה שרשמתי אך ממש צמוד לטרסה העליונה של הגנים (מהצד השני של המלון ברחוב יפה נוף).

השירות והאוכל טוב בשתי המקומות.

חניה תחנה בדן כרמל בחניון הציבורי הממש סמוך למלון, שתי דקות הליכה - אין חניה מספיק גדולה במלון ורוב הסיכויים שלא תשאר חנייה עד שתגיע, בפנורמה גובים בסביבות 40 שקל לסופ"ש.

גילוי נאות, מכיר אישית ומקרוב את שתי המלונות מלפנים ומאחור, והרבה מבפנים.. אם תרצה לדעת משהו פרטני יותר דבר איתי.

אם העבודה משלמת, קח את דן כרמל.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...