Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח גרירה- מ.מ.ס.י

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבוטח בביטוח הגרירה של ממסי.

הבנתי שהם מתחייבים להגיע(מכונאי- ובמידת הצורך גם גרר) תוך 3 שעות.

רציתי לדעת מה קורה במידה וזה לוקח יותר מ3 שעות?

אני מחכה כבר משעה 11 לשירות ועדיין לא הגיעו, נשארו להם 45 דקות להגיע.

קובי

פורסם

לפני שבוע החלפתי חוטי הצתה, בתהליך נקרע לי גומיה קטנה שיושבת על סעפת היניקה ויוצרת וואקום.

בדיעבד הבנתי שהגומיה הקטנה והשובבה הזאת היא זאת שגרמה לסל"ד לנסוק מעלה ומעלה עד למצב שנאלצתי להזמין גרר של ממסי דרך חברת הביטוח שלי על מנת לא לסכן את האוטו.

הזמנתי יום מראש ונאמר לי שיגיע בין 7 ל10 בבוקר.

אתה יודע מתי הב* זו** הגיע? רבע ל12 בצהריים!!!

הגעתי עד מנהל השירות וגם הוא לא עזר יותר מדי, רק התנצל הרבה וטען שיש להם בעיה באחד הגררים.

אשמח לשמוע אם יש מה לעשות בנידון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה עשו עם הרכב שלך? ישר שלחו גרר או קודם מכונאי?

הבעיה אצלי זה שאני מחכה משעה 11, בשעה 14:00 הגיע מכונאי(וגם זה לאחר שיחות טלפון שלי ועצבים) בדק את הרכב ואמר שהם ישלחו גרר, עכשיו השעה כבר 14:30, עד שהגרר יגיע ויגרור את הרכב בטוח יהיה שעה 3.

אני לא רואה ממש אפשרות שהמוסך יסיים לטפל ברכב עוד היום, ואני חייב את הרכב, אני מפסיד כסף כשהרכב לא עובד.

מה ניתן לעשות?

קובי

פורסם

ניסו לשלוח מכונאי, הסברתי להם שאני מבין ברכבים ויודע מה הבעיה, מכונאי לא יעזור.

זה לא כל כך עזר והם עדיין ניסו לשכנע אותי שמכונאי יסדר לי את "כבל המעצרת שנתקע" למרות הסברתי חזור ושוב שזו לא הבעיה.

רק איומים באלימות פיזית קשה נגד המכונאי השיגו לי גרר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מבוטח בשגריר נתקעתי פעמיים עם הרכב ולקח להם לא יותר מחצי שעה להגיע פעם בדרך לירושלים ופעם במודיעין. ובפעם השניה פשוט הצילו לי את הרכב כי הצינור של הבנזין היה סדוק והיו לידו חוטים גלויים החליף לי ב20 ש"ח ..

המלצה: תעבור לשגריר

פורסם

שלא תחשוב שלשגריר אין ימים גרועים. כל חברות הגרירה עמוסות במיוחד בתקופה הזאת של השנה, כתוצאה משילוב של מזג אוויר חם במיוחד וחופשת קיץ שמוציאה המון ישראלים לדרכים.

מה קורה אחרי שלוש שעות? כנראה שכלום, ואתה ממשיך לחכות.

אם אתה שואל על פיצוי - זה כבר תלוי בתנאי הפוליסה שלך ובעקשנות שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השאלה היא האם באמת אני זכאי לפיצוי על כך?

כי אני הזמנתי בשעה 11, תוך 3 שעות אני צריך להגיע למוסך, זאת אומרת שעד שעה 14 אני במוסך, ויוכלו לטפל לי ברכב.

בסוף הגיעו ב16:00 גררו את הרכב הגענו למוסך הוא רק הסתכל על הרכב ואמר שכבר מאוחר ויוכלו לעבוד עליו רק מחר.

לאדם כמוני שכל עוד הרכב לא עובד הוא מפסיד זאת בעיה. הפסדתי יומים של עבודה בגלל זה.

קובי

פורסם

שניים מחבריי הקרובים ביותר (הם אחי אגב) עובדים בחברה כזו.

אחד מהם מחלץ (בדיוק כפי שפותח השירשור הזמין) והשני פשוט מעלה את הרכב לגרר ונוסע, זה כל תפקידו.

מראש אגיד ואומר: נא לא לכעוס עליי, אני רק ה"דובר":

אין מה לעשות בתלונות, ותפנה למי ולמה שבא לך. תפנה למוקד שקורא למחלץ/לגרר הם יגידו כן כן נטפל נטפל ומקסימום שיעשו זה להרים טלפון לקבלן (לבעל הבית של הגרר) ויגידו לו נו נו נו.

תפנה למי? למשרד התחבורה? יטרקו לך הטלפון בפרצוף.

עלייך להבין ידידי, נכון שהם מבטיחים תוך 3 שעות, אבל לעיתים, בעיקר בחורף גשום, או באמצע היום כשיש מאות אלפי רכבים על הכביש, שזה לוקח קצת יותר זמן.

אין פה עניין של כעס, אין פה עניין של מרירות, פשוט ככה זה.

רוצה להגדיל ראש ולשנות? רוצה בכל זאת להזיז משהו? כתוב לאיגוד המוסכים, כתוב למשרד התחבורה, גולל את סיפורך במכתב פלוס העתקים לכל מי שנראה לך ואולי העניינים יזוזו.

נקודה לסיום, ואת זה ביקש ממני לכתוב, בעל הבית של חבריי הקרובים:

תעשה לכולנו, נותניי השירות, ומקבלי השירות גם יחד, שירות נפלא, לרווחת כל המעוניינים, אם תנסה לשנות את הגזירה, של המתנה של עד 3 שעות.

כולם ירוויחו מזה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תוכן חדש...