Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחקים לפלייסטישן 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קניתי סוני 3

ואני רוצה לקנות משחקים

יש המלצות מיוחדות ?

יש לי היום ת NFS

חוץ מזה מישהו התנסה בקניה של משחקים באיבי משומשים .?

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מצטרף לשאלה האם יש בעיה של איזורי משחק?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אכן, אבל יש 2 דברים שמשנים:

א. תוספות למשחק - לפי האיזור של המשחק (אם אתם קונים מהPSN)

ב. סרטים - לפעמים נעולים.

דודי לגבי משחקים - תעיף מבט בתרד הזה שכתבתי לפני שבועיים על מאיפה לקנות משחקים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=333030

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

דודי , אם אתה אוהב משחקי קרבות\מכות

אתה חייב UFC UNDISPUTED 2010

משחק אדיר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

טוב - עכשיו שאני בבית ומול האוסף:

Red Dead Redemption - מערבון מצוין בעולם פתוח

TEKKEN 6 - לא צריך הסברים

GTA4 - אם לא שיחקת עדיין - זה לדעתי הGTA הכי טוב עד עכשיו - בהפרש עצום

GOD OF WAR 3 - שוב לא צריך הסברים

Just Cause 2 - תחשוב GTA רק בלי עלילה ועם הדברים הכי משוגעים שאתה מצליח לחשוב - אתה בסביבה ענקית שכוללת הכל - מערים , הרים , מדברים ואגמים ואתה יכול לנוע בכל מקום בעזרת וו ומצנחים אין סופיים - פשוט כיף.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
טוב - עכשיו שאני בבית ומול האוסף:

Red Dead Redemption - מערבון מצוין בעולם פתוח

TEKKEN 6 - לא צריך הסברים

GTA4 - אם לא שיחקת עדיין - זה לדעתי הGTA הכי טוב עד עכשיו - בהפרש עצום

GOD OF WAR 3 - שוב לא צריך הסברים

Just Cause 2 - תחשוב GTA רק בלי עלילה ועם הדברים הכי משוגעים שאתה מצליח לחשוב - אתה בסביבה ענקית שכוללת הכל - מערים , הרים , מדברים ואגמים ואתה יכול לנוע בכל מקום בעזרת וו ומצנחים אין סופיים - פשוט כיף.

ליביו

וואלה מגניב

יש שם דילים הרבה יותר טובים מאיבאי בחנות הראשונה שנתת

מבחינת משלוח עדיף לשלוח כל אחד בנפרד או שאפשר לשלוח כמה ביחד ( מבחינת מכס שחרורים וכו )

אני לא מכיר משלוחים אחרים מלבד לרכב ושם זה נהיה סיוט

תודה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מאוד אוהב את DIRT 2 ו HEAVY RAIN.

GTA 4 קיבלתי אבל עוד לא ממש יצא לי לשחק למרות שנראה משחק מבטיח.

JUST CAUSE 2 נראה משחק חבל"ז (DEMO) ולכן זה ההבא לי בתור שאני קונה.

150 ש"ח למשחק לדעתי זה ממש לא יקר.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

דודי - היתרון בחנויות האנגליות (SHOPTO וTHEHUT) זה שהנורמת משלוח שלהם שונה מאוד משל האמריקאים - גם אם תזמין 10 משחקים בבת אחת - המחיר פר משחק הוא קבוע (2.5 פאונד - כלומר 15 ש"ח למשחק) והם שולחים כל פריט בנפרד.

תענוג עם המכס - מגיע מהר מאוד ועד הבית מכל מה שהזמנתי עד עכשיו.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

GTA 4 ללא ספק משחק מהנה וכייפי.

לחובבי הכדורגל, פרו איבולושן סוקר למניהם, כמובן שאם אתה משחק עם מספר חברים זה הרבה יותר מהנה.

GT5 פרולוג- אחד מסימולטורי הנהיגה היותר טובים שקיימים, בנובמבר יוצא המלא, זה יהיה להיט.

בשבוע או שבועיים הקרובים, יתכן ואקבל את הWWE החדש סמקדאון VS RAW, גם משחק שאם יש לך מספר שלטים מומלץ בחום.

במידה ויש לך פליס טישן 2 +2 שלטים, מומלץ לקנות את השנאי שמתחבר ל-USB ומסב שלטים של PS2 לשלטים של PS3 וככה ניתן לשחק בתוספת של עוד 2 (לא כולל האפשרות של עד 4 שלטים על חוטיים)

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

Liviur , שמתי לב שאתה מגיב בכל נושא שקשור לקונסולה , אני מסיק שאתה מאוד בתחום , ובכלל השאלה מופנית לכל מי שיש לו קונסולה.

איך הרשמים שלכם מלשחק משחקי FPS , או 3rd person shooter , בקונסולה?

אני לצערי פשוט לא מסוגל להתרגל , זה פשוט לא נוח אני מנסה לשחק RDR , אפילו SKATE 3 , זה פשוט לא נוח , אולי חסר תיאום יד-עין? משחקים כמו fifa street 3 , UFC , PES , WWE , TEKKEN , זה משחקים שאין לי בעיה לשחק ולשלוט בהם

אבל השאר פשוט בלתי נסבל לשחק

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני גם לא מצליח - BATTLE FIELD לא MOD - העכבר עדיף אלפי מונים

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

טוב , אני אתחיל מזה שאני לא איש של FPSים.

אני משחק בחלקם - אבל חוץ מביושוק - הFPS האחרון שבאמת הרשים אותי היה בערך HALFLIFE 2.

השליטה אם אתה פריק של לשחק ברמות הקשות - לוקחת קצת זמן להתרגל והיא פחות מדויקת , עדיין - היא סופר כיפית ומי שמתרגל - טוב בזה (ומקסימום יש מתאמים).

ב3RD PERSON - רוב המשחקים הם מבוססי מחסות - ושם כבר לדעתי השליטה בקונסולה טבעית יותר - עם כאלו אני מסתדר מצוין.

RDR וGTA לדעתי בנויים בול לקונסולה, ולSKATE יש פשוט סכמת שליטה מוזרה שעד שאתה לא נכנס למוזרות שלה - לא תצליח לשחק, אבל אח"כ היא טבעית מאוד. (ויש משחקים שבכלל עם הזמן הופכים ליהיות לאומנות עם שלט קונסולה , השליטה עם 2 אנלוגים והגישה להמון כפתורים עם הידיים פותחים כ"כ הרבה שילובים טבעיים מצוינים במיוחד בשילובי נהיגה / הליכה וטיסה)

אני משאר שזה עניין של הרגל.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, יצא לך לשחק ב PRINCE OF PERSIA THE FORGOTTEN SANDS ?

או ב - BATMAN: ARKHAM ASYLUM, הבנתי שהנסיך הפרסי הוא קצת נפילה, הייתי רוצה לשמוע מה אתה חושב עליו, אם יצא לך לשחק בו.

הבטמן אמרו לי שהוא ממש מהנה, מה אתה אומר?

ממזמן לא יצא לי לשבת על איזה משחק טוב, מאז הגוד אוף וואר 3 שהוא משחק ענק, למרות שהתאכזבתי מזה שהוא קצר.

עכשיו להמלצה שלי.

כמו שאמרו פה, GAD OF WAR 3, אם יש לך PS3 ולא שיחקת בו, כמו להייות בפריז ולא לראות את מגדל אייפל.

משחק ענק.

GTA 4, אם אהבת כל אחד מהסדרה, אתה תיהיה בהלם מהשיפור שקיים בזה.

טייקן 6, משחק מכות הכי טוב שאני מכיר, למרות שלא מצאתי שיפור מיוחד מהאחרים (שאלה, ליביו, זה רק אצלי או שהזמני טעינה ממש ארוכים?)

אם תאוהב כדור רגל, PRO 2010, עזוב מה אומרים, הוא יותר טוב מהפיפא.

Assassins Creed , הרבה אוהבים אותו, אני לא התחברתי, עברתי חצי משחק ומאז הוא זרוק בבית, יצא לא ממזמן 2, שווה ניסיון.

• תוכן חדש...