Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ צירייה - מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום הקולט שלי נמכרה, הייתי אמור לתת את הכסף לערבות כלשהיא אבל כנראה שזה סודר העניין ואכלתי אותה, מכרתי את הרכב ואחרי המכירה התברר שכנראה לא הייתי צריך למכור, בקיצור נשארתי עם הכסף ביד, העניין הוא כזה :

ראיתי רכב שמשך את תשומת ליבי, אני מעדיף כרגע לא לפרט עליו מכמה סיבות, העניין הוא שיש לו צירייה דפוקה שדופקת האמת חזק מאוד.

הלכתי עשיתי כמה בירורים לגבי העניין והתברר שלרכב הזה 90% אני לא אמצא צירייה חדשה מקורית ולכן אני כנראה אצטרך לשפץ את הקיימתי.

בדקתי באיזה מקום הוא רוצה 600 ש"ח על השיפוץ , מכיוון שזה לא מוסך אלא חנות חלפים הוא רק משפץ ללא הרכב ולכן אני מאמין שהרכב תעלה עוד משהו כמו 150 ש"ח.

מה ההשלכות לגבי שיפוץ זה יכול לא להצליח? הבחור בחנות החלפים אמר שלפעמים אומרים לו שהשיפוץ יותר טוב מחדש

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

תלוי מי המשפץ וכמה אחריות אתה מקבל על החלף. באופן עקרוני פעולת שיפוץ של פעמון צירייה היא כרסום תעלות כדוריות הפלדה של הפעמון בצד המניע והמונע והשתלת כדוריות פלדה גדולות יותר, המתאימות למידת התעלות החדשה.

ברור שחלק חדש עדיף אך החיסרון הוא כמובן המחיר הגבוה (של חלק מקורי לפחות).

• תוכן חדש...