Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילום רכב בסרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכבים עד שנת 78 להשתתפות בצילום סרט או בחנייה, כל המועוניין לקבל 250 ש"ח עבור יום אחד בת"א, מיום א אחה"צ הקרוב עד למחרת. שרון 0524435054.:lol:

פורסם
שלום לכולם,

אני מחפש רכבים עד שנת 78 להשתתפות בצילום סרט או בחנייה, כל המועוניין לקבל 250 ש"ח עבור יום אחד בת"א, מיום א אחה"צ הקרוב עד למחרת. שרון 0524435054.:lol:

מי משלם עבור החנייה? :-)

ארז רונן

פורסם
שלום לכולם,

אני חושב שאם תגדיר את הזמנים ומה שנדרש מבעל הרכב בצורה יותר מדוייקת, תהיינה יותר תגובות.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

ואילו אני חושב שהסכום שהצעת יכול אולי לכסות את הדלק לאותם רכבים.

אך מהו הסכום שישולם עבור ההשתתפות, הזמן, הבלאי וכו?

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
ואילו אני חושב שהסכום שהצעת יכול אולי לכסות את הדלק לאותם רכבים.

אך מהו הסכום שישולם עבור ההשתתפות, הזמן, הבלאי וכו?

אבי.

האם אין סכום מוגדר ע"י "מועדון החמש" להשכרת רכבי אספנות לאירועים כאלה?

פורסם

מצלמי סרטים משלמים עבור רכבים ישנים / עתיקים.

ידוע לי על סרט ששילם 1200 ש"ח + ארוחת בוקר/עשר ו 6 שעות צילום.

היו שם כ 10 מכוניות. בעלי המכונינות היו אלו שנהגו בהם לאחר שהולבשו בביגוד תקופתי מתאים.

אם עושים חשבון שבעל רכב "קרוב" צריך להיות עם הרכב בסט הצילום כ 6-8 שעות ולצורך כך גם להביא את הרכב איתו ולנסוע רק 50 ק"מ הלוך וחזור עוד 50 ק"מ, זה עוד שעה, אז במחיר של 600 ש"ח כנראה שהוא מפסיד.

אם בעל הרכב עובד ומרוויח טוב עדיף לו ללכת לעבודה...

יתכן וקיימת גם בעיות של ביטוח, מע"מ, מס הכנסה, ביטוח לאומי ועוד.

אם הבמאי רוצה את השחקן שלו בתוך הרכב, עם הצלם, אז צריך לקחת בחשבון נזקים! הם רוצים לצלם תמונה טובה בכל מחיר ואם הריפוד נקרע או הרכב נפגע זה שולי העיקר שהתמונה תצא טובה.

בתור קוריוז זה נחמד, אבל לרובינו, שאנחנו פריקים של המכוניות, זה יכול להביא גם שברון לב.:cry:

שלמה דן גדרון

פורסם
הסכום הסביר להשתתפות הרכב (ובעל הרכב) בצילום הוא לפחות 200$ ליום...

זה אחרי בדיקה עם חברים מהתחום.

בברכה

איך הגשש אמרו: ''מינימוםםםםםםםםםםםםםםם''... :wink:

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

כולה להחנות רכב בחניה מה כולם קופצים ומבקשים אלפי שקלים איפה היצירה והעזרה לזולת אני כל יום שישי מציג את ריכבי חינם בנוקיה.

אבל הבימאי העליב אותי הפעם ולא רצה לקבל את הרכב כי הוא נוצץ מידיי.(קרייזלר ניו פורט מדהימה).אז השארתי לו רק את "הפחות יפות".

נ.ב

האמת שזה קרוב למקום מגוריי מרחק יריקה אז היה שווה להגיע גם בסכום הזה אבל גם אם זה היה קצת רחוק לא הייתי מבקש אלפיי שקלים וזה לא סרט ראשון שאני מציג רכבים. זה לא ששפילברג בא לארץ לצלם סרט ב מיליוני דולרים הפקה ישראלית כולם בוכים שאין מספיק תקציב.

0028_1~2.JPG

P1010090.jpg

פורסם
כולה להחנות רכב בחניה מה כולם קופצים ומבקשים אלפי שקלים איפה היצירה והעזרה לזולת אני כל יום שישי מציג את ריכבי חינם בנוקיה.

אבל הבימאי העליב אותי הפעם ולא רצה לקבל את הרכב כי הוא נוצץ מידיי.(קרייזלר ניו פורט מדהימה).אז השארתי לו רק את "הפחות יפות".

נ.ב

האמת שזה קרוב למקום מגוריי מרחק יריקה אז היה שווה להגיע גם בסכום הזה אבל גם אם זה היה קצת רחוק לא הייתי מבקש אלפיי שקלים וזה לא סרט ראשון שאני מציג רכבים. זה לא ששפילברג בא לארץ לצלם סרט ב מיליוני דולרים הפקה ישראלית כולם בוכים שאין מספיק תקציב.

בגלל אנשים כמוך המחירים יורדים למחירי בדיחה

מקווה לפחות שסגרת את הנושא בכתב בנוגע לשריטות מכות או כל פגע אחר שיכול לקרות בזמן הצילומים האלו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
בגלל אנשים כמוך המחירים יורדים למחירי בדיחה

מקווה לפחות שסגרת את הנושא בכתב בנוגע לשריטות מכות או כל פגע אחר שיכול לקרות בזמן הצילומים האלו

היה ברור שיהיו תגובות כאלו וכל אחד עושה את השיקולים שלו ביחס לנכסיו.

אמרתי שבגלל שאתר הצילום נמצא היכן שהרכבים חונים לא הייתה לי בעיה להגיע במחיר הזה ואף ציינתי זאת להפקה.

בדרך כלל מקבלים יותר אבל לא כמו שאנשים זרקו פה מחירים 200 $ מינימום, לא מדובר על זה שאני מגיע עם הרכב ומבזבז יום עבודה או שהרכב נוסע ומשתתף בסרט כי אז הסכומים שניזרקו מתאימים מדובר על להחנות את הרכב ברחוב.

בקשר לשריטות אין בעיה עם זה כי הם רצו רק את הרכבים שיש עליהם כבר שריטות:lol:.

נ.ב

דרך אגב היו שם עוד רכבים אז כנראה שלא כולם חושבים שצריך לקבל 200 $ מינימום.

אני עושה גם חתונות ובר מצווה במחירים שווים לכל נפש.

יש חברים שאפילו קיבלו רכב חינם לארוע. אז מה אני דופק את הענף?

ליפניי שבועיים הרכב (ניו פורט)היה בארוע וקיבל 8X מהסרט אז זה מתקזז איכשהו.

פורסם
היה ברור שיהיו תגובות כאלו וכל אחד עושה את השיקולים שלו ביחס לנכסיו.

אמרתי שבגלל שאתר הצילום נמצא היכן שהרכבים חונים לא הייתה לי בעיה להגיע במחיר הזה ואף ציינתי זאת להפקה.

בדרך כלל מקבלים יותר אבל לא כמו שאנשים זרקו פה מחירים 200 $ מינימום, לא מדובר על זה שאני מגיע עם הרכב ומבזבז יום עבודה או שהרכב נוסע ומשתתף בסרט כי אז הסכומים שניזרקו מתאימים מדובר על להחנות את הרכב ברחוב.

בקשר לשריטות אין בעיה עם זה כי הם רצו רק את הרכבים שיש עליהם כבר שריטות:lol:.

לא נראה לי שיש עוד משהו שמוכן להשאיר את הרכב לבד :shock: ועוד ברחוב...אבל כמו שאמרת כל אחד ושיקוליו.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אני בטוח שאם שרון היה מואיל להמתייחס לדברי, כפי שכתבתי אותם בתגובה מס 3, היו נחסכות מילים ותגובות לא רצויות. זה מראה על היחס המזלזל לבקשה לפרטים נוספים ומכאן הדרך לביקורת קצרה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...