Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נהיה לי סדק בשמשה הקדמית ומהביטוח שלחו אותי לאוטוגלאס בתל אביב רח' המסגר ,

הגעתי על הבוקר שעה 8:10 אמרו לי שזה יקח עד 4 שעות אמרתי סבבה השארתי את הרכב הלכתי לעבודה התקשרו אלי בסביבות השעה 12:30 אמרו שהרכב מוכן , דרשו 129 ש"ח לגומיה ברוב חוצפתם. ראיתי שעבודת הכנסת הגומיה היתה לא יפה הם לא שמו את סוף הגומיה בצורה ישרה ונוטה ימינה האם יכול להיכנס לי מים לאוטו בגלל העקימות שלהם?

בלי קשר לאחר שהגעתי לעבודה ראיתי שגם יש מן חתך קטן ודי עמוק(נראה מסכין יפנית) בצבע של הרכב ממש ליד הגומיה בצד שמאל וכל הלמטה ליד מושב הנהג היה מלא באבק זכוכית .

בקיצור עבודה לא יפה ולא נקיה ונורא התאכזבתי.

האם יש מה לעשות לגבי הצבע? איזה תיקון שאני יכול לעשות לבד? כי החתך הוא עיגול נורא קטן אבל זה מציק לי בעין

תודה רבה וסליחה על המגילה

פורסם

היום לצערי רב בעלי המקצוע הם כאלה .

פשוט פעם הבאה תעמוד ליד האוטו ואם משהו לא נראה לך אל תתבייש ותעיר להם .

האוטו שלך , הכסף שלך ואין שום סיבה שלא תהייה מרוצה .

הם ממהרים לאוטו הבא , בעייה שלהם .

פורסם

לי לא נראה תקין שהביטוח שלח אותך ובסוף אתה עוד צריך לשלם על הגומיה.

אני לא חושב שמותר להם לגבות ממך את הסכום.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם אתה רואה פגיעה בצבע, דרוש מהם פירוק השמשה ובחינה מחודשת של העבודה.

גם אם כבר עברו יומיים.

זה עלול מאוד לגרום לחלודה (בהנחה שנפגע הפח) ואח"כ לך תתעסק עם זה.

אל תוותר, ואל תרגיש לא נעים לא לשלם על שירות גרוע, ואו לדרוש תיקון.

פורסם

לצערי, עניין הגומייה ( ע"ע הכניסו לי אלמנט ) ידוע ונפוץ בקרב מתקיני השמשות, (גם כשמדובר בחלק שהביטוח מכסה)

כמו גם צורת העבודה שלהם, הכוללת השארת טינופת ברכב לאחר העבודה.

למעשה, זה אפילו מופיע בבחינה של משרד התחבורה:

באיזה מצב יקבל בעל הרכב את רכבו לאחר תיקון השמשה:

א - עם סימני מישחת סיליקון לבן.

ב- מלוכלך חיצונית, כשפס הגומי הישן על גג הרכב.

ג- פנים הרכב מלוכלך

ד- כל התשובות נכונות

פורסם

"אם אתה רואה פגיעה בצבע, דרוש מהם פירוק השמשה ובחינה מחודשת של העבודה.

גם אם כבר עברו יומיים.

זה עלול מאוד לגרום לחלודה (בהנחה שנפגע הפח) ואח"כ לך תתעסק עם זה.

אל תוותר, ואל תרגיש לא נעים לא לשלם על שירות גרוע, ואו לדרוש תיקון."

ומה באמת הסיכויים שהם יסדרו לי את הצבע ואת הגומיה שהם שמו בצורה עקומה על חשבונם?

פורסם

לאחרונה החליפו לי שמשה קדמית ע"י "אילן זגגות". עבדו יפה ומהר, לא 4 שעות כי אם חצי שעה בערך, לא גרמו נזק והחליפו גומיה ללא תוספת מחיר.

פורסם
ומה באמת הסיכויים שהם יסדרו לי את הצבע ואת הגומיה שהם שמו בצורה עקומה על חשבונם?

זה תלוי קצת בהם וקצת בך - האם תדע לעמוד על שלך, או שלא.

דני

פורסם
לאחרונה החליפו לי שמשה קדמית ע"י "אילן זגגות". עבדו יפה ומהר, לא 4 שעות כי אם חצי שעה בערך, לא גרמו נזק והחליפו גומיה ללא תוספת מחיר.

קראתי שיש הרבה ביקורות טובות על אילן, האם אני יכול ללכת אליו במקום לאוטוגלאס ?

• 11 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 11.8.2010 בשעה 00:14, superuser2008 כתב:

שלום לכולם,

נהיה לי סדק בשמשה הקדמית ומהביטוח שלחו אותי לאוטוגלאס בתל אביב רח' המסגר ,

הגעתי על הבוקר שעה 8:10 אמרו לי שזה יקח עד 4 שעות אמרתי סבבה השארתי את הרכב הלכתי לעבודה התקשרו אלי בסביבות השעה 12:30 אמרו שהרכב מוכן , דרשו 129 ש"ח לגומיה ברוב חוצפתם. ראיתי שעבודת הכנסת הגומיה היתה לא יפה הם לא שמו את סוף הגומיה בצורה ישרה ונוטה ימינה האם יכול להיכנס לי מים לאוטו בגלל העקימות שלהם?

בלי קשר לאחר שהגעתי לעבודה ראיתי שגם יש מן חתך קטן ודי עמוק(נראה מסכין יפנית) בצבע של הרכב ממש ליד הגומיה בצד שמאל וכל הלמטה ליד מושב הנהג היה מלא באבק זכוכית .

בקיצור עבודה לא יפה ולא נקיה ונורא התאכזבתי.

האם יש מה לעשות לגבי הצבע? איזה תיקון שאני יכול לעשות לבד? כי החתך הוא עיגול נורא קטן אבל זה מציק לי בעין

תודה רבה וסליחה על המגילה

איזה באסה מבין את שעל ליבך איזה רכב מדובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...