Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטים:

מיצובישי קולט מושקעת באהבה, מנוע 1600 , 16V, גיר רגיל.

הרכב שנת 94, עבר טסט לפני שבועיים.

אני יד 6 , לכל אלה שעם הסטיגמות של הידיים, האוטו שנתון 94, 16 שנה על הכביש, לא מודל 2006.

לרכב יש קבלות וספרון טיפולים עד שנת 2009! עבר יישור קו מלא ע"י.

עבר קלאץ' חדש! משאבת קלאץ', מדחס חדש למזגן, טיימינג, ראש מנוע עם אטם ראש חדש.

לפני הטסט עבר טיפול ענק - פלאגים, חוטי הצתה, ברקסים, שמן מנוע פריסטון, פילטר שמן, מים ירוקים לרדיאטור.

זה על קצה המזלג, הרכב באמת מטופל ושמור, במיוחד כי אני חייל אני לא יכול להרשות לעצמי הזנחה ואז לשלם ביוקר.

אני לא נהג חודש, זה הרכב ה3 שלי מאז שהוצאתי רישיון, לא עבר התעללות או קריעות למיניהן, מי שיראה את הרכב ידע שמדובר ברכב שמור.

תוספות:

יש אופצייה למערכת איכותית, הכוללת 2 מגברים, מונובלוק, קומפוננטים קדימה אחורה, דאבל דין, סאב. - תוספת תשלום.

סלון דמוי עור של באפלו, חדש חדש! נקנה לפני חודשיים.

מוט הילוכים של גולף GTI, שק דמוי עור בז' עם ראש מעץ.

האינטירייור עבר שיפוץ והובאו חלקים מפירוקיות ( היה שבור בהתחלה), נצבע בצבע הרכב.

יש אזעקת ביפר של MVP רב בריח, מרימי חלונות, צג ביפר.

ג'אנט 8" עם צמיגים חדשים, מידה 195/55/15.

אפשרות לקבל קפיצי הנמכה לרכב של VMAXX , קיט שמנמיך את הרכב ב 30 מ"מ.

הרכב עבר צביעה ופחחות, גם בד-בוי מקדימה! הרכב נראה כאילו יצא מהחברה.

פילטר פתוח כולל מתאם ייעודי למיצובישי - חדש!

אגזוז ANSA עם 2 יציאות, איכותי מאוד! לרכב יש סאונד מדהים!

בקיצור יש עוד הרבה, זה רק מה שעלה לראש, המחיר מאוד נוח, בשל הרצון למכור השבוע.

מחיר בטלפון.

0526513248 , ניתן לראות את הרכב ברחובות, אני לא מתכוון להגיע לת"א או לערים אחרות כדי שאתם תבחנו אותו, אין לי זמן ודלק בשפע.

הנה כמה תמונות של הרכב :

128127353798.th.jpg 128127357239.th.jpg 128127362977.th.jpg 128127365262.th.jpg 128127384926.th.jpg

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...