Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתה יודע שאתה זקן כש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר הילד שלך מנצח אותך במשחק מרוצים במחשב או בקונסולה, בלי שאתה מוותר לו בכוונה

כאשר "להאיט את הקצב" זו בקשה של הרופא, לא של השוטר

כאשר היא מבקשת לעלות לחדר ולעשות אהבה - אתה אומר: תצטרכי לבחור, אני יכול רק פעולה אחת

כאשר אתה מעדיף לכתוב בקארספורום במקום לנסוע רבע שעה אל הנערה שאיתך

יש גם לנשים: כאשר את הולכת בלי חזיה וזה מותח לך את עור הפנים

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

טוב, יש לי את האולטמטיבי אבל הוא לא מקורי (לא זוכר מי אמר את זה):

אתה יודע שאתה זקן כאשר האנשים שאתה מעריץ (שחקנים/זמרים/פוליטיקאים/ ספורטאים וכו') פתאום יותר צעירים ממך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, אין מצב שמישהו יותר מבוגר משמעון פרס עוד מסוגל להעריץ מישהו (או בכלל לזכור משהו).

אתה מרגיש זקן שכשדיברו בחדשות על הויכוח בנושא הדמות של קשקשתא ושל הקמע האולימפי אתה התפעלת מזה שקישקשתא בצבע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשאתה חופר באינטרנט על מנת לאתר את המשחק הנוסטלגי "גרזן הזהב" (אני אהבתי את הגמד :viking:)

כשאתה רואה את הפרסומת החדשה של "אולד ספייס" ומתחיל להרגיש מסוקרן...

Gn'f'R

פורסם

מקרה מהבוקר: כשילד בן 13 ניגש אלייך ושואל "אדוני , מה השעה?"

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אוי, כל "אדוני" כזה קורע אותי כל פעם מחדש! :cry:

אם זה בא מילד בן 13 אז ניחא, כשזה בא מאיזה בחורות חטובה וחמודה בת 25, בא לי למות.

כשהזכרתי את זה פעם לאבא שלי הוא אמר לי, "חכה שהיא תפנה לך מקום באוטובוס".

נראה לי באותו יום אני מתאבד! :-P

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מתאבד אם אני צריך לנסוע באוטובוס גם בלי שמישהי בת 25 תקרא לי "אדוני".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אוי, כל "אדוני" כזה קורע אותי כל פעם מחדש! :cry:

אם זה בא מילד בן 13 אז ניחא, כשזה בא מאיזה בחורות חטובה וחמודה בת 25, בא לי למות.

:-P

אם מישהו צריך אותי אני בחדר השני.....:bigcry::drinking:

Gn'f'R

פורסם

לחטיארים באמת: חובה לצפות ב"סטיב אוסטין" כל יום אחרי בית ספר.

גילוי נאות, אני בן 21.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

1. אדוני - מעיד על נימוס.

2. אני זוכר את התקופה שהייתי בא מבי"ס ורואה נשואים פלוס בשתיים בצהריים ככה. בהחלט מדד לזיקנה.

3. אולד ספייס? בושם מאוד ותיק, למי שציין.

4. אני זוכר שליטר סולר עלה 90 אגורות. וזה היה בסביבות 1990-1991 ככה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
1.

4. אני זוכר שליטר סולר עלה 90 אגורות. וזה היה בסביבות 1990-1991 ככה.

כשאבא שלך נהג בפיאט 600 ופעם בשבוע מילא דלק (83 אוקטן) ב-5 לירות. והשכנים נהגו על וספה 400, ב.מ.וו 700, סוסיתא ופיאט טופולינו.

כשאמא היתה הולכת להוציא מזומן מהבנק היתה ממלאת את הטפסים אצל הפקיד ואז ניגשת לקופאי כדי לקבל את הכסף. ואח"כ היה חידוש גדול - הבנקומט שהיה מוצא 100 לירות בתוך קופסא קטנה שאותה היה צריך להחזיר לפתח לידו.

כשלהורים כבר היה כרטיס אשראי אבל לא היה לו שימוש רב כיון שסוחרים בודדים כיבדו אותו.

כשכרטיס נסיעה באוטובוס עלה 12 אג', אבל היתה לך תעודת תלמיד ושילמת רק 10 אג'. והאוטובוס היה עם "אף". רק לאוטובוסים החדישים ביותר - שוסון ולילנד טייגר היתה חזית שטוחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאתה חושב על סודה כעל משקה לגיטימי לחלוטין

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כשלהורים כבר היה כרטיס אשראי אבל לא היה לו שימוש רב כיון שסוחרים בודדים כיבדו אותו.

גם היום אני נתקל בלא מעט עסקים (מזון,ביגוד,חשמל) שעדיין לא עברו לשנות ה2000 וכשאתה בא לשלם עם אשראי נותנים לך מבט מתפלא ועם משפט המחץ "לא מקבל אשראי".

שמישהו יזיז אותם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...