Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפלת רשת האינטרנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיעורי מחשבים בבית הספר , יש מחשב שולט , ותוכנה הנמצאת בכל אחד מהמחשבים, ופשוט במחשב הראשי אתה מסמן מספר מחשב(המחשבים ממוספרים) ופשוט עולה כתובית לבנה על מסך שחור- "שקט בבקשה"(רוב הסיכויים שאפשר לשנות את המשפט)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ניסיון אבוד לכפות עליו משהו שהוא אינו מעוניין בו, מן הסתם בגיל 16 הוא מספיק בוגר כדי להחליט שהוא לא רוצה לשמור שבת

ולכן לכפות עליו יהיה משחק מיותר, בעיקר כמו שאתה אומר הוא קנה את הציוד שצריך כדי לגלוש מה שמראה על הרצון העז שלו לא להשמע ל"חוקים" שלכם.

אני מציע כמו ליביו לתת לבחור מחשב בחדר כדי שלא יפריע לשאר יושבי הבית או להגיד לו שילך לחברים.

ניתוק האינטרנט לא יעזור בכלום תאמין לי, מספיק שיש רשת של השכנים כדי שכל המשחק הזה יהיה מיותר לחלוטין.

ופן אישי שלי, אני מאוד נגד כפייה דתית אפילו יותר מזה אבל אני יגיד לך משהו שאולי אתה או משפחתך לא הפנמתם, כפייה בכוח של האמונות שלכם לא מקרבת אותו לדת אלא מרחיקה אותו. הפתרון החכם יהיה לאפשר לבחור לעשות מה טוב בעיניו כדי לשמור על רוח טובה בין בני המשפחה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לכל מי שעזר תודה.

כל מי שמדבר על כפיה דתית, זה לא משנה, זה מתחיל בהדלקת המחשב בשבת. ואז זה ימשיך, זה כדור שלג שיתגלגל.

זה עיניין שלחינוך נטו!

אומרים לך משהו תעשה, גם אם אתה לא מסכים איתו.

בבסיס אני עושה 101 דברים שאני לא מסכים איתם, בבסיס אני מפקד על עוד חיילים שעושים מה שאני אומר להם גם אם הם לא מבינים את ההיגיון של זה, והם עושים זאת בגלל שאני אומר להם ולא כי אני מאיים עליהם, יש להם כבוד אחד לשני.

הוא צריך לכבד את ההורים שלו, ולשמוע בקולם כשאומרים לו מה לעשות ומה לא לעשות, כשיגור בבית משל עצמו שיעשה מה שהוא רוצה, את העובדה שהוא לא מתחבר לדת, וכבר נפרד ממנה לגמרי ההורים כבר הפנימו אבל אמרו שכל עוד הוא בבית, הוא צרייך לציית לכללים בבית.

קובי

פורסם

תתקשר לספק האינטרנט ותשנה את הססמא

תגדיר להם במפורש שלא יתנו את הססמא לאחיך ועל מי שמבקש אותה שיזדהה באמצעים אחרים חוץ מהת.ז של בעל המנוי

ע"י מס' כרטיס אשראי או איזו מילת קוד או משהו.

יש לספק האינטרנט מקום לכתיבת הערות כשעולים פרטי הלקוח,שיציינו זאת שם.

ובגלל שאני חייב להוסיף את דעתי האישית:

מה שאתם עושים לדעתי נחשב ככפייה דתית,מעשית לילד בן 16 אין יכולת לעזוב את הבית ולגור לבד

מה גם שאני בטוח שהמשפחה לא באמת רוצה שהוא יעזוב את הבית בגיל כזה,בטוח שאם זה יקרה, זה יקרה בתנאים רעים שיקרעו את המשפחה.

איך זה מפריע לכם שהוא גולש באינטרנט? זה שאתם באזור לא הופך גם אותכם לכופרים ולפי היהדות הילד נחשב למבוגר בגיל 13

אז לדעתי תעזבו אותו לנפשו. דת זה לא משהו שמתאים לכל אחד.

אני בטוח שאם תתנו לו את התנאים ותגיעו לידי פשרה שני הצדדים יצאו מרוצים.

אין מה להשוות את הנושא לצבא,משפחה זה לא צבא ששם פקודה זאת פקודה או מאסר. בית שמתנהל ככה פוגע בכל מי שגר בו.

פורסם

מה הבעיה פשוט כל פעם לפני שנכנסת שבת לקחת את כבלי החשמל מכל המחשבים ולחבר את הכבלים האלה חזרה בצאתה של השבת?

Mazda 2 2013

פורסם
לדעתי, תבודדו את הנושא- הבחור מבקש פתרון לבעיה, הוא לא ביקש את דעתנו בנוגע ל"כפייה דתית" לכן, לפי דעתי, זה לא רלוונטי.

מעניין מה תחשוב אם אני אפתח פה שרשור לגבי הדרך הכי טובה להשתיק את התינוק בלילה, כי הבכי שלו מפריע לי לישון... יש דברים שלא מתעלמים מהם. במקרה כזה, ברור שהאינטרנט הוא רק הסימפטום ולא המחלה. השאלה היא כיצד ניתן לפתור את זה כך שכולם יהיו מרוצים.

ילדים בני 16 תמיד רוצים למרוד במשהו או מישהו, זה נורמלי. לפי דעתי, מישהו מהאחים צריך לעשות לו שיחת מוטיבציה, גבר אל גבר, ולהסביר שתמיד ניתן להביע את עמדתך ולהיות עצמאי גם בלי לפגוע באנשים אחרים, לתת כבוד ולהתחשב, להיות ג'נטלמן במילים אחרות.

מצד שני, כשאני רואה את הגישה של פותח השרשור, אני חושש שבמשפחה הזאת שום דבר כבר לא יעזור. אם הם רגילים לכך שחינוך נעשה בכח ולא בהסברה, התופעה תמשיך לחזור על עצמה, בצורות שונות ומשונות.

פורסם
מה הבעיה פשוט כל פעם לפני שנכנסת שבת לקחת את כבלי החשמל מכל המחשבים ולחבר את הכבלים האלה חזרה בצאתה של השבת?

גם את הכבל הזה, וגם את הכבל רשת... פשוט קחו את הכל (ולבדוק שהוא לא יכול לקחת כבלים ממקום אחר, או של מכשירי חשמל אחרים).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתה לא מבין שלא משנה מה תעשה נגדו, הוא תמיד ימצא דרך לעבור את זה???

אתה תחסום לו אינטנרט? הוא ילד ידליק מיקרוגל, אתה תוציא את המיקרוגל, הוא ידליק דוד שמש.

זה באמת כדי לעצבן ולסכסך. אל תלחמו בו כי הוא יתחזק מזה וינצח.

תבין את הצד שלו ואז אתה תהרוג הרבה הרבה הרבה יותר ציפורים.

ואחר כך מתפלאים שהחינוך חרא בישראל.

פורסם

ברור, בוא נבין את הילדים, הם בסדר, זה ההורמונים הרעים האלו! - הם אומרים להם למרוד כל הזמן. תבינו אותו, קשה לו, הוא מסכן. יאללה יאללה... תן לו בראש, מרד נעורים נועד על מנת להיות מרוסן. רוצה למרוד לך תעשה גרפיטי, בבית? יש קוד התנהגות מסוים וחיים לפיו, גם כשעישיתי את הקעקועים שלי והפירסים שלי, זה היה במקום שזה לא יפריע להורים שלי. היה וההורים שיל היו שומרי שבת? הייתי הולך לחבר. בבית? זה הבית של ההורים שלי, הם אוטוריטה חינוכית ואני אכבד את זה.

הנוער הוא מה שהוא בגלל הגישה הרכיככתית משהו של תבינו-תעזרו-תשתתפו הזו. ילד צריך להיות מחונך. גם אם זה לתת לו בראש, אין מה להסביר פה כי אף אחד לא חייב לו הסבר, הוא חי בבית, תחת מסגרת חינוכית של -הוריו- דברם הוא חוק, אלא אם הוא פוגע בשלום הילד. אמרו לו לא לגלוש? שיתאפק, סה לה וי. לא רוצה, צריך לעשות את המקסימום כדי להכניס לראש המתבגר והקנאי לעצמאות מזויפת שזה ככה זה, בבית שלו? שיעשה מה שבא לו.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

פשוט תגיד לו שזה בחירה שלו, ושיעשה מה שהוא רוצה. אבל - בשקט, ובחדר שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הנוער הוא מה שהוא בגלל הגישה הרכיככתית משהו של תבינו-תעזרו-תשתתפו הזו. ילד צריך להיות מחונך..

ברור לך, שאתה צודק,

אבל בדרך ההורים של היום חסרי אונים, ועובדים מהבוקר עד הערב, להביא כסף הביתה.

בדרך... כל הפסיכולוגים והיועצים והמנחי קבוצות, והקאוצ'ינג, וכל העו"סים וכל הפרוייקטים צריכים להתפרנס....

Skoda Fabia 2025 

פורסם

להפך, הגישה של מניעה טכנית של הגלישה במקום השקעה בשיחה ובחינוך למה זה לא תואם את ערכי הבית - היא הרכיכתית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אליבאבא, ממה שאני הבנתי, מנסים לדבר, ליזום שיחות, וזה לא עוזר...

הקטע עם הכבל, ולקיחתו, פשוט להראות לילד שיש גבולות.

נראה לי שאפשר להגיד "בבית שלך, תעשה מה שאתה רוצה".

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...