Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש - Audi A6 3.0TFSI / Infiniti G37

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אבי מתבלט בין 2 המכוניות הבאות:

Audi A6 3.0TFSI / Infiniti G37 .

לפני לא יותר מדי זמן הוא החליף את הרכב לBuick LaCrosse החדשה, וצריכת הדלק פשוט על הפנים, גם אחרי עדכון תוכנה שעשו לו לגיר. כמו כן, הרכב כבד מאד בתגובות.

בנסיעות בתוך העיר הוא מתדלק פעמיים-שלוש בשבוע, מה שלא היה קורה עם הToyota Camry 3.5 (תדלוק פול פעם בשבוע), והקטע הזה מוציא אותו מדעתו.

השבוע הוא כמעט סגר על האינפיניטי, ופתאום התקשר אליי לשאול לגבי ה A6 .

הוא לא מבקש יותר מדי מהרכב:

שלא יהיה עצלן וכבד (כדוגמת ה ביואיק לה-קרוס) .

שיהיה מפנק בפנים - מושבים נוחים, מערכת טובה, הנדסת אנוש טובה.

בטיחותי.

וכמובן צריכת דלק טובה יותר מאשר הלה-קרוס .

תודה לכולם!

8)
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך רכב ספורטיבי עם מראה אגרסיבי, 2 דלתות

מתחרה במכונית סלון גדולה ו"מגושמת" על אף שהיא דינאמית ומהירה

?

הריי זה קל, אם חשוב לו ביצועים נטו זריזות ניהוג וכו' - G37

אם חשוב לו נוחות, פינוק, מרחב פנימי וכו' - 6A

מה הדיון פה

פורסם

עתיד, הוא לא דיבר בכלל על G37 COUPE אלא על הרגילה, שים לב.

לתדלק 2-3 פעמים בשבוע זה לא נורמלי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תקן אותי אם אני טועה - האינפיניטי זולה משמעותית, לא? אם כך, מבחינת תמורה לכסף (ובמיוחד אם מפריע לו עלויות הדלק), היא בוודאי עדיפה. מה גם שהיא נותנת יותר בהרבה מובנים (שנכון, לא בהכרח חשובים עבורו). עם זאת, צריכת הדלק בפירוש לא תהיה טובה - מדובר במנוע 3.7 ליטר בסופו של דבר. ולא שבאודי הוא יכול לצפות להרבה יותר טוב, אולי 10% יותר טוב...

ובנוגע לתדלוקים באמת - קאמרי היא ככל הנראה באמת חסכונית מהלה-קרוס, אבל פי שתיים? ממש לא...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

בסופו של דבר אבא שלי החליט לרדת מהA6, אחרי שביקר בסוכנות אודי (שיקולים כלכליים באמת) .

נחכה לG37 :) .

ואגב רוני,

לגבי התדלוק אלה הנתונים שאבא שלי הביא לי והוא לא מפסיק להתלונן מאז שקיבל את הלה-קרוס על כך שהוא מתדלק פעמיים בשבוע.

אלון.

8)
פורסם

אם השיקול להחלפה הוא כלכלי בלבד, אז עדיף להתקין מתקן גז מאשר להחליף את הרכב. בתהליך המכירה/רכישה מפסידים הרבה יותר אשר בתשלום עבור הדלק (כמה כבר האינפיניטי/אאודי חסכוניות יותר??)

פורסם

קראו לי פרימיטיבי או לא מחושב, אבל לדעתי מי שקונה מכוניות שמחירן הוא בסדר גודל של אלה שפותח הדיון מתלבט עליהם - לא עושה מתצרוכת דלק עניין חשוב מדיי, בטח לא כמו שהבחור כאן עושה.

כי אם הוא כן, כנראה שהוא לא מבין את המהות של רכבים כאלה. זוהי לפחות דעתי.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

אתה כמובן שטועה, מי שיכול לרכוש רכב כזה הצליח לצבור את הסכום הנדרש בשל העובדה שהוא יודע לעשות היטב חשבון, כולל כמובן חשבון לדלק.

פורסם
קראו לי פרימיטיבי או לא מחושב, אבל לדעתי מי שקונה מכוניות שמחירן הוא בסדר גודל של אלה שפותח הדיון מתלבט עליהם - לא עושה מתצרוכת דלק עניין חשוב מדיי, בטח לא כמו שהבחור כאן עושה.

כי אם הוא כן, כנראה שהוא לא מבין את המהות של רכבים כאלה. זוהי לפחות דעתי.

סלח לי, אבל :roll: .

סתם לשם השוואה נו, בערך...) - יש הבדל בין בנאדם שיקנה סקודה פאביה ויתלונן על צריכת דלק גרועה, לבין בנאדם שיקנה גולף GTI ויתלונן על צריכת דלק לא סבירה.

אם כבר להוציא כ"כ הרבה על דלק, למה לא להנות מזה על הדרך :) ?

אגב,

משום מה פתאום אבא שלי החליט לחזור שוב לאופציית A6 והכניס גם את הA5 לתמונה :shock: .

אין לי מושג כבר מה הוא רוצה- אני אעדכן במידה ויהיה משהו מעניין, וכמובן יהיו תמונות בהמשך :D

8)
פורסם

אלה מכוניות הרבה יותר יקרות.

אגב לי יצא לתדלק אתמול 3 פעמים ביום, וזה לא חריג האמת...

אם הוא רגיל לנוחות של קאמרי/ביואיק המעבר לרכבים האלה לא יהיה הכי חלק כי הן הרבה יותר נוקשות וקשיחות, רמת הנוחות תיפגע משמעותית.

בהצלחה.

פורסם

במחשבה שניה, תציע לו לבחון כיוון אחר.

ג'יפונים כמו אאודי Q5 או וולבו XC60 יהיו מאובזרות ומספיק חזקות ביגרסאות ה-2 ליטר טורבו ולעומת המנועים הגדולים החיסכון בדלק הוא כמעט ודאי.

העניין הוא שאלה לא רכבי סאלון/מנהלים והם שוב לא יציעו את אותה נוחות, לפחות לא באאודי, הוולבו מאוד נוחה ונעימה לנסיעה.

רכב המנהלים שהיחיד שעולה לי לראש בתחום שבין מחיר הביואיק למחירי האאודי/אינפיניטי היא הסקודה סופרב בגירסת ה-3.6, אני לא יודע מה תהיה מידת החיסכון שלה אל מול הביואיק אבל זה משהו ששווה לבדוק.

• תוכן חדש...