Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש - Audi A6 3.0TFSI / Infiniti G37

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, כמו שאמרתי ובטח שמתם לב - אבא שלי לא היה הכי סגור על עצמו.

הוא הזמין היום PASSAT CC שחורה , מנוע 2.0TSI :)

השיג אותי...

היתה לי פאסאט 2 ליטר טורבו (אותו מנוע של ה-CC, רק הצורה של הפאסאט הרגילה). רכב זריז להפליא וצריכת דקל מאד סבירה (בערך 1:9.5 בנסיעה חצי בעיר חצי מחוץ לעיר). אם הוא מחפש רכב נוח שלא מרגיש עצל ברמזור, הפאסאט אופציה מצויינת.

היא לא מהירה כמו ה-A6 או האינפינטי, ובטח שלא פושטקית פראית כמו האינפיניטי, אבל לא נראה לי שזה מה שהוא מחפש, אחרת בחיים הוא לא היה קונה ביואיק. שידע שה-G37 צורכת 1:8 באותם תנאים של הפאסאט - הוא בחר ברכב היותר חסכוני, וגם חסך קצת כסף בקניה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קניה כזו היא אמוציונלית וודאי משוללת הגיון כלכלי ולכן עומדת בסתירה להנחתך הראשונה, לפיה מי שקונה כזה אוטו עושה זאת בזכות יכולתו לחשב גם את הדברים הפעוטים כמו צריכת דלק.

האבחנה שלך, כמו גם של קודמך, בין הוצאה גדולה אבל חד פעמית ולכן אין בה כדי להרגיז, לעומת הרבה הרבה הוצאות קטנות ורב פעמיות ולכן מרגיזות, עם כל הכבוד, אינה רצינית. ואין צורך להיות איש עשיר, חרוץ ומוכשר בכדי להבין זאת. מי שברוב חריצותו וכישרונו הצליח להגיע למקומות שהתלבטות כמו זו של הפותח כאן מעסיקה אותו, יודע לרוב גם בסיטואציות רגשיות, לשבת ולעשות חשבון, כאחרון רוכשי הרכב המשומש והזול במימון חוץ בנקאי. ולא שאין חריגים בשני המקרים, אבל אלו הם היוצאים מהכלל.

אשר לשעונים, אני נאלץ לתקן אותך. לא בשל העובדה שהם אינם נזקקים להתייחסות כספית חוזרת, קטנה ומעצבנת כמו מכונית הנזקקת לדלק מפעם לפעם, אלא בשל העובדה שהם יכולים בקלות להוות השקעה מצוינת עם תשואה פנטסטית. לכן בכל הנוגע לאבדן ערך אין בינם לבין אוטו יקר שום דמיון.

בעוד אתם מנסים לנחש למה אנשים קונים מכוניות, הרשו לי לספר לכם שיש אנשים שיכולים להרשות לעצמם את הדלק אבל מעדיפים לזהם קצת פחות.

פורסם

פחות יפה לטעמך, יותר יפה לטעמם של אחרים. השאלה היא האם העיצוב השונה שווה את העלות הנוספת? שוב, חזרנו לענין האמוציונלי. חלק יגידו / ירגישו שכן ויקנו, חלק יגידו / ירגישו שלא.

• תוכן חדש...