Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש - Audi A6 3.0TFSI / Infiniti G37

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב,

משום מה פתאום אבא שלי החליט לחזור שוב לאופציית A6 והכניס גם את הA5 לתמונה :shock: .

A5?? הוא מודע לזה שיש לה 3 דל'?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במחשבה שניה, תציע לו לבחון כיוון אחר.

ג'יפונים כמו אאודי Q5 או וולבו XC60 יהיו מאובזרות ומספיק חזקות ביגרסאות ה-2 ליטר טורבו ולעומת המנועים הגדולים החיסכון בדלק הוא כמעט ודאי.

העניין הוא שאלה לא רכבי סאלון/מנהלים והם שוב לא יציעו את אותה נוחות, לפחות לא באאודי, הוולבו מאוד נוחה ונעימה לנסיעה.

רכב המנהלים שהיחיד שעולה לי לראש בתחום שבין מחיר הביואיק למחירי האאודי/אינפיניטי היא הסקודה סופרב בגירסת ה-3.6, אני לא יודע מה תהיה מידת החיסכון שלה אל מול הביואיק אבל זה משהו ששווה לבדוק.

מייק, לצערי הוא לא אוהב ג'יפים / ג'יפונים .

ואת הסופרב הוא מאד אהב חוץ מאיך שהיא נראית חיצונית מאחור - ולכן היא נפסלה.

Mr_Shankly , לפי מה שהוא אומר הוא ראה באולם A5 בעלת 4 דלתות (חיפשתי באתר של אאודי ולא מצאתי) ,

הוא ראה אותה אתמול באולם תצוגה וממש נדלק עליה.

8)
פורסם

ה A5 שאביך ראה כנראה זו גירסת הספורטבאק שלמיטב זכרוני יש לה 5 דלתות.

בתקציב הזה הייתי מכוון דווקא לכיוון הA4 3.2Q או אם רוצים להיות יותר צנועים מבחינת מנוע אז יש גם את ה2 ליטר טורבו קוואטרו עם חבילת הלקשורי. נהגתי בשני הרכבים ולדעתי הA4 החדשה לא נופלת בהרבה מהA6 גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת אבזור.

מה שכן- מן הסתם הA6 יותר מרווחת.

לדעתי אפשר להסתפק בA4 מהגרסאות הבכירות ולהשאר עם עודף שמתקרב ל100K

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אלון, אם סופרב היא אופציה שניתן לשקול, שווה לבדוק את גרסת ה-2.0TSI. מאובזרת, זולה וחסכונית יותר מה-V6.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אם הוא רגיל לנוחות של קאמרי/ביואיק המעבר לרכבים האלה לא יהיה הכי חלק כי הן הרבה יותר נוקשות וקשיחות, רמת הנוחות תיפגע משמעותית.

בהצלחה.

זה לא מדויק. שתיהן אולי לא מהנוחות בקבוצתן, אבל הנהיגה בהן בפירוש נעימה והן מציעות איכות גבוהה משמעותית מהקאמרי או הביואיק, כך שזה מתקזז בקלות.

בכל מקרה, מכל הסיפור עדיין לא הבנתי מהו התקציב המקסימלי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה כמובן שטועה, מי שיכול לרכוש רכב כזה הצליח לצבור את הסכום הנדרש בשל העובדה שהוא יודע לעשות היטב חשבון, כולל כמובן חשבון לדלק.

לא כל מי שהצליח לצבור סכום, כזה או אחר, עשה את זה בגלל שהוא יודע חשבון. אבל נניח לזה שהרי אם הוא באמת יודע לעשות חשבון, מה פתאום לקנות אוטו שלוקח לו מהכיס כל חודש הרבה מאוד אלפים של שקלים באבדן ערך אכזרי, ביחס להם השאלה אם האוטו חסכוני או לא כמעט מגוחכת.

פורסם

צודק. אובדן של אלפי ש"ח בחודש (ירידת ערך) לא ממש מזיזים לו אך כמה מאות נוספים על דלק שוברים אותו לגמרי. תמוה ביותר.

פורסם

לפעמים, אנשים פשוט לא חושבים כלכלית. את ההוצאה על הדלק הם רואים מדי שבוע - כל שבוע הם מוציאים 300 שקלים יותר משהוציאו עם הרכב הקודם. את ה-300000 אלף שקל שעלה להם הרכב הנוכחי - הם כבר הספיקו לשכוח (ואת ירידת הערך לרכב כזה, שהיא הרבה יותר מ-300 שקלים לשבוע, הם בכלל לא מרגישים עד שהם מוכרים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה כמובן שטועה, מי שיכול לרכוש רכב כזה הצליח לצבור את הסכום הנדרש בשל העובדה שהוא יודע לעשות היטב חשבון, כולל כמובן חשבון לדלק.

או, [וזו השיטה שרוב בעלי הממון שאני מכיר מאמינים בה והולכים על פיה] שהוא ידע מתי לשחרר כסף על מנת שהכסף הזה יחזור בדמות יותר כסף. אני נורא מקווה שאתה לא מאלה שמאמינים שרק חיסכון ארוך וממושך יביא אותך למצב כלכלי ברמה גבוהה.

ואני עדיין מאמין שאדם שקונה מכוניות בסדר גודל של Audi A6 ואחת הנקודות שיותר חשובות לו הן צריכת דלק - פשוט לא מבין את המהות של רכבי יוקרה ברמה הזו.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

יונתן , על איזו מהות אתה מדבר ? לדעתי אתה טועה .

דוד שלי מחזיק S350 שנת 2009 , והאמת? מאוד אכפת לו מהביטוח שעולה 40 אלף שקל בשנה , תיקונים ובמיוחד דלק , זה שקיימים אנשים בעלי יכולת כלכלית גבוהה לא אומר בהכרח שלא אכפת להם מהכסף שהם מוציאים על הרכב .

פורסם

אני אנסה להסביר בצורה הכי פשוטה מהי ה'מהות' עליה אני מדבר.

יקיר,

דודך היקר נוסע על אוטו שלהוציא אותו חדש עם ניילונים מהסוכנות ישאב מכיסך סכום של 800K~[אלא אם כן בייבוא אישי עסקינן ואז זו אופרה אחרת].

ויש כאן נקודה שרבים לא מתייחסים אליה. העובדה שאנו חיים בארץ ישראל.

אדם שחי כאן בארץ ויכול להרשות לעצמו להוציא סכום שכזה על אוטו, ומוכן לספוג את ירידת הערך הנוראית של רכבי יוקרה כאן בישראל - וכמו כן מוכן לקבל בהבנה את עלויות התיקונים המופרזות אשר המוסך המורשה דורש עבור החלפת כפתור בחלון - לא עושה את החשבון של 300 שקל בשבוע של דלק, 400, או 500; כי ההבדל של 100-150 ש"ח זה כסף קטן. קטן מדיי.

וכולי תקווה שתגיע למצב בחיים שתבין, תרגיש, ותחווה את המצב שאני מדבר עליו כאן.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

אהבתי את ההסבר, אבל אין שום קשר בינו לבין מציאות.

קניית רכב מתבצעת אחת לכמה שנים וממוננת מהון נצבר. זה משהוא מחזורי, קבוע וידוע מראש.

אחזקת רכב משולמת מתזרים יום יומי והיא הרבה יותר מורגשת, לכן כן עושים חשבון ועוד איך.

זאת גם הסיבה שאנשים מחליפים לקסוס V8 במרצדס דיזל V6. כי באמת יכול להשבר הז^ן לתדלק פעמיים בשבוע אף על פי העובדה שיכולת כלכלית מאפשרת. 

פורסם
אהלן חבר'ה,

אבי מתבלט בין 2 המכוניות הבאות:

Audi A6 3.0TFSI / Infiniti G37 .

לפני לא יותר מדי זמן הוא החליף את הרכב לBuick LaCrosse החדשה, וצריכת הדלק פשוט על הפנים, גם אחרי עדכון תוכנה שעשו לו לגיר. כמו כן, הרכב כבד מאד בתגובות.

בנסיעות בתוך העיר הוא מתדלק פעמיים-שלוש בשבוע, מה שלא היה קורה עם הToyota Camry 3.5 (תדלוק פול פעם בשבוע), והקטע הזה מוציא אותו מדעתו.

השבוע הוא כמעט סגר על האינפיניטי, ופתאום התקשר אליי לשאול לגבי ה A6 .

הוא לא מבקש יותר מדי מהרכב:

שלא יהיה עצלן וכבד (כדוגמת ה ביואיק לה-קרוס) .

שיהיה מפנק בפנים - מושבים נוחים, מערכת טובה, הנדסת אנוש טובה.

בטיחותי.

וכמובן צריכת דלק טובה יותר מאשר הלה-קרוס .

תודה לכולם!

אם אתה מצפה לצריכת דלק טובה! בA6 ובמיוחד במנוע 3.0T אל תצפה לזה בכלל, האוטו הזה שותה הרבה 7 ק"מ לליטר וזה גם במקרה הטוב, וזה דבר שאתם לוקחים אותו מאוד בחשבון.

מבחינת המנוע הוא מצוין הוא מספק את הסחורה, בצורה מופלאה והרכב מאוד יוקרתי, ומאוד מפואר בהשוואה לרכב מסגמנט ה"פרמיום".

אם אתם מחפשים יותר את ביצועי המנוע, ומוכנים להתגמש על צריכת הדלק אז הA6 הזאת תספק לכם את הסחורה. ואם אתה יותר מסתכלים באופן חישובי מבחינת עלויות אחזקה, אז הייתי ממליץ לכם לבדוק את הפאסט CC שתענה לכם מאוד על הדרישות.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...