Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה נגד צד שלישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש הינו מעורבים בתאונה. רכבנו עמד ראשון ברמזור ומאחורנו עמד רכב נוסף , רכב שלישי הגיע מאחור ופגע ברכב שעמד מאחורי והרכב השני נדחף עלי , הרכב הפוגע כרגע מנסה להתחמק מדיווח על פגיעה ברכב שלי, כניראה לא מסר פרטים לחברת הביטוח שלו, כרגע אני תובע את הביטוח שלו ( הוא מסר לי את הפרטים בזמן האירוע) חברת הביטוח שלי מוסרת לי שעדין אין אישור על התביעה שלי מצד חברת הביטוח שלו.. מה דעתכם איך לפעול

תודה וסליחה על הפוסט הארוך

ציקי

פורסם

יש שלוש מכוניות

א שלך

ב האמצעי

ג האחרון הפוגע

את מי אתה רוצה לתבוע ? מי לא דיווח ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מבחינתך שני כלי הרכב המעורבים אשמים . שיסתדרו ביניהם.

תוציא מכתב שאם תוך X ימים העיניין לא יוסדר אתה תובע , או קח את הכסף מהביטוח שלך ושהם ישברו את הראש .

את הנזק שיגרם לך מההשתתפות העצמית + תוספת הפרמיה לשנים הבאות תתבע בבית משפט לתביעות קטנות

אתה תובע את הנהגים + בעלי הרכבים + חברות הביטוח שלהם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חברת הביטוח שלך אמורה לתבוע את הרכב שעמד מאחוריך, וזו של הרכב השני את הרכב השלישי.

יתכן ושני כלי הרכב (או אפילו שלושתם) מבוטחים באותה חברה והיא מחפשת דרך להפחית בהוצאותיה.

אתה ללא ספק הצד הנפגע ולכן זכאי לפיצוי מלא.

הייתי מעורב בתאונה דומה לפני שנים רבות. הרכב שעמד מאחורי היה רכב צבאי והרכב שפגע בו התכחש לתאונה. סוכן הביטוח שלי יעץ לי לתקן את הנזק על חשבוני ולתבוע את בעל הרכב השלישי. טעיתי והסכמתי לא לתבוע את חברת הביטוח שלי!

אמנם זכיתי בתביעות קטנות, אך לא במלוא הוצאותי וביזבזתי זמן רב על חשבוני.

לפיכך עצתו של ישה היא נכונה.

• תוכן חדש...