Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיוף קל בפיזו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני חדש בפורום ורציתי לשאול שאלה

קניתי רכב פיזו 206 XS שנת 2003 ויש לי תופעה מוזרה שאני נמצא בסרק אז מרגישים זיוף מאוד קל שבא והולך זה לא באופן קבוע

וכשאני עם מזגן זה פחות מורגש

רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ואם כדאי לעשות אינפוזיה לרכב

תודה אלון

פורסם

אתה מדבר על עמידה בניוטרל, והמד הסל"ד עולה ויורד לשניה? האם זה קורה באמצע נסיעה, אחרי שהמנוע הגיע לטמפ' עבודה תקינה?

לדעתי שווה לחבר את האוטו לסורק, ולבדוק אם יש תקלות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
שלום לכל חברי הפורום

רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ואם כדאי לעשות אינפוזיה לרכב

תודה אלון

אתה מציע לעצמך פתרון לבעיה שאתה עדיין לא יודע איפה היא.

פורסם

האוטו חובר לסורק במוסך מורשה ולא התגלו תקלות

אמרו שהכל תקין

רואים תזוזה מאוד קטנה של השעון טורים

וזה לא קשור לטמפרטורה של הרכב כי זה קורה גם שהוא קר וגם שהוא חם

פורסם

תבדוק את המנוע צעדים, הייתה לי גם 206 ופעם בכמה זמן צריך לנקות אותו, הסימפטומים הם כמו שאתה מתאר, זה מתחיל בזיוף של הטורים ונגמר בזה שהרכב נכבה כאשר לוחצים על הקלאץ' כאשר מעבירים הילוך.

פורסם

אמרו לי שהזיוף שיש לי הוא מעוד קטן אז הם שללו את המנוע צעדים

אבל אני מוכן לבדוק ת זה.

איך בדיוק אני בודק אם הוא מלוכלך או לא מכוון ?? ואיך ניתן לנקות או לכוון

פורסם

רצועת מדחס מזגן.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...