Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית צמיג+ג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי רנו מגאן 2 .

מידת צמיג היא R15 195/65 .

הלכתי בעיר לאיזה חבר שמכיר את אבא שלי...

הוא אמר לי שהוא יכול לעשות לי צמיגים אנגליים חדשים ב220 שקל לצמיג כולל עבודה והרכבה.

והוא אמר שהוא יכול לעשות לי מגנזיום ב1600 שקל כולל נעילה ועבודה.

ככה שהכל ביחד הוא אמר לי שזה יעלה 2500 צמיגים + ג'אנטים עם נעילה+עבודה .

האם זה שווה לי?

הוא אמר שיש לו גם מישהו שהוא הרכיב לו לפני חודשיים צמיגים והוא מוכר את הרכב אז הוא מוריד אותם , הוא אמר לי שהוא יעשה לי ב1400 שקל צמיגים בניי חודשיים+מגנזיום בני כחצי שנה כולל נעילה והוא ירכיב לי אותם ..הוא אמר שהצמיגים סיניים או קוריאניים.

אני עוד לא יודע איזה מגנזיום יש לזה שמוריד ... אז הוא אמר לבוא ביום שישי לראות, לכן אני רוצה לדעת האם זה שווה לי?? ...

תודה לעוזרים

פורסם

מה זה צמיגים אנגליים? איזו חברה? איזה דגם? איזה תאריך ייצור (מסומן ב 4 ספרות על דופן הצמיג (0110 למשל) שתי הספרות הראשונות מייצגות את השבוע שתי האחרונות מייצגות את השנה כלומר הצמיג יותר בשבוע הראשון של שנת 2010)

לגבי הג'אנטים, איזה חברה? כמה הם שוקלים יחסית לג'אנטים (אפילו ברזל) המקוריים? למה אתה רוצה להחליף? יופי, או הפחתת משקל?

זה שמוכר את הרכב ומוריד את הצמיגים והג'אנטים שלו:

איזה צמיגים? איזה חברה? איזה דגם? איזה תאריך ייצור? מה מצב הצמיגים? איך הוא נהג ברכב בזמן שהצמיגים האלה ישבו עליו? אולי הוא היה כל יום ביום מסלול והצמיגים גמורים או שהוא סתם התחרע על האוטו (במילותיו של איזה מישהו בפורום "קרע אותו כמו זונה ב30 שקל בתחנה המרכזית") כי הוא ידע שהוא מוכר אותו? אותו כנ"ל לגבי הג'אנטים, גם כל השאלות שנשאלו לגבי החדשים וגם מה המצב שלהם? תוך חצי שנה אפשר לגרד המון המון מדרכות, לנקות אותם כל יום עם מסיר שומנים שגומר את הלכה ועוד כהנה וכהנה התעללויות.

אז על השאלה שלך, כדאי או לא כדאי, בסכומים שהוצעו לך (אני אפילו לא זוכר אותם כי זה לא רלוונטי) אוכל לענות רק אחרי שאתה תענה, כאן, או לעצמך על השאלות שאני שאלתי אותך.

בכל אופן שיהיה בהצלחה, ותזכור: צמיגים וג'אנטים הם הדברים היחידים שמחברים בינך לבין הכביש, אל תחסוך בזה, למען הבטיחות שלך ושלנו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא לקנות צמיג סיני ! חבל לבחור צמיג עם מרחקי עצירה גדולים וללא אחיזת כביש טובה

לך על צמיגים של טויו, ברידגסטון, יוקוהומה או קלבר

יש כמה דגמים מאד טובים עבורך:

קלבר למשל : DYNAXER HP2

http://www.tyretest.com/summercar_ty...p_2/index.html

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kl...YNAXER-HP2.htm

יוקוהומה למשל: C_DRIVE

http://www.tyretest.com/summercar_ty...ive/index.html

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokohama/C-Drive.htm

ברידגסטון : B25A

קובי

:-)

פורסם

אין לי מושג מה מי מו ...

הוא אמר תבוא תירא.. תרצה תיקח לא תרצה אל תיקח....

שאלתי אותו על מישלין והוא אמר לי שכל מי שמוכר מישלין במחיר זול אז זה לא מקורי ... הוא אמר שמישלין אמיתי עולה החל מ2500 שקלים לסט של 4.

יש לי עכשיו צמיגים של GT איזה חברה זאת? טובה או לא?

הצמיגים שהוא אמר לי שיעשה לי ב900 שקלים הם לא סיניים הם אנגליים, הוא אמר שהם יספקו ל3-4 שנים.

ובקשר לצמיגים של האיש שמוריד מהרכב שלו אני לא יודע את המצב שלהם ולא יודע מה החברה ....

איך אני יודע אם הצמיג שחוק או לא?

ובקשר לג'אנטים אני רוצה שיהיו ממש אבבל ממש יפים[יעני פוזה]

ואם יהיה משהו בסגנון הזה.[התמונה מימין שעל הרכב...] אני לא אוהב בכלל זה ניראה זוועה!

אני רוצה משהו בסגנון של התמונה משמאל.

ומה משנה המשקל של הג'אנטים אני רוצה הסבר בבקשה.

תודה מראש!:-)

90854.jpg

o1712263820090522220509.jpg

פורסם

איזו חוות דעת אתה מבקש כשאין לך מושג מה אתה מתכוון לקנות?

כמו שאמר לך האיש:"תבוא תירא.. תרצה תיקח לא תרצה אל תיקח...." (לא נגעתי).

אילו היית מעלה תמונות של הג'אנטים, דיינו

אילו היית יודע מי הייצרן, דיינו

אילו היית יודע מי יצרן הצמיגים, דיינו

אילו היית יודע מה תאריך הייצור שלהם, דיינו

די. דיינו.

אגב, צמיגי מישלין במידה שלך אפשר לקנות ב- 1700 ש"ח לרביעיה.

פורסם

אני ממליץ על צמיגים מחברה ידועה ( מישלין/ קונטיננטל / קלבר / דנלופ ) וכו'

לא סיני ולא קוריאני ולא הכלאות שלהם.

חשוב לדעת כי הרכבת צמיגים וג'נטים צריכה להיות בהתאמה ובאישור יצרן / יבואן הרכב / מוסך מורשה של היבואן .

ולא להרכיב "לבד" ...:wink:

פורסם
שלום.

יש לי רנו מגאן 2 .

מידת צמיג היא R15 195/65 .

הלכתי בעיר לאיזה חבר שמכיר את אבא שלי...

הוא אמר לי שהוא יכול לעשות לי צמיגים אנגליים חדשים ב220 שקל לצמיג כולל עבודה והרכבה.

והוא אמר שהוא יכול לעשות לי מגנזיום ב1600 שקל כולל נעילה ועבודה.

ככה שהכל ביחד הוא אמר לי שזה יעלה 2500 צמיגים + ג'אנטים עם נעילה+עבודה .

האם זה שווה לי?

הוא אמר שיש לו גם מישהו שהוא הרכיב לו לפני חודשיים צמיגים והוא מוכר את הרכב אז הוא מוריד אותם , הוא אמר לי שהוא יעשה לי ב1400 שקל צמיגים בניי חודשיים+מגנזיום בני כחצי שנה כולל נעילה והוא ירכיב לי אותם ..הוא אמר שהצמיגים סיניים או קוריאניים.

אני עוד לא יודע איזה מגנזיום יש לזה שמוריד ... אז הוא אמר לבוא ביום שישי לראות, לכן אני רוצה לדעת האם זה שווה לי?? ...

תודה לעוזרים

ועוד דבר קטנטן ופעוט, תקן קצת את העברית שלך :"הוא אמר שהוא יכול לעשות לי מגנזיום..." בחייך, קצת תרבות דיבור/כתיבה

לילה טוב

Golf 2008 MK5

פורסם

מה אתה רוצה מהחיים שלי!ספאמר צריכים להביא לך באן כי אתה סתם מגיב ללא שום קשר!

צא לי מהאשכול ואל תיכנס לפה בחיים שלך!~~

>,

פורסם

:nono::nono::nono:לא ככה מגיבים.

אתה מסתבך ילד, תלמד לקבל ביקורת.

זה לא שכונה פה. תרבות דיבור \ כתיבה נכונה יביאו לך תוצאות טובות יותר.

שפר!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...