Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

" רישיון על אופנוע "

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בחור בן 17. וחצי עם כמעט חצי שנה רישיון על רכב ואני רוצה לעשות רישיון על אופנוע

השאלה אם אני צריך לעשות ה-כ-ל אותו דבר{תאוריה} או שיש דברים שאני לא צריך לעשות בגלל שיש לי רישיון על רכב וכמה זה עולה כמה שיעורים צריך לעשות ... תודה מראש לעוזרים!

אלעזר!

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

תלוי איזה סוג רשיון ברצונך לעשות(A-A1-A2)

אבל אני ממליץ לך להרים טלפון למורה נהיגה זו דרך הכי טובה לקבל את כל התשובות.

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

במצב שלך צריך לעשות הכל מחדש.

יש פטור מתאוריה והקלות נוספות למי, שמחזיק רישיון על מכונית מעל 3 שנים ורצה רישיון על אופניע 125 סמ"ק.

פורסם

מכיון שאתה בן 17, ואין לך רישיון 3 שנים - אתה צריך לעשות גם תאוריה וגם טסט, ותוכל להוציא רישיון רק על A2 (עד 125 סמ"ק \ 14.3 כ"ס) בלבד מכיון ש A1 דורש גיל 18.

מינימום שיעורים נדרש הוא 8 שיעורים.

למי שכן יש 3 שנים רישיון יכול לקבל פטור מתאוריה וטסט מחוץ למגרש על A2 (עד 125 סמ"ק) בלבד. (עדיין דורש מבחן שליטה במגרש)

מעבר לכך, כל רישיון A1 או A דרוש בתאוריה + מבחן שליטה + טסט.

פורסם

בנוסף אל תשכח שיש לך עלויות לא קטנות של ביטוח חובה+צד ג.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...