Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרר/צידנית לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש צידנית או מקרר לרכב שמתחבר למצת 12V ברכב עד 25 ליטר בערך.

אני מחפש משהו די טוב עד 500 שקל האם למישהו יש המלצות איפה לקנות כי האינטרנט לא מספק מבחר רכב ממה שראיתי עד כה..

האם למישהו יש והוא יכול להמליץ??

תודהה

POLO TSI 2010

פורסם

אני קניתי בעבר בוואלה שופס מקרר לרכב בעל נפח 20 ליטר, אני חייב לציין שאל תצפה שהוא יקרר כמו בבית או אפילו קרוב בימים חמים, הוא מגיע לטמפ' של 15 - 10 מעלות לא פחות, מספיק לשתייה צוננת ולשמירת סנדוויצ'ים וכו..

פורסם

מזכיר לי סיפור מגרמניה.. השכרנו מרצדס, ואחרי כמה ימים של נסיעה גילינו שהתא מתחת למשענת יד (סמוך לבלם יד) הוא בעצם מקרר, זרקנו לשם שוקולד שנמס לגמרי ופחית או שניים.. השוקולד פשוט קפא, והפחיות היו כאילו יצאו מהמקפיא..

אבל לצערנו מדינת ישראל זה עדיין לא גרמניה.. והטמפ' כאן לא מתאימות למקררים הללו.. כמו-כן עד שיכנס לעבודה (ויתגבר על חום האוטו), סביר להניח שהנסיעה תסתיים. פתרון יותר מומלץ הוא לקחת צידנית וכמה קרחומים ואתה מסודר.

לתגובה מעלי - המקרר מפסיק לעבוד בכיבוי המנוע.

פורסם

המקררים המוכרים שנימכרים בארץ באמת לא מקררים כמו שצריך(עיקרון פעולה אחר)אבל אים תיקנה מקרר שיש בו מדחס (והמחיר בהתאם)תקבל מקרר מקרר.

• תוכן חדש...