Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לתפרן... בקשת יעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי רוצה בבקשה חוות דעת איזה רכב מומלץ לקנות.

הפרוטה אינה מצויה בכיסי ולאחר גירודים התקציב העומד לרשותי הוא 8000 ש"ח בקירוב.

אני יודע שזה לא מספיק ליותר מרכב מיושן מעט ושהרכב שיירכש, יידרש לישור קו מסוים.

הרכב יסע כ20-30 ק"מ ביום.

דרישות: גיר ידני, מזגן, חסכוני בדלק ובחלפים, אמינות...

כמובן עד כמה שאפשר.

לא מחפש פוזה או יופי. רק רכב יחסית נורמלי (במחירים האלו...) שיקח אותי מנקודה א לב בהשקט ובביטחה.

הרכבים שחשבתי עליהם בינתיים

1. סיטרואן סקסו

2. פורד פיאסטה

3. סיאט איביזה

אודה לכם מאוד אם תוכלו ליעץ לי

דניאל

פורסם

ממליץ להוסיף לרשימה סויפט, שרייד, ג'אסטי, 205 ופונטו. בצע חיפוש עבור כל אחד מהרכבים, יש עליהם המון מידע בפורום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בשנתונים בהם מדובר בתקציב שלך ברור שמדובר ברכבים שעברו הרבה והם עייפים / שחוטים.

אמנם הסקסו הנוחה מכולם - אבל היא רגישה לאחזקה שאינה קפדנית , וקשה למצוא אקסמפלר שמור ממש.

הסיאט סבירה , אבל גם כן אינה מצטיינת במאומה ואחזקתה לא זולה.

הפתרון האולטימטיבי פורד פיאסטה 1300 (לא דינמיק!). זהו רכב עמיד במיוחד ואמין , השורד התעללויות בעבר ,

יש חלפים זולים ובשפע , כולל בפירוקיות . בעיר נותן 1:11, בינעירוני 1:15.

החסרונות : נסיעה לא נוחה במיוחד , מזגן לא מקורי ברמה בינונית.

יש מבחר גדול וניתן למצוא שמורות במחיר טוב.

פורסם

אין על שרייד, לצערי אני מוכר את שלי בגלל התרחבות המשפחה, השנתון של הרכב שלי מעל התקציב שלך(שלי זה 11-12), אבל השנתון הנמוך יותר בהחלט מספק. הרכב אוכל 1:15 בלי בעיה.

מנוע חזק יחסית לנפח מנוע, סוחב מעולה כל יום (25 ק"מ כל כיוון) את העליות של אריאל בלי בעיה.

ממליץ בחום!

ישי

• תוכן חדש...