Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרפרים יצאו מליבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.shin1.co.il/user.php?id=373577

פה הכל התחיל ...

דווקא נראה כמו דוקטורנט...ולמי שקישר אזור מגורים - רמלה, לוד, שדרות - לאיך שהנוער, בגירים ומבוגרים מהזן "הזה" מדברים, מתנהגים ומתרשמים טועה בגדול. כמו שרוני כבר ציין, זב קורה גם ברעננה, וגם אני יכול לתת לך דוגמא הפוכה על מישהו שגדל בעיר חרא בשכונה חרא עם ילדים חרא ויצא פחות חרא.

משכנתא זה קל

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחר צפייה בסרטון גם אני לא מבין על מה כל ההתרגשות,אותי סך הכל גם שיעשע מאוד.

לכו תעשו שעה סיבוב ברחוב ותבינו שהיא יחסית בסדר.

בתור מישהו שלא מתחבר לערסים ויש לו גם אח קטן(בלוד) אני חייב לציין שממש קשה להרחיק אותם מהתרבות הזאת ורק יד קשה מאוד תגמול אותם מזה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה רע ביד קשה? אני אישית בעד. אותי חינכו ביד קשה (לא אלימות, רק נוקשות וחוקים) מעבר לערמה של קעקועים, אני אומנם לא הכי פלס, אבל בטח לא חושב ומתנהג כמו הערימת זבל שנקראת בני נוער היום. יתרה מזאת, מעולם לא התנהגתי ככה. בוויכוח כבר מזמן זלג מהנושא, יכול להיות שהבחורה שבסרטון נשמה טהורה, אבל ההתנהגות שהיא "מעריכה" אצל הגבר שלה מעוררת בי בחילה עזה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

Urban.racer אני לא אמרתי שיד קשה היא דבר רע. להיפך,כמו שרשמתי אני מאוד בעד.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בחורה מאוהבת יסלח לי אלוהים אבל כדברי האינטרנט OLOLOL.... אני אישית ידעתי מעט מאוד בגיל 17 מה זה אהבה או, להבדיל אלפי הבדלות "להיות מאוהב" (שזו הפיקציה הכי גדולה בהיסטוריה, לטעמי) היא יודעת? אם כן, אשריה. אם לא? בוא לכמה איזורים אם אוכלסיות מעוטות יכולת ונראה לך לאן זה מוביל לפעמים. מעבר לזה שהיא _מתה- על מה שהוא. כהגדרתה "ערס, בדיוק כמו שאני אוהבת" זה שדיבר אליה כאילו היא חייבת לו משהו, כן? "בואי, בואי הנה (בתנועה שבה אני קורא לכלבה שלי -.-)

אחרי זה אומרים שאני חי בבועה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
"להיות מאוהב" (שזו הפיקציה הכי גדולה בהיסטוריה, לטעמי)

אולי לא הגדולה בהיסטוריה, אבל בהחלט מורשת מאוד בעייתית מהמאה ה-18.

זה מושג שלא היה קיים לפני כן.:shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כבר לא נשאר מה להגיב הכל כבר נאמר (נכתב).

אין ספק הנוער של היום הוא ברמת "עמידר",התנהגות ודיבור בניחוח משאית אשפה.

רוצים באמת להזדעזע? קבלו את הטקסט הבא,נכתב ע"י נערה בת 15.

כולם יודעים לאהוב, אבל רק

ערסים יודעים להראות אהבה !

· אם קורה משהו רע, יש מי שיגן עלייך,ילחם עלייך ואפילו יהרוג בשבילך! כי תמיד יהיו לו חברים עבריינים, או שהוא בעצמו יהיה עבריין.

· רק חבר ערס יעשן נרגילה עם הג'מעה ויקראו לה בעוד איזה שמות עם טאצ' מהעולם הערבי.

· רק ערסים יודעים להגיד את הדבר הכי דפוק בזמן הכי מתאים ולגרום לך ליפול על הרצפה מרוב צחוק!

· רק חבר ערס ינשק אותך בלי הפסקה ויזכיר לך כמה הוא אוהב אותך.

· כשיש לך חבר ערס, הלקסיקון שלך גדל ואת לומדת קללות חדשות.

· רק ערסים יסתדרו עם ההורים שלך, ישבו לידם ויעשו צחוקים בלי להתבייש.

· כשתקראי לו הוא יבוא, גם בשיא הגשם.

· אם יש לך בעיה עם מישהו הוא יאיים עליו 'בואנה יהומו, אם עוד פעם אחת אתה נוגע בך אני אפתח אותך יאאא..'.

· את יכולה לקלל אותו באנגלית או להגיד סתם דברים חכמים והוא לא יבין מילה ממה שאת אומרת.

· רק חבר ערס ימחק לך את הרשימה של כל הבנים מהפון וישאיר רק את עצמו , את אבא שלך ואח שלך.

· ואם הוא לא ימחק? הוא יעבור אחד אחד וישאל אותך מי זה ומאיפה את מכירה אותו.

· רק חבר ערס יכבד את המילה שלך, אבל יעשן סיגריות מאחורי הגב שלך אם זה לא מוצא חן בעינייך.

· כשיהיה לך עצוב הוא ישים שירי חפלה על פול ווליום וירקוד לך ריקודי בטן.

· רק חבר ערס יעבור איתך בסמטאות חשוכות כשהוא מחבק אותך והולך ללא פחד.

· רק ערס אמיתי ישמע מזרחית וידע כל שיר בעל פה.

· רק חבר ערס יוציא את האולר שלו ויחרוט את שימכם על ספסל ציבורי.

· גם אם את הכי מוזנחת הוא יהיה גאה להראות אותך לחברים שלו ולהגיד 'אחי זאת האישה שלי'.

· רק חבר ערס יריב איתך מכות של רצח ואחרי דקה יחבק אותך וילחש לך 'חיים שלי את !אני אוהב אותך.'

· רק חבר ערס יסתום לך את האף עם היד שלו ויעשה לך 'פוו' בפה.

· שידיד שלך טוב יתקשר הוא יענה בקול מפחיד 'הלללו מיזה??' ואז יגיד 'אה אחי מקורה?' בקול הכי חמוד בארץ !

· רק חבר ערס יקדיש לך שירים עם מילים מרגשות שבאות מהלב.

· רק חבר ערס ירקוד עם חבר שלו באמצע הרחוב וכשמישהו יסתכל הם יצעקו עליו 'כו*&*%$# מה אתה מסתכל!?'

· רק לחבר ערס לא יהיו שיחות בפון והוא יגרד ממישהו ברחוב, רק כדי להתקשר אלייך להזכיר לך כמה שהוא אוהב אותך.

· רק חבר ערס ישלח לך הודעה של 'בוקר טוב נסיכה שלי' ב4 בצהריים.

· רק חבר ערס זה גבר אמיתי !!!!!

Nothing runs like a Deere.

פורסם

אני מניח ש- farfarim יוצאים גם מליבך, אהה? :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
94420d1260017124-ebay-hre-unbelievable-deal-doublefacepalm.jpg

אני חייב לציין, שגרמת לי לקום להביא את המקלדת, באמת שתכננתי רק לקרוא בשעה מאוחרת שכזו.

:roflmao: ברכותינו! זכית ב"תגובת החודש" :roflmao: (ואם למישהו יש בעיות עם זה, שיבוא לחבר של זאתי מלמעלה)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
.

· רק חבר ערס יסתום לך את האף עם היד שלו ויעשה לך 'פוו' בפה.

למישהו יש ניסיון עם משחק המין הזה?

בזמני לא היה דברים כאלה ואני מרגיש מבולבל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

"שלחתי לה הודעה באיי-קיו"...:roflmao:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...