Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרפרים יצאו מליבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור:

אני לא אשתלח בך כמו חלק מהחברים כאן, אני רק אעיר משהו מנק' מבטי האישית. (ללא שום כוונה לפגוע)

העריכה שעבר המונולוג של אחותך על החבר שלה מציג אותה באור די שלילי ומסווג אותה אוטומטית כ"פרחה" מן המניין.

ייתכן שאחותך היא באמת אדם מקסים, משכיל, אינטלגנט ונחמד, רק שהעריכה לא עושה עמה חסד גדול.

שגיאות התחביר, טעויות ההדגש והדיבור מציגים אותה כ"לא אינטלגנטית" ונראה שהשתמשו בצורת העריכה הזו ע"מ לזכות בפרסום מתוך ראיית הנולד. (וכבר אמרו לפני ש"אין פרסום רע")

לדעתי יש מקום לפנות לסלקום בבקשה לערוך את הסרטון מחדש.

שוב, אני לא מתכוון לפגוע, אני מנסה לתת לך נק' מבט אובייקטיבית.

בהצלחה.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל נפגעי הערסים, האוצרים בתוכם את הכעסים שמקורם במפגשים, סיטואציות וחוויות שליליות עימם.

אני הייתי פונה לפסיכולוג.. שיעזור לגלות את כעסיכם, לעבדם, ולמצוא פיתרון להבא או משהו כזה. הוצאת קיטור כזו כאן מראה לי רק על שני דברים

1. אתם פגועים עמוק מערס זה או אחר, אולי אפילו בבית ספר (בהיותכם ילדי כאפות וכאלה. לא שזה רע, זה מחשל, אבל מעצבן)

2. אתם כל כך צרי אופקים, וכל כך חרדים לתפיסת עולמכם הצרה ולא פתוחים לדבר שונה (גם אם הוא לא רע בהכרח). כל שוני מתפרש כאיום, ומצריך מכם תגובה ערסית (כן כן, נחשית והתנהגותית כאחת). יש גם תרבות אחרת, לא פחות תרבות מתרבות המערב, היא פשוט אחרת.

ראבאק, איפה אתם חושבים שאתם חיים, בפינלנד? אתם חיים בסביבה מזרחית ים תיכונית, אז על מה אתם מלינים.

וגם, להלבין את פניו של אדם בצורה כזאת זה לא ממש מתורבת. יותר נכון, ממש לא מתורבת (הרי על זה אתם מגנית במילות מעליבות, נכון?).

אז Gays, זה שהיא כזאת, זה אומר שהיא כזאת, וזהו. זה סגנונה, זה דיבורה, זה לא מעיד על הערכים שלה או על תכונות האופי. זה שהדבר מציף בכם רגשות לא פתורים, זו בעיה שלכם. כמו שאמר EDAN82 לא אוהבים אל תלייקלו, אבל שימרו על רמה כלשהי של אנושיות.

ו RAN, גם ממני היא לא תקבל לייק, כי אני סולד מהוצאת קרביו של אדם לעיניי כולם כדי לקבל לא יודע מה.

אני לא בא בטענות לאף אחד, אבל הייתי רוצה להאמין שהשכל הישר של רובנו מסוגל להבדיל בין התנהגות הולמת ובין התנהגות ערסית מצויה. אתה אומר שבגלל שאנחנו גרים במזרח התיכון אפשר להתנהג כמו קופים? (לזרוק פחיות ולהרגיש מליונרים, בחייך)

אתה אומר שאין מה לעשות ו"מזרחיים" לעולם לא ייתנהגו כמו "אשכנזים". עם כל הגזענות פה בשרשור אני חושב שהתגובה שלך מתעלה על כל השאר.

ובנוסף אתה קורא לנו הומואים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
מפרגן לה על העסק לבניית ציפרוניים איפור ומבחינתי גם שתהיה קרדיולגית מוסמכת לניתוחי לב פתוח. עדיין לא הופך את צורת הביטוי, ההתבטאות שלה וההתנהגות שהיא מוכנה לקבל ואף מעריכה לבסדר, ההפך הוא הנכון. וזה שאני יוצא לרחובות וראה את הנוער של היום מאבד דרך ארץ ועוד מעודד ע"י בחורה מצליחה עוד יותר מחליאה אותי, לא פחות.

במקבץ הישובים בו אני גר פתחו לאחרונה סניף של ארומה (תחי הקדמה!), הילדים שמסתובבים שם נראים ונשמעים כמו חבורה של ילדים שהוריהם פינקו אותם יתר על המידה וגיבורי התרבות שלהם מסתכמים בחבורה של מפלצות ריאליטי וזמרים מהזן הנובו-ים-תיכוני שכמות הפיאטים על הגרדרובה שלה יכולה לסנוור את טלסקופ החלל האבל. חבורת השרצים האלו משמידים ומתנהגים לרכוש לא להם כאילו היה שווה כקליפת השום, היחס לעובדי המקום מצידם הוא לא פחות ממחפיר, ויותר מפעם אחת לא התאפקתי ועפתי עליהם. אז אחותך וכל הזרם שהיא חלק ממנו לא באמת מעניינים אותי. עצם זה שאתה מציין את העובדה שאחותך סיימה תעודת בגרות מלאה, לא פחות ולא יותר בכזו גאווה, כבר מצביעה משהו מקולקל! אף אחד מחבר מכרי לא מתגאה בתעודת הבגרות שלו, כולנו מסכימים על כך שזה סה"כ חתיכת נייר בדרך לאונ' לקבלת תואר ראשון, שני ואולי אפילו דוקטורט. אם אחותך הייתה בת 17 ובתחילת תואר ראשון, בזה היית מתגאה. לא בתעודת בגרות.

עריכה:

ראוי לציין, שבכל מה שאמרתי, לא התכוונתי ישירות לאחותו של פותח שהשרשור, ואין ולו שמץ של כוונה לפגוע בה ישירות.

+1 :mm_yeah:

אני איתך בכל מילה, צריך לחנך את כל הדור החRא הזה דחוף. אני בסך הכל בן 28 ואין לי ולא תהיה לי כוונה להביא ילדים ולגדל אותם במדינה הזו עם כל הילדי תחתית הללו.

אתם יכולים למצוא אותם בכל יום שישי בערב משתכרים מוודקה זולה בכל פיצוציה, ועולים לאוטובוס / רכבת ומשמיעים בקול גבוה מהסלולרי שלהם את אחד מהזמרים בשקל שלאחרונה עלו על טרנד וכבשו את קיסרייה (ערב טוב קיסרייייייייה :splat: )

ובכלל, אני לא יכול להסתובב ברחוב בשקט מבלי שאיזה חבורת ז*ן מסריחים בני 16 יצעקו לחברה שלי איזה "איזה כוסית"

כשאני עומד לידה(!) או ילכו "לראות" את האוטו שלי מקרוב וינסו לקלף לו את "המדבקה" (צבע שחור מט).

חRא של הורים נותנים חRא של חינוך.

גילוי נאות: אני לא אשכנזי, אני תימני שחונך כמו שצריך! ולא אין לי תעודת בגרות או תואר כלשהו והשגתי את כל מה שיש לי בזכות עצמי ובזכות החינוך שקיבלתי. בלי קומבינות וכל מיני טובות למינהם.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

Mosho

קודם כל תגדיר מי זה "לנו". :-D

לא הייתה לי כל כוונה להדביק תוויות לאף אחד, ובין אחד הפירושים של המילה הזאת "חברה" היא אחד מהם . זה שלקחת את זה לכיוון הזה והכללת את עצמך בגייז, סבבה.:mm_blush:

בהתייחס לגזענות שאותה אתה משייך אליי, אז שוב, לא זאת הייתה כוונתי. אני אחדד את דברי יותר, גאוגרפית ישארל ממוקמת במזרח התיכון, שכנים ערבים = תרבות מזרחית, וכן, יש השפעה ממשית גם ברמת השפה. וגם בישראל קיימת תרבות כזאת, ולאחרונה היא דומיננטית יותר. וזו לא התנהגות של קופים, עובדה שאנשים מבצעים אותה. (קוף לא היה זורק פחית אחרי שלוק אחד, הוא היה מסיים הכל)

מכאן ועד להסקת מסכנה שאני נגועה בגזענות.. בהחלט חשיבה יצירתית.:roll:

ההתיחסות שלי אינה נגעה לאשכנזים - מזרחיים, זה לא קשור למה שאמרתי. אל תכניס את העיניין הזה לטופיק, הוא לא קשור. דברתי על תפיסת התרבות בעיניי אנשים שונים.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

murik, נראה לי שלא הבנת את הכוונה של mosho. אתה טוען שהסיבות שאנשים פה צוחקים על אופי הדיבור והמחשבה של הילדה בסרטון היא כי הם א. קיבלו מכות מערסים בבצפר. ב. צרי מוחין ולא פתוחים לסגנונות שונים.

לסיום אתה אומר שהתרבות כאן מזרחית ולכן זה בסדר, ובנוסף שכל מי שחושב שזה לא בסדר הוא gay.

עכשיו, אתה לא עושה עלי רושם של בנאדם טיפש - איך נראה לך שאתה יוצא אחרי דברים כאלה?

לא אתייחס לאזכורים השליליים על ה-gays (שזה האמא של הצרות מוחין והתרבות הקלוקלת) אבל רק אגיד את הדברים הבאים:

א. לדבר בעברית קלוקלת זה לא עניין של "תרבות מזרחית" - זה עניין של תרבות רעה.

ב. לא להבין שעישון בגיל 15 או זריקת פחית קולה על הרצפה זו תרבות רעה - זה עניין של תרבות רעה.

ג. לפנטז חיים ביחד עם האהבה הראשונה שלך בגיל 17 זה חמוד, גם אם נאיבי. אבל לפנטז על קבר משותף זה כבר ברמת המטריד...

וכל זה בלי קשר להזנייה שעושים בסלקום לכל הסיפור ולניצול הציני של בני הנוער הללו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לכל מי ששאל איפה החינוך...

מה יותר גרוע ? אחד שמדבר בשפה קלוקלת או אחד שעומד בצד וצוחק עליו בפני כולם ?

אתה צודק.

יש כאן מישהו שפותח את הלב. לא חשובה הדיעה (הרעה) שלי על אלו שרצים לספר לכל העולם מי הם ומה הם, רק כדי להרוויח כמה דקות צומי ציבורי, לא חשוב מי האדם, השכלתו, ואיכויותיו.

יש כאן מישהו שפותח את הלב. קצת אמפטיה לא תזיק.

כפי שנאמר: "דרך ארץ קדמה לתורה"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ובכלל, אני לא יכול להסתובב ברחוב בשקט מבלי שאיזה חבורת ז*ן מסריחים בני 16 יצעקו לחברה שלי איזה "איזה כוסית"

כשאני עומד לידה(!) או ילכו "לראות" את האוטו שלי מקרוב וינסו לקלף לו את "המדבקה" (צבע שחור מט).

[[/color]

פה יש לך 2 אופציות:

א:

M16.jpg

ב:

1082.JPG

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני קורא כאן את השרשור וקצת מופתע מהתגובות כאן. הילדה שבסרטון (שהיא אחותו של חבר פורום וצריך לתת לו את הכבוד המגיע לו), מייצגת ללא ספק קבוצה מסויימת באוכלוסיה. אף תגובה כאן על החינוך הרעוע או על ההתנהגות הבזויה של קבוצה זאת לא תעזור. ולא, אין כל קשר לחינוך בארץ ולממשלה ולביבי. בכל מדינה יש את הקבוצה הזאת - אין מה לעשות (בארה"ב למשל - מדינות הדרום / אפרו-אמריקנים). לעומתם יש קבוצה של בני נוער שעושים דברים מדהימים (מתנדבים, יוזמים) ומתבטאים ברמה גבוהה. ומבלי לפגוע בתושבי רמלה / לוד / שדרות ... , אין מה לעשות, לחיות בערים האלה זה קצת קשה אני מאמין. בקיצור - תמיד יהיו קיימות הקבוצות האלה באוכלוסיה, וכל מה שנותר לנו (אלה שלא גרים באיזורים כאלה) לעשות הוא להשלים עם זה ולקבל את השונה (כל עוד זה לא מגיע לפשע).

172

פורסם

טוב אז, sronis

את המילה GAYS תחליף במילה חברה או רעיי, בסדר. לא הומואים, מתרוממים, אגזוזנים ומקבלים מאחור. כאן אני חושב העיניין התרגום הובהר כהלכתו. סגור.

מה יש לנו הלאה.., אהה כן, תרבות.

גם כאן, אין איזו אוטוריטה, ובמיוחד כאן בפורום עם התבטאויות כאלה חסרות סובלנות בעינייני תרבות.

בוא אספר לך משהו על תרבות- קרדיט למרצה שלי ד''ר טל רועי. מחקר אנטרופולוגי שבוצע על איזה שבט בתזנאממו.

הם מייצרים ומוכרים כדים למחייתם, כמה משפחות או כל הכפר עוסקית באותו דבר. בסוף עונת החליפין (נגיד) כל אנשי הכפר מתאספים במרכזו ושוברים את כל העודפים של הכדים שלא הצליחו למכור או להחליף. הכל, את כל הכדים של כוווולם.

נכון שלאזניים מערביות זה ישמע כמו טמטום, למה לשבור מוצר שיצרת ולהפסיד כסף כשאפשר לשמור אותו (כד לא פג תוקף) ולמכור אותו בעונה הבאה.

אז זהו, שכאן בדיוק נכנס עניין התרבות, תפיסתה וראיתה. החוקרים גילו שאופן החיים בכפר הוא שיוויוני לחלוטין (מין אוטופיה סוציאליסטית:twisted:) וכדי לשמור על שיוויון הזדמנויות ורמת חיים אחידה, בלי קנאה וטינה וצרות עין.

עכשיו, למה השקעתי בכתיבת סיפור זה אתה שואל? (או אולי לא שואל)

כי כמו שחינכו אותך לדבר בשפה נאותה, כי ההורים שלך הם בעלי קרע X, והם מבינים כי שפה תקינה ונכונה תעזור לך בY.

יש גם הואים שערכיהם שונים משלך ומשל הוריך.

זאת עובדה, ששום התנפחות של אף אחד לא תעזור כאן. מאוד קל להתפוס את העולם דרך התבנית שבה אנו רואים אותו, וכמו שההורים של כל אחד מהמתלהמים כאן השרישו בו, רק חבל שדילגו על עיניין דרך ארץ. כי עדיין גם ממקום של התרעמות על תרבות רעה, אין צורך לחשוף את ערוות צרות האופקים והמחשבה.

אז גם עם עיניין התרבות סגור אני משער.

ועיניין הטפשות, לא אכפת לי להחשב ככזה כל עוד אני לא אחשב כמקובע וצר אופקים.:-)

נ.ב

ניתן להיטפל לדברי, ולהגיד כי הינה - אתה שמדבר על קבלת השונה לא פתוח לצורת מעליבה כזאת של חלק מחברי הפורום, וגם להיות צודק. זה היה נכון כל עוד הם לא היו טוענים לעליונות תרבותית, כשמישהו מתחיל לטעון כך זה מעצבן.

זאת כמובן בהתאם לתנאים שקיימים, למשל לצרפתי שמתבטא בעד האיסור על הבורקא טני לא אגיד כלום, כי תרבותו מושרשת בארצו מאות שנים, וזכותו להתנגד לשינוי תרבותי.

כאן בארץ המצב לא דומה לצרפת או בלגיה, כאן יש ערבוב של תרבויות, ופעם רק אחת קיבלה ביטוי, אין לאף אחד מנדט על תרבות מהי.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

האמת היא שלפני שפתחתי את השרשור ידעתי כבר על איזה קטע מדובר.

באופן מפתיע, חבר פורום הראה לי אותו לפני יומיים.

אז בהתחלה חשבתי שמדובר בטרול (בן אדם שמעלה תוכן מעצבן בשביל לקבל תגובות נאצה).

אבל מה חושב בן אדם שמעלה את זה אם הוא יודע את התגובות שהוא יקבל?

לא ברור מה אנשים פה חושבים על ערסים ועל התנהגות של בהמות?

אני לא מדבר על מזרחים או אשכנזים פה כי כיום זה הרבה פחות רלוונטי.

מה שמפריע פה זו ההתנהגות הבהמתית של בני נוער וגם שם מבוגרים מסוימים, ואת זה יש בהרבה קבוצות שונות בלי קשר למוצא אתני.

צורם לי לראות מישהו שמתנהג כמו שהערס הדביל הזה התנהג וההורים שלו לא מעיפים לו את הכאפה של החיים.

ועוד יותר קשה לי לראות בחורה שמתרשמת מזה.

בפעם הראשונה שראיתי את הסרטון ראיתי אותו רק עם תרגום ובלי סאונד, אז לא יכולתי להתרשם מהמבטא או צורת הדיבור שלה. הנאראטיב של מה שהיא אומרת פשוט הגעיל אותי.

אגב, אני עדיין די משוכנע שזאת בדיחה כי בלי להעליב, לא הייתי מצפה מאח של מישהי שמדברת ככה שיידע אפילו מהו פורום.

צורת מחשבה ודיבור כזאת מעידה על ערכים מסוימים וצורת התנהלות.

אז אני מצטער אבל הסרטון קיבל ממני DISLIKE רציני.

ובקטע של ציבוריות:

אני מעלה המון תוכן דבילי ושגורם לאנשים לצחוק עלי או לא להסכים בכעס.

אבל אני יודע בדיוק למה אני נכנס כי אני יודע מה רוב האנשים חושבים.

אם זה אמיתי, אני מצטער.

פורסם

אז קודם כל, חבר'ה זה guys, לא gays. אתה בטח יודע את זה, אבל המשמעות בהחלט שונה.

תרבות: מה שתיארת זה עניין חברתי, לא תרבותי. לכל אדם וחברה יש סט ערכים שונה ומן הסתם בתוך הסט הזה יהיו דברים חיוביים ודברים שליליים. התרבות היא לא רק באילו ערכים אדם מאמין, אלא גם איך הוא מתנהל בעולם. אם הילדה הזו תמשיך להתנהל בתרבות הרמלאית (אם תרצה לקרוא לה ככה, אם כי ברור שזו לא אשמת העיר רמלה) אז היא אולי תהיה בסדר גמור בתוככי העיר, אבל ברגע שהיא תנסה לצאת החוצה לעולם היא תגלה שזה הרבה יותר קשה ממה שנדמה לה - היא פתאום תצטרך להתמודד עם מגוון תרבויות הרבה פחות סלחניות, ולהתאמץ הרבה יותר בשביל לשרוד. אני לא פוסל את הבחורה. אני מנסה להוציא אותה במידה כזו או אחרת מהקונכיה. היתרון והחסרון שלה הוא הגיל - מצד אחד היא עדיין צעירה ויש לה עוד הרבה גלגולים לעבור, מצד שני בגיל 17.5 היא כבר ספגה את רוב החינוך והתרגלה למשהו מאוד מסוים - לא יהיה פשוט להוציא אותה ממנו.

ופרנקוס - כנראה שאתה לא יודע שבתוך עמך אתה חי. יותר מדי בני נוער מדברים ומתנהלים כך וחושבים שזה בסדר. לא רק ביפו, אלא גם ברעננה. החינוך בבית, החינוך בבית הספר, הסביבה המנוכרת ותרבות הסלבס גורמת לכל זה (ולא רק). לצערי, זה רק מתפשט והולך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם כאן, אין איזו אוטוריטה, ובמיוחד כאן בפורום עם התבטאויות כאלה חסרות סובלנות בעינייני תרבות.

בוא אספר לך משהו על תרבות- קרדיט למרצה שלי ד''ר טל רועי. מחקר אנטרופולוגי שבוצע על איזה שבט בתזנאממו.

הם מייצרים ומוכרים כדים למחייתם, כמה משפחות או כל הכפר עוסקית באותו דבר. בסוף עונת החליפין (נגיד) כל אנשי הכפר מתאספים במרכזו ושוברים את כל העודפים של הכדים שלא הצליחו למכור או להחליף. הכל, את כל הכדים של כוווולם.

נכון שלאזניים מערביות זה ישמע כמו טמטום, למה לשבור מוצר שיצרת ולהפסיד כסף כשאפשר לשמור אותו (כד לא פג תוקף) ולמכור אותו בעונה הבאה.

אז זהו, שכאן בדיוק נכנס עניין התרבות, תפיסתה וראיתה. החוקרים גילו שאופן החיים בכפר הוא שיוויוני לחלוטין (מין אוטופיה סוציאליסטית:twisted:) וכדי לשמור על שיוויון הזדמנויות ורמת חיים אחידה, בלי קנאה וטינה וצרות עין.

עכשיו, למה השקעתי בכתיבת סיפור זה אתה שואל? (או אולי לא שואל)

כי כמו שחינכו אותך לדבר בשפה נאותה, כי ההורים שלך הם בעלי קרע X, והם מבינים כי שפה תקינה ונכונה תעזור לך בY.

יש גם הואים שערכיהם שונים משלך ומשל הוריך.

זאת עובדה, ששום התנפחות של אף אחד לא תעזור כאן. מאוד קל להתפוס את העולם דרך התבנית שבה אנו רואים אותו, וכמו שההורים של כל אחד מהמתלהמים כאן השרישו בו, רק חבל שדילגו על עיניין דרך ארץ. כי עדיין גם ממקום של התרעמות על תרבות רעה, אין צורך לחשוף את ערוות צרות האופקים והמחשבה.

אז גם עם עיניין התרבות סגור אני משער.

ועיניין הטפשות, לא אכפת לי להחשב ככזה כל עוד אני לא אחשב כמקובע וצר אופקים.:-)

לי (גם כאנתרופולוג) אין בעיה עם תרבות שבטית מסורתית במקרים שהיא עובדת.

מה שיש פה זה לא תרבות שבטית, אלא בהמתיות מכוונת שהיא המחלה של הדור הזה.

כל ההתנהלות היא מפגרת וזה לא עניין של תרבות שמגיעה מההורים, אלא תרבות שמתחילה להתקיים מהרחוב, בקיוד בגלל חוסר פיקוח והקניית ערכים.

אפריקאי שפותח פחית קולה וזורק אותה אחרי שלוק אני יכול להבין, כי זו עמדה ערכית מסוימת שמעידה על תרבות עם ערכים שוויוניים (ערכים ראויים לדעתי).

מצד שני, ערס ישראלי שעושה את אותה פעולה במטרה להרשים נקבה (כי במונחים האלו הם חושבים, לא של נשים אלא נקבות), זה מגעיל אותי.

אותה פעולה, משמעות שונה לחלוטין.

פורסם

רוני, אתה צודק.

אני ממש לא חי בתוך העם ואני אפילו לא מתבייש בזה.

רוב המגעים החברתיים שלי הם או בפורום הזה או עם אנשים שחיים חלק מהזמן פה וחלק מהזמן במקומות אחרים.

אני לא חשוף כל הזמן לבני נוער שמתנהגים ככה ואני גם לא רוצה כי מעצבן אותי שעדיין קיימות תופעות כאלו במאה ה21.

זה מה שקורה עם אנשים שחיים מבחינה אינטלקטואלית בהרבה מקומות ולא רק במקום אחד.

יש כאלו שיקראו לזה "מגדל השן" אבל אני פשוט לא מכיר את השכנים שלי, לא מכיר אנשים בעיר שלי ואין לי בעיה לקחת את כל הדברים שלי ולעוף מחר למקום אחר.

(אני לא אעשה את זה למרות שהרבה מכם רוצים להמליץ לי ללכת אם לא נעים לי פה, פשוט כי זה יהיה אותו דבר בכל מקום בעולם).

זה לא קשור לישראל או לאיפה שאני גר, אלא פשוט לצורת החיים שלי (ואני ממש לא לבד בצורת החשיבה שלי).

פורסם
אז קודם כל, חבר'ה זה guys, לא gays. אתה בטח יודע את זה, אבל המשמעות בהחלט שונה.

רוני

צודק, טעות בעלת משמעות. הייתה לי טעות כתב באנגלית, התכוונתי לGUYS, עימכם הסליחה. אתם לא הומואים!:-D

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

אל תגיד לי מה אני כן ומה אני לא, ואל תסגור לי אופציות, במטותה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...