Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 2002 או ליאנה 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לחוות דעת מפורטת (עד כמה שאפשר בכזו שעה).

האימפרזה 85000 ק"מ והליאנה 110000 ק"מ.

ההבדל ביניהם כ 10000 ש"ח.

תודה

פורסם

לא יודע אם זה חוות דעת מפורטת אבל..

אני אומר לך בוודאות מתוך נסיון גם עם הליאנה וגם עם האימפרזה,

דבר ראשון אימפרזה זה מכונית תמיד יותר ספורטיבית על מסווה של 4 דלתות!

מכונית אמינה,מהירה,אצלי לא היה לה הרבה טיפולים,לא חסר לה חלקים וחלפים בארץ.

אני היה לי את הליאנה לשבועיים בערך ראיתי אותה את הביצועים שלה והחלפתי ישר לאוודי!

קודם כל זאת גם מכונית נפוצה יחסית שלא חסר לה חלקים ומוסכים מורשים!,אצלי במהלך השבועיים היא היתה פעם אחת במוסך

כי היה לה בעיה בחשמל!(אבל זה ספציפית לי).

כמו שאומרים המכונית לא סוחבת! בכלל!בעליות פשוט חשבתי שאני עומר וראיתי איך רנו מגאן משחק איתי בפתיחות חח...

הליאנה מה שבאמת טוב בה שהיא לא שותה דלק היא חסחונית מאוד!

חוץ מזה היא ניראית קטנה מבחוץ אבל שנכנסים היא יחסית גדולה וזה לא ממש הפתעה כי מבית היוצר של סוזוקי הם אוהבים לעשות את זה!...

אם שואלים אותי אז אין מה לדבר ברור שהסוברו!(אימפרזה) היא יותר יפה! ספורטיבית!יש לה ביצועים יפים! חוץ מזה שהיא שותה דלק! (אבל בקטנה!) היא מכונית גם לצעירים וגם למשפחה!

סוברו אימפרזה

פורסם
אשמח לחוות דעת מפורטת (עד כמה שאפשר בכזו שעה).

האימפרזה 85000 ק"מ והליאנה 110000 ק"מ.

ההבדל ביניהם כ 10000 ש"ח.

תודה

אימפרזה 1600 או 2000 WRX?

• תוכן חדש...