Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש בחלנוות 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני מחפש את הטריק לחיפוש כמו פעם בחלונות 7 אבל לא מוצא.

אני לא מוצא איך לבצע חיפוש במחשב שלי (בעצם לסרוק את כל הכוננים למציאת קובץ מסויים), או לבצע חיפוש למילה בתוך קובץ וכ"ו כמו שהיה למשל בחלונות XP.

למישהו יש מושג איך עושים חיפושים שכאלה בחלונות 7?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

החיפוש בווינדוס 7 פשוט מצוין והרבה יותר קל לשימוש מאשר בווינדוסים הקודמים. פשוט תלחץ על "התחל" ואז תכתוב מה שאתה רוצה בפס הלבן "חפש בתוכניות ובקבצים". אם הוא לא הצליח למצוא מה שרצית, למרות שזה קורה לעתים רחוקות, אתה יכול ללחוץ על "הצג תוצאות נוספות" ואז שם לבחור איפה בדיוק לחפש.

החיפוש גם הרבה יותר מהיר, כי הווינדוס אוטומטית עושה INDEXING מראש לרוב הקבצים במחשב.

Stay Dirty

פורסם

אתה פותח את כפתור החלונות (במקום הסטארט הישן), ובשורה הלבנה רושם את מה שאתה מחפש ולוחץ על See more resaults שירשם מעל.

יפתח לך חלון גדול, בו אתה יכול ללחוץ על COMPUTER או CUSTOM ובו אתה בוחר את הכוננים והתיקיות שאתה מעוניין לחפש בהם.

או שלא הבנתי את השאלה..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...