Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלנו את הלאון (TSI 2010) בשעה טובה ואני מרוצה מאוד מכל אספקט של הרכב - חוץ מהסאונד.

אני מחפש להחליף את הרמקולים הקדמיים בקומפוננטים 6.5 אינץ' (עד כמה שאני יודע הגודל מתאים - תקנו אותי אם אני טועה).

הדרישות - שיהיו כמה שיותר נצילים ושיעבדו כמה שיותר טוב בלי מגבר.

כרגע לא יותקן מגבר ברכב, אולי בעתיד יהיה משהו צנוע.

שומע היפ-הופ בעיקר, עדיף שהבאס יהיה כמה שיותר טוב.

תקציב - לא ממש מוגבל, אבל אני מניח שאין שום סיבה לשים קומפוננט של 2000 שקל ברכב בלי מגבר, אז נראה לי שהסגנון הוא משהו כמו מורל טמפו/פולס (יש הבדל אמיתי ביניהם?)

בנוסף - כמה אמורה לעלות התקנה טובה של דבר כזה?

Auto Emoción

פורסם
קיבלנו את הלאון (TSI 2010) בשעה טובה ואני מרוצה מאוד מכל אספקט של הרכב - חוץ מהסאונד.

אני מחפש להחליף את הרמקולים הקדמיים בקומפוננטים 6.5 אינץ' (עד כמה שאני יודע הגודל מתאים - תקנו אותי אם אני טועה).

הדרישות - שיהיו כמה שיותר נצילים ושיעבדו כמה שיותר טוב בלי מגבר.

כרגע לא יותקן מגבר ברכב, אולי בעתיד יהיה משהו צנוע.

שומע היפ-הופ בעיקר, עדיף שהבאס יהיה כמה שיותר טוב.

תקציב - לא ממש מוגבל, אבל אני מניח שאין שום סיבה לשים קומפוננט של 2000 שקל ברכב בלי מגבר, אז נראה לי שהסגנון הוא משהו כמו מורל טמפו/פולס (יש הבדל אמיתי ביניהם?)

בנוסף - כמה אמורה לעלות התקנה טובה של דבר כזה?

לא יודע להמליץ לך על קומפוננט, יודע להגיד לך שבלאון שלי כבר הבאתי קומפוננט ובאתי להתקין וגיליתי שהדלת שם מהונדסת יותר מהפירמידות במצרים, אל תתעסק עם זה בעצמך ואל תתן לשום מתקין ערס לגעת לך בדלתות כי אני מבטיח שדברים לא יחזרו למקומם במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב והמאוד סביר ישברו פינים על ימין ועל שמאל, התקנה איכותית תעלה 300 ש"ח לפחות.

אגב לא יודע איך הרמקולים ב2010 (שלי 2009) אבל אני רוצה להגיד לך שהלאון היא מכונית שיחסית למחיר שלה מגיעה עם מערכת סאונד נדירה!

פורסם

בעיקרון הטמפו זה ה דגם החדש של הפולס. יצא דגם חדש יותר משניהם שנקרא מקסימו בינתיים לא יצא לי לשמוע וגם לקרוא עליהם משהו. בכל מקרה לדעתי לא שווה להשקיע מעבר לטמפו אם לא תשים מגבר. בהצלחה ותעלה תמונות:)

פורסם
לא יודע להמליץ לך על קומפוננט, יודע להגיד לך שבלאון שלי כבר הבאתי קומפוננט ובאתי להתקין וגיליתי שהדלת שם מהונדסת יותר מהפירמידות במצרים, אל תתעסק עם זה בעצמך ואל תתן לשום מתקין ערס לגעת לך בדלתות כי אני מבטיח שדברים לא יחזרו למקומם במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב והמאוד סביר ישברו פינים על ימין ועל שמאל, התקנה איכותית תעלה 300 ש"ח לפחות.

אגב לא יודע איך הרמקולים ב2010 (שלי 2009) אבל אני רוצה להגיד לך שהלאון היא מכונית שיחסית למחיר שלה מגיעה עם מערכת סאונד נדירה!

אם אני מתקין זה רק אצל יוסי (אלפיין).

עליו אפשר לסמוך שלא ישבור את הדלת?

Auto Emoción

• תוכן חדש...