Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק מקווה שתקנו גרסא ידנית ובכל זאת תחליט לעשות תוכנה של APR, ממליץ על PITSTOP..

לא יודע אם אפשר להגיד לך תתחדש כבר אבל מזל טוב בהחלט מגיע, אחלה של תמורה למחיר.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נשאר פתוח עדיין , הם מעדיפים להוסיף את ההפרש שאני אקח DSG (הם בטח רוצים סיבובים מדי פעם :p)

כרגע הכיוון הוא בכל זאת ידנית.

לגבי הצ'יפ, הייתי רוצה להוסיף בנוסף.. אבל לא הייתי רוצה לאבד את האחריות שלי על הרכב.

פורסם

לא שמעתי על רכב עם צ'יפ שאיבד את האחריות בשל כך,

מה גם שניתן לחזור לתוכנה מקורית אם יש בעיות ואח"כ לחזור לעדכון התוכנה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עדכון - אין במלאי 122 כ"ס, וספק אם יהיו עד ינואר (!) ואפילו אחרי כן...

160 כ"ס יש מעט. מצד שני, להוסיף מעל 20 אש"ח בשביל קצת יותר כוח ועוד קומפרסור? וודאי כשניתן לגשר על הפער ע"י עדכון תוכנה צנוע? לך תבין...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
זה גם אבזור שונה, גם חיצוני וגם פנימי. זה לא ״רק״ עוד 40 כ״ס.

כל אחד שיעשה את השיקולים שלו.

לפי הבנתי ההבדל היחיד הוא במערכת הסטריאו, וגם זה לא בטוח.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הבעיה היא שאין להם אפילו אינפורמציה מלאה ומדויקת על המפרט של ה 122 כ"ס. כששאלתי בסוכנות בירושלים אמרו לי שלא יודעים עדיין, וחוץ מהרדיו דיסק והבדלים בסוג ומידות של הצמיגים והחישוקים, כנראה שיהיו עוד הבדלים אבל הם לא יכלו להגיד בביטחון מלא.

חבל שמפרסמים ומתחילים בהזמנות מבלי להיות מסוגלים לספק אינפורמציה בסיסית ביותר, זה ממש לא לעניין.

אותו הדבר אגב גם בעניין האודי A1.

• תוכן חדש...