Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השירוקו לא יושבת על אותה שילדה של הלאון

לאון = גולף = אוקטביה = A3

השירוקו דומה יותר לVW EOS

נתי

פורסם

אכן :) האמת לא יחס מרשים במיוחד.. כאילו אלפים כמוך נכנסים לשם כל יום , לעומת זאת באלפא נצמד אלי בן אדם חצי שעה - 40 דקות

ובאמת השקיע.

פורסם

מנסיון מנוע 1.4 tsi נוסע מדהים ונראה לי שיספיק לך , לפחות בהתחלה .

בקשר לצי'פ ישנם כבר כמה וכמה אוקטביות עם מנוע 1.4 שנוסעות עם צי'פ של אפסולוט והרכב פשוט נוסע מפחיד .(כמובן ביחס למקור)

פורסם
גולף 6

אורך : 420

רוחב: 178

שירוקו

אורך : 426

רוחב: 181

נתי

ומה הקשר בדיוק בין רוחבלמשל שנובע מעיצוב הכנפיים והבסיס/רצפה עליו יושבת המכונית?

למיטב ידיעתי המדובר באותה פלטפורמה אשר משרתת את כל הסגמנט בקונצרן, קרי גולף 6, שירוקו, לאון ו-A3.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מספיק לקרוא כתבות מחו"ל וגם בארץ, או לראות את זמן ההקפה של האיביזה קופרה החדשה במסלול של "אוטו" בערד, כדי להבין שמי שטוען שהאיביזה החדשה לא יודעת לפנות מדבר שטויות.

לגביי שירוקו וההשוואה אליה, אין לי שמץ של מושג אבל לא אומר דבר מבלי לנהוג בשני הרכבים באותם תנאים.

נ.ב

הזמן של הקופרה בערד טוב בהרבה מזה של הלאון קופרה, ואם זכור לי נכון אז גם משל השירוקו!אם כבר אתם בעד השוואות...:wink:

פורסם

gtv, ראית איפשהו בשרשור שכתוב שהבחור מתעניין באיביזה קופרה?

כי אני לא, ועם המשקפיים אני רואה פיקס.

אם היה לו כסף לקופרה הוא היה יכול לרכוש את השירוקו עם 160 כ"ס(שהוא כבר אמר שאם היה לו זה מה שהיה קונה).

אני לא בטוח כמה הנהגים של אוטו יכולים לקרוא לעצמם נהגים.

Got To love It

פורסם

ידוע לי ידידי! שמתי לב שהוא לא מדבר על הקופרה, אבל אני חושב ששנינו יודעים היטב שאם הוא שם במשוואה את ה FR, מדובר במכונית מאוד קרובה לקופרה.

קרא כתבות מחו"ל, יש הרבה ברשת. חלקם טוענים לביצועים ויכולות כמעט זהים, ובמקרה אחד או שניים אפילו העדיפו מעט את התנהגות ה FR על פני הקופרה.

גם הביצועים קרובים מאוד בסה"כ.

לא מתכוון להפוך את האיביזה למכונית על, אבל מכאן ועד לטענה שהיא לא יודעת לפנות זה כבר מגוחך.

פורסם

לא נאמר שהיא לא יודעת לפנות.

נאמר שהשירוקו מתנהגת יותר טובה מהFR/קופרה.

ברור שהFR תהיה יותר חזקה מהשירוקו עם 122 כ"ס אבל הוא צריך להתסכל על שאר המשוואה.

שכל השאר ביתרון משמעותי לשירוקו, מאוד משמעותי.

Got To love It

פורסם

אני לא חושב שלמישהו מאיתנו יש את הכלים לשפוט באמת מי מתנהגת טוב יותר.

אני לא מכיר את הנהגים של "אוטו" לכן לא מזלזל באף אחד מהם, אך בוא לא נשכח שהמסלול והתנאים היו זהים לחלוטין, וכך גם הנהג. השירוקו עדיין הפסידה!

פורסם

מישהו אמר לאבא שלי שמיותר להזמין עכשיו רכב , שעד אוקטובר / נובמבר צפויים לרדת מחירים בצורה משמעותית

גם בגלל ירידת האירו וגם לקראת סוף שנה.

עד כמה זה נכון ועד כמה זה עשוי להשפיע?

פורסם

לפני 8 חודשים האירו עמד על 5.7

היום הוא 4.95

לפני חודש 4.6

לא נראה לי שהוא יכול לרדת משמעותית עד אז אלא אם יקרה משהו מפתיע.

ירידת המחיר לא נראה לי תהיה כל כך חדה אבל אתה מוזמן לחכות לעוד תשובות.

• תוכן חדש...