Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

למי שזוכר, כרגע יש לי סאב אינפיניטי קאפה 12 עם מגבר... פלטיניום אודיו V12 :lol:

איך מגבר שני ערוצים Lightning Audio Bolt יגביר אותו?

הבנתי שבגישור הוא יוציא 250 RMS. מה דעתכם? האם יהיה הבדל משמעותי מול ה-V12?

תודה :-)

פורסם

הסאב הוא אינפיניטי קאפה פרפקט.

לגבי המגבר - החלטתי בשעה האחרונה ללכת על משהו טוב.

בקיצור - מבקש המלצות למונו. 400-500 RMS. כמובן שמשומש בא בחשבון.

תודה :-)

נ.ב האם למונו של 400 RMS אצטרך להעביר חיווט פלוס חדש מהמצבר? האם אוכל לחבר על החיבור הקיים גם את הפלטיניום וגם את המגבר החדש? החיווט הוא סטנדרטי, אני מעריך.

פורסם

חבר'ה - סילחו לי על הבלבול. בינתיים אני שואל, מתלבט עם עצמי, ועונה. ואז שואל שוב :lol:

אופציה שניה שחשבתי עליה היא להחליף את המגבר, ולא לקנות מונו. איזה המלצות יש למגבר ארבעה ערוצים משומש? איך JBL GTO 1004?

פורסם

מה התקציב שלך? מה אתה הולך בדיוק להגביר? יכול להיות ש1004 יהיה התשובה בשבילך אבל אני מאמין שיהיו מציאות בפורום יד שניה.

מצד שני חיפשת מונו של 400RMS מה שמגברים מסוג 1004 לא יתנו לך,אתה תאלץ לוותר על עוצמה לתועלת עבודה עם כל הסט.

התקציב יעזור ביותר.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

התקציב הוא 1000 שקלים סה"כ.

היום חיברתי את הסאב שלי למגבר GTO75.4 שמותקן בסיאט איביזה קופרה של חבר. קיבלתי עוצמה, אבל לא דיוק.

כנראה שבסוף אלך על ארבעה ערוצים, אין לי בעיה עם משהו משומש.

ועוד שאלה: מה ההבדל בין ה-GTO 75.4 לבין ה-1004? ומה נחשב סדרה יותר גבוהה - GTO או CS?

תודה :)

פורסם

GTO סדרה גבוהה יותר מה CS.

אם לא אהבת את ה 75.4 לא תאהב את ה 1004, אין ביניהם יותר מדי הבדל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני האמת מתחיל לחשוב חזק בכיוון הסאנדאון 1200D שב4 אום נותן 400 RMS.

אבל התקציב שלך לא מאפשר.

אולי תנסה לחסוך קצת ותקנה איזה 1200D\1000D??

הרבה אנשים יגידו שזה חבל לקנות מגבר שמוציא 1200 RMS בשביל להגביר סאב של 350, אבל בשביל איכות צליל ודיוק כמו של הסאנדאון צריך לשלם, מה גם שהוא טוב לעתיד במידה ונרצה לרדת ל2 אום עם שני פרפקטים וכו'.

בקיצור תחסוך עוד טיפה כדי להרחיב את האפשרויות שלך, זה מה שאני עושה בינתיים!

אתה לא חייל נכון?

שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

על איזה איכות צליל ודיוק אתה מדבר?

שמעת פעם מונובלוק סביר כמו JBL GTO, קיקר, רוקפורד, JL, LRX, ואז החלפת בסטאפ 1:1 למונו 1000D או 1200D או כל מונו של סאנדאון כיוונת לאותה עוצמה בדיוק ופתאום איכות הצליל השתפרה? רמת הדיוק עלתה?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...