Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טראנו בנזין - אמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש הזדמנות פז לטראנו 1997 ארוך בנזין ידני, יד שניה, עם 180,000 ק"מ אמיתיים.

האם הרכב יהיה אמין? האם אפשר להנות איתו בשטח במטרת שבילים, דיונות קיץ וקצת שטח טכני? 95% מהנסיעות שלו יהיו בכביש.

תודה למסייעים.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

היה לי טראנו בנזין קצר 1996.

אמין מאוד, לא היו תקלות כלל.

שלי נסע רק בשבילים וקצת דיונות - זה קטן עליו.

היה דיי נוח בכביש אבל זה לא פאג'רו או לנדקרוזר.

בגדול הייתי מאוד מרוצה מהרכב הזה בעיקר כי היה אמין.

פורסם

בנזין טוב, בבדיקות שלי היה הרבה יותר חלש מהדיזל,תשקיע עוד קצת (דיזל) אמין בטרוף צריכת דלק ממוצעת ארוך עמוס(כלים כלי חילוץ הי ליפט מיכל מים 80 ליטר ומלא ילדים)כולל שטח בנסיע עד 110קמ"ש אוכל 1ל-11 בערך רכב שטח אמיתי אל תקשיב לשטויות עובר הרבה יותר משבילים ודיונות .לא מרווח קצת סזיפי אבל אני בא מסמורי ,מומלץ 96 ,אין אינטרקולר מיותר ונחשב כמוצלח .נכון פחות יפה

פורסם

דרך אגב דיונות בקיץ,אלולות להיות בעיתיות לכל כלי רכב,הגרגרים של החול בקיץ לא ממש בקשרים אינטימים אחד עם השני

• תוכן חדש...