Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתיחת פנים לקליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכוון לספורט אז חוץ מהחזית היותר אווירודינמית וחישוקים שונים, אז המנוע שופר סוחב יותר טוב באופן מורגש, המתלים הרבה רכים, ההתנהגות קצת יותר פרועה. הגיר של הדור השלישי לדעתי דווקא יותר מוצלח לפני מתיחת הפנים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

ההבדלים המכניים לא גדולים.

מלבד הורדת משוטי העברת ההילוכים מאחורי ההגה ומעבר לצבעי פנים כהים יותר,אין ממש חדש.

חשוב לציין שהגיר האוטו' עבר עדכון תוכנה משמעותי שהפך את פעולתו למעודנת הרבה יותר.

ואת זה אני כותב מנסיון של נהיגה על 2 הרכבים.

עוד שינוי חשוב הוא הוספת בקרת היציבות כסטנדרט בכל הדגמים.מה שלא היה קודם.

גילוי נאות: הנני נציג מכירות של קרסו,ועובד באולם התצוגה של רנו בת"א.

עריכה:האם אתה מתכוון לרגילה או לספורט? כי בספורט השינויים הרבה יותר משמעותיים.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
אם אתה מתכוון לספורט אז חוץ מהחזית היותר אווירודינמית וחישוקים שונים, אז המנוע שופר סוחב יותר טוב באופן מורגש, המתלים הרבה רכים, ההתנהגות קצת יותר פרועה. הגיר של הדור השלישי לדעתי דווקא יותר מוצלח לפני מתיחת הפנים.

לא לפי מה שאני שומע מכתבי הרכב שלקחו אותה למבחן (מבחינת אמינות כמובן, גיר שהולך אחרי 3000 ק"מ לא ייחשב כמוצלח).

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם
ההבדלים המכניים לא גדולים.

מלבד הורדת משוטי העברת ההילוכים מאחורי ההגה ומעבר לצבעי פנים כהים יותר,אין ממש חדש.

חשוב לציין שהגיר האוטו' עבר עדכון תוכנה משמעותי שהפך את פעולתו למעודנת הרבה יותר.

ואת זה אני כותב מנסיון של נהיגה על 2 הרכבים.

עוד שינוי חשוב הוא הוספת בקרת היציבות כסטנדרט בכל הדגמים.מה שלא היה קודם.

גילוי נאות: הנני נציג מכירות של קרסו,ועובד באולם התצוגה של רנו בת"א.

עריכה:האם אתה מתכוון לרגילה או לספורט? כי בספורט השינויים הרבה יותר משמעותיים.

אני מתכוון לספורט גיר ידני כמובן

פורסם
לא לפי מה שאני שומע מכתבי הרכב שלקחו אותה למבחן (מבחינת אמינות כמובן, גיר שהולך אחרי 3000 ק"מ לא ייחשב כמוצלח).

אז באותה מידה אתה יכול להגיד ששירוקו 2 ליטר לא מתנהגת כי כתב רכב הכניס אותה בתעלה, שבניסאן 370Z יש חרא צמיגים, שהמנועים של STI על הפנים כי הם לא עומדים ב- 12,000 סל"ד או בקיצור ועם כל הכבוד לכתבי הרכב - חלקם מתייחסים לרכבי הדגמה פחות טוב משהוויטקונג התייחסו לשבויים אמריקאים, אז לא הייתי ממהר למסקנות שאין לו שום אחיזה במציאות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אז באותה מידה אתה יכול להגיד ששירוקו 2 ליטר לא מתנהגת כי כתב רכב הכניס אותה בתעלה, שבניסאן 370Z יש חרא צמיגים, שהמנועים של STI על הפנים כי הם לא עומדים ב- 12,000 סל"ד או בקיצור ועם כל הכבוד לכתבי הרכב - חלקם מתייחסים לרכבי הדגמה פחות טוב משהוויטקונג התייחסו לשבויים אמריקאים, אז לא הייתי ממהר למסקנות שאין לו שום אחיזה במציאות.

בנאדם, ידוע שהרבה זורקים לפורומים האלו שטויות חסרות בסיס ואחיזה במציאות. לא הייתי כותב את מה שכתבתי לולא הייתי יודע את הדברים ממקור ראשון (וזה לא רק בארץ, גם באיטליה מתרבים המקרים וגם באנגליה).

ואגב, לא משנה מה אותם כתבים עשו לרכב ההדגמה של הקליאו ספורט (ואני לא אנקוב בשמות כי זה לא לעניין ולא נכתב), רכב בן 3000 ק"מ לא אמור לגרוס גיר.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• תוכן חדש...