Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש מערכת באס רצינית אני שומע מחוץ לאוטו

חשבתי על T2 של רוקפורד או זוג P3.

עכשיו מה עדיף מבחינת עוצמה ואיכות ?

איזה מגבר יגביר אותם כמו שצריך באיכות טובה ?

אני פתוח ליד שניה רק חבל שאין תסאב (כלומר את הסאב בשפה של ערסים) ביד שניה.

קומפוונט אני חושב שדגם DLS UP6 יספיק

יש לי אפשרות להזמין מאיביי אבל לא ניראה משתלם ויש לי דוד בחול שיכול לקנות ולשלוח גם אני לא יודע עם יוצא משתלם .

פורסם

מה התקציב שלך למגבר וסאב/סאבים? כעיקרון זוג סאבים תמיד עדיף מסאב אחד בודד לSPL תלי כמובן באיזה הספקים מדובר.

T2 לפ דעתי תיהיה בחירה יותר טובה,אבל צריך תקציב כדי להתאים .

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
מה התקציב שלך למגבר וסאב/סאבים? כעיקרון זוג סאבים תמיד עדיף מסאב אחד בודד לSPL תלי כמובן באיזה הספקים מדובר.

T2 לפ דעתי תיהיה בחירה יותר טובה,אבל צריך תקציב כדי להתאים .

4K יספיקו לסאב ומגבר ?אני פתוח ליד שניה בקשר למגבר .

אמרת ששניי סאבים יעשו עבודה יותר טובה מאשר אחד אז מה בעצם עדיף זוג P3 או T2 בודד? ולא הבנתי מזה SPL ?

אני שומע פסיכודאלי טראנסים ודיכאון אני אוהב להרגיש את המוזיקה ולא רק לישמוע ולכן אני משקיע בסאבים .

אני בזמן הקרוב הולך לסגור על סאב ככה שאני רוצה לדעת מה לקנות ומהיכן לקנות?

בקשר להאבוק אפשר קישור לנתונים אני לא מכיר את הסאב הזה.

פורסם

שמע לא רוצה להעליב או להישמע מתנשא, אבל אם אתה לא יודע אפילו מה זה SPL למה לך להיכנס לכל הבלאגן הזה??

עצה ממני, תתחיל לנבור במעמקי הפורום לקרוא מאמרים ודברים שנותנים פה בלינקים, עשה שיעורי בית וככה תלמד לאט לאט על הנושא הזה, כי לקנות סאב ומגבר זה החלק הקל אבל...

מה עם תיבה?? דברים כאלה צריך לעצב ולתכנן, זה לא לקחת 4 לוחות עץ לחבר ביחד לעשות חור לדרייבר, חור לפורט ויאללה בלאגן!

מה עם חיווט? מה עם התקנה? כיוונים? דברים כאלה צריך ללמוד זה לא plug and play.

SPL - Sound Presure Level

SQ - Sound Quality

והשילוב ביניהם נקרא:

SQL - Sound Quality Level

אס פי אל בויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_pressure

בקיצור, מה שאני אומר שזה נושא עם הרבה כאב ראש ואם אתה לא מוכן, תתחיל ללמוד ולהתכונן.

ולשאלתך, אפשר למצוא כמה דברים ב4K, אם ה4K זה נטו לרכיבים.

http://www.ascendantaudio.com/havoc.php - קישור להאבוק, חיה רעה, ראה הוזהרת!

יש פה הרבה אנשים עם האבוקים עדיף שהם יגיבו לך בעניין.:wink:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
הייתי הולך על שניים כאלו :

http://www.ahuvishay.co.il/aecommerce/c2431/8957.php

בתיבה עם פורט ,יש עליהם מבצע ב-1100 שח כ"א

ועל מגבר סאןדאון SAE1000D מיד 2

1+ מחזק

עוד אופציה לסאב בודד שיספק לך תאמין לי:

SUBZERO 12 EARTHQUAKE

סאב SPL מטורף באמת אם יצא לך לשמוע,וכמובן כמו שכבר המליץ ידידנו מגבר SAE1000D מיד שניה.

לא יודע מה איתכם אני מעדיף אותו בודד מאשר זוג הBDXI,מטעמי SPL הוא מאוד אכזרי,אני מאמין שלא שמעת סאבים

בעוצמות האלו עדיין ואני לא מאמין שיש לך סאט אפ של קומפוננט שיכול להשתלת על הזוג BDXI המטורפים האלו,לכן אני מציע אותו סאב אכזרי לא פחות 1000RMS של SPL טעים:lol:.

אולי תשקול איזה שדרוג חשמל קטן (מצבר בריא שיהיה או אלטרנטור מחוזק של גברים)

חכו חכו אניין של יום יומיים ויש לי חדשות בשבילכם-מערכת SPL מטורפת ביותר שתוכננה הרבה- צפו פגיע!

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...