Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא מרוצה מהסאב הקיים, הוא מפק 500 RMS והמגבר שלי כרגע לא מצליח להזיז לו את הממברנה כך שכרגע הוא לא עושה הרבה, שוב המידים והגבוהים ברכב לא רעים כרגע ומה שחסר זה רק נמוכים לכן אני מחפש סאב.. אין מצב כרגע להשקעה בHU וקומפוננט קידמי משום שאני לא עומד להוצא על זה אלפים..

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

סאב לא מפיק W אלה מקבל אותם

ואם זה המצב אז המגבר שלך מאוד חלש ולא הסאב

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

כמו רוב הפעמים שאנשים חושבים שהסאב זה שחלש,ובעצם מגבירים אותו עם מגבר שיכול לבייש קומפוננט פשוט,שדרוג והשקעה במגבר טוב וחזק לפני הכל .

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

שניכם לא הבנתם אותי, אמרתי שהסאב שיש לי כרגע מיועד להספקים גבוהיים ממה שהמגבר שלי מסוגל לתת לו ולכן הוא לא מזיז לו את הממברנה, לא אמרתי שהסאב שלי חלש.

ולבחור שם למעלה, וואט היא יחידת הספק ולכן סאב מפיק W בלי שום קשר לזה שהוא מקבל מהמגבר.

פורסם

סאב ממש לא מיצר הספק

סאב הוא רכיב פאסיבי שיכול לספוג עד כמות מסויימת של W

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

מכשירים חשמליים באשר הם אינם פאסיבים שכן הם מפיקים אנרגיה, בין אם זה צלילים,קור,חום,רוח, סל"ד וכיוצא באלה.

לכל מכשיר חשמלי יש הספק שהוא מסוגל להפיק בפעולתו והספק זה נמדד ביחידות W (גם כשקונים מקדחות, שואבי אבק או מזגנים ההספק שלהם מצויין בW) אז בקיצור חלאס לבלבל, תודה.

• תוכן חדש...