Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

האם יש למישהו ניסיון עם מוסך אלירז באשקלון?

המרכזי בת"א רחוק לי ואני חייב מורשה.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אין כאן אף אחד מאזור אשקלון עם סקודה\פולקסוואגן שמטפל במורשה?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

עשיתי במוסך זה 2 טיפולים, השירות היה סביר, תחכה לזה תחכה לאחר.

הרכב שלי היה חדש והייתי שם ב20K וטיפול K40 אין על מה להתלונן יותר מידי.

פעם נוספת הייתה לא כל כך נעימה איתם מכיוון שברח קפיץ בתא הכפפות בפאביה החדשה והם רצו סכומים לא הגיוניים בכלל שזה אמור להיות באחריות יצרן.

סידרתי בעצמי בקומבינה, הכנסתי מוט מתכת קטן לרכב בן חצי שנה, רכב עבודה+ליסינג.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בוקר טוב לך.

אם יש לך אפשרות להכנס למוסך אחר ואם אתה מתעקש שזה יהיה צ'מפיון תלך לרכב הנגב בבילו, אם לא יש לך מוסך "ויקטור שרותי סיכה" באותו איזור באשקלון, בחור ישר שעבד שנים בצ'מפיון.

לאלירז באשקלון אל תתקרב, יש הרבה סיבות אני אומר לך מניסיון רב ומהכרות רבת שנים עם המוסך..

הסיבות העיקריות זה המחירים הגבוהים, וחוסר מקצוענות ממש גובל בחובבנות, שממש ממש אין שם אחד מקצועני או טכני שעושה מעבר לטיפולים שיגרתיים.

פורסם

מצטרף להמלצה על ויקטור שירותי סיכה

האיש עבד בצמפיון ויש לו נסיון

המוסך שלו מבצע טיפולים שמנים אבל לא עבודות גדולות כי זה לא מוסך

אם אתה הולך לבצע טיפול שגרתי תלך אליו, האיש ישר ברמות מטורפות

לא יקרן ולא ייקח ממך שום דבר שלא צריך, אני בא אליו מקרית גת לכל טיפול בקורולה שלי

ומרוצה שמצאתי אחד כזה ישר ואמין שאומר לך את האמת ולא יחרטט אותך

אם אתה ככ רוצה מורשה, לא ממליץ לך ללכת למוסך נהורה בקרית גת - מחירים מטורפים והיחס מזוויע

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

• תוכן חדש...