Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי הונדה סיויק קופה שנת 1996.אוטומטית

האוטו כרגע בישור קו מסויים ועל הדרך חשבתי לשנות קצת במערכת הפליטה .

האגזוז שיש לי עכשיו הוא מקורי ויש לו חור איפשהו והוא מרעיש רעש שונה מהרגיל .

אני מעונין להחליף לדוד זרימה חופשית עם צליל עמוק ויפה וכמובן דוד עם אישורים.

איזה מבין החברות הכי מומלץ?

עכשיו אני מאזור המרכז והייתי שמח אם תכוונו אותי לחנות טובה באזור תלאביב\חולון\בת-ים שמתעסקים עם אגזוזים כאלה.השמח גם להצעות יד שניה

תודה.

יחד עם זאת אני מאוד אשמח אם תעזרו לי למצוא צבעי רכב זול וטוב לפחחות וצבע שיהיה זול בעיקר עבודה סבירה זה הונדה לא מרצדס.

כרגע הרכב צבע ירוק מטאלי דהוי בעיקר עם כמה מכות אין חלודות ביכלל ברכב .. אני מעונין לצבוע ללבן פנינה או רגיל .

פורסם

אתה מעוניין בצליל טוב יותר.

אבל צלילים זה לפורום אודיו ולא אצלנו, אתה מוזמן לפתוח שם את השרשור.

נ.ב.

אתה מוזמן לתת שם לינק לשרשור הזה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...