Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברי הפורום הנכבדים,

לאחר התייעצות ארוכה וקשה עם srool הוחלט על הסטאפ הבא:

hsk165

hertz hi-energey subwoofer

celestra fa2150x X2

דעות?הארות/הערות?

מפרט ה CarPC:

d510

4gb ddr2

40gb ssd

Creative Audigy SE 7.1

Compucase 8K01 Mini-ITX With 200W PSU

שאלה - ניתן להסב את הספק שמגיע עם המארז כך שיתאים לרכב?

אם לא, איזה ספק מומלץ?

רכב - מרצדס c200

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

CrashZone,

לגבי הספק למחשב, אתה תהיה חייב לרכוש M2 או M4 (המומלץ הוא כמובן M4), נראה לי שיש כמה ביד שניה פה בפורום, חפש, או לחלופין חדש מ-ebay.

דני.

פורסם

אם התקציב מאפשר, אני הייתי משנה את כרטיס הקול. יש טובים יותר.

חוץ מזה, אחרי שהתייעצת כבר עם סרול אתה "שורף" אותו ככה ובא לחפש על הסטאפ שהוא התאים לך ביקורות בפורום ?? תתבייש לך !! :lol:

...CASKA for life

פורסם

חחח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** מה פתאום!!

אני בא בשביל לטפח לו את האגו, הרי ברור שזה הסטאפ הכי טוב ורציתי שישבחו אותו!:|)

לגבי כרטיס הקול - אני מתבלט אם לא להשאיר את המובנה בלוח בכלל, והסיבה היא שמטרת הקארפיסי היא לא להוות פרוססור ולכוון את המערכת ברמה גבוהה אלא בכדי לספק סאונד איכותי, ספריית מוזיקה גדולה ונגישה, GPS אינטרנט וכו'..

אתם מכירים במקרה מארזים קטנים ומומלצים?

המארז שהצגתי אכן מתאים אך מחירו יקר והוא מגיע עם ספק שלא רלוונטי...

אני רוצה למקם את המחשב בתא כפפות, ובמארז הנוכחי זה יהיה משימה.

פורסם

אין פה הכי טוב, יש הכי מתאים לך, אהבת את ההרץ? לך על זה! כל רמקול נשמע שונה ולכל אחד יש התאמה אחרת, אני אוהב סאונד קצת אחר משל ההרץ, ואני לא מחבב CARPC, אבל זה מתאים לדרישות שלך וזה מה שאתה אוהב, אז למה לא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סליחה על הדאבל.

מצאתי מערכת carpc מושלמת:

http://mitxpc.com/proddetail.asp?prod=CPCNIONFE

כולל ספק כוח m2, והמארז הזעיר הזה.

עם 2GB זכרון עלותה 430 דולר = 1634ש"ח

כידוע לי, אין מכס על מוצרי מחשב אלא רק מע"מ = 2300 כולל משלוח בערך.

יש מערכות כאלה בארץ?יצא זול יותר?

ד"א מערכות d510 זולות בכ100 דולר

נ.ב

שמתי לב שזה בלי הארד דיסק - אני קונה SSD בארץ כי הוא גובים הרבה עבור SSD

פורסם

מערכות D510 עם כל הכבוד שהם זולות ב100דולר לא משתלמות כמו זו,וגם לאחר קניית הארדיסק.

וגם הM2 שעדיף תמיד.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תראה, M2 עדיף "בחבילה הזאת" בסכום הזה,אבל ברור הרי שהM4 יעשה זאת יותר טוב אבל שוב הכל פונקציה של כסף עם יש לך מספיק כסף לשדרוג,שדרג לM4.אבל שוב הכל פנקציונליות של תקציב/סכום שאתה מוכן להשקיה וללכת עד הסוף למשל ,שדרוג לאחד יותר יקר יביא עלות בהוצאה של הקנייה,וכן,יכול להיות צורך בשדרוג של רכיב אחר לטובתו,וזה יכול להביא לשרשרת שדרוגים שאי אפשר להפסיק אם נדבקת בחיידק השידרוגים. הכל-פונקציה-של-כסף/וכמובן בסוף בסוף תמיד צריך לעשות חושבים ולהשוות את המחיר לתמורה הסופית..

בקשר לקייס,אני כן מאמין שיכול להיות שתימצא אחד יותר זול,אבל אין בארץ מבחר כמו בחו"ל.

לפעמי עדיף לסבול את מחירים המכס והמס לטובת מוצר איכותי וטוב שישרת למשך הרבה זמן ולא יעשה בעיות (אני לא אומר שמהארץ המוצר יעשה בעיות אבל שוב..).

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IN93I-330-VD&cart=127958827337960478&lang=heb

אם אני לוקח משהו כזה, שמגיע עם ספק כוח DC, אני עדיין צריך ספק כוח M2/M4?

אם אקח את הלוח הזה + M4 + כונן SSD + זכונות 2GB + מארז = 2700~

לעומת זה:

http://mitxpc.com/proddetail.asp?prod=CPCNIONFE

שהוא מעט חזק יותר בכרטיס מסך ועם מארז טוב יותר ממה שאני יכול להשיג בארץ ויעלה לי כ 2300 + כונן SSD = מה שיביא את הסך ל 2800 בערך

לגבי מסך, יש קיט ב www.bytebyte.com למרצדס עם ליליפוט 701 או 629gl - מה עדיף מבין המסכים?הפרש של 50 דולר

פורסם
חחח מה פתאום!!

אני בא בשביל לטפח לו את האגו, הרי ברור שזה הסטאפ הכי טוב ורציתי שישבחו אותו!:|)

.

לא לדעתי.

הסטאפ הנ"ל :

HSK165 עולה 1600 שח

סאב HX300D עולה 2000 פלוס תיבה

מגברים סלסטרה FA2150X עולים 3600 שח

---------------------------------------

7200 שח

ההצעה שלי :

קומפוננט MLK165 עולה 2800 שח

מגבר סאן דאון SAX100.4D עולה 1800 שח

סאב מורל אולטימו SC עולה 1800 שח עם תיבה מקורית

-------------------------------------------

6400 שח

ב-800 שח הפרש אתה אוטם 2 שכבות את הדלתות הקדמיות

ובשורה התחתונה לדעתי אתה מקבל סטאפ יותר טוב באותו מחיר.

פורסם

CrashZone,

יש כל כך הרבה שרשורים בנושא CarPC, אני ממליץ לך בחום לקרוא, יש שם מידע על רכיבים\מארזים וכל מה שרק תרצה.

בכל מקרה, לגבי מארז, ברכב של eli_i יש את המארז הזה, אתה יכול להסתכל פה על עוד מארזים.

דני.

• תוכן חדש...