Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקום יפה בצפון הארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות לחברה שלי ארוחה רומנטית בחיק הטבע וכבר לפרוש שם אוהל ולהישאר לישון, רצוי שהמקום לא יהיה שורץ באנשים ויהיה שם דשא, ממש כמה שיותר שקט יותר טוב האיזור הוא כרמיאל אך אין לי שום בעיה לנסוע אבל עדיין רצוי קרוב,כמו כן המקום צריך להיות יפה צמחייה דשא שיראו את השקיעה אם אפשר נוף אז בכלל ליגהממש כמו בסרטים, תודה רבה מראש, רצוי בפרטי שלא יהיו אורחים מהפורום ובסוף נפתח שם מפגש ואז היא בכלל הורגת אותי!

פורסם

אחת הפינות של יער ביריה משקיפה לעמק החולה. אתה נכנס מכיוון צפת, יורד בשביל היער לכיוון עמוקה ומיד לפני היישוב מצפה עמוקה ממשיך בשביל למעבה היער (לא מתפתל עם השביל הסלול). אחרי כמאה מטר יש הצטלבות בה אתה ממשיך לסוע ימינה. אחרי שתיים שלוש דקות של נסיעה איטית תגיע לאחת מנקודות התצפית היפות בארץ, והיא עונה על צרכיך. תהנה.

פורסם

למרות שזה לא קרוב לכרמיאל ולא בטוח שזה יתאים לך, אבל יש לך אחלה מקום בשם חוף דור שנמצא ליד זכרון יעקב.

המקום הוא שטח פרטי ( משלמים משהו כמו 70-80 ש"ח לבנאדם ), עם מדשאות, מקלחות עם מים חמים, שירותים, מקררים, חיבור לחשמל- פשוט שמים אוהל, עושים על האש ונישארים לישון.

יש שם גם חוף ים מדהים עם 3 איים שאפשר לשחות אליהם.

לפעמים יש שם כמות לא קטנה של אנשים, אבל תמיד אפשר למצוא פינה שקטה- השטח שם ענק עם מדשאות.

הייתי של הרבה פעמים עם המשפחה וחברים שלי, ותמיד נהנינו.

מאוד מומלץ !!

אם תרצה- יש שם גם איגלואים וצימרים.

כנס לאתר שלהם בשביל לברר יותר פרטים ( יש גם סיור וירטואלי ):

http://www.dortantura.co.il/ :arrow:

סתם תמונה של הצימרים, האיגלואים חוף הים:

119953609612537092.JPG

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

צ'ה גווארה תוכל לפרט לי יותר על המקום..

יש שם דשא ואדמה ישרה לפרוש אוהל בצורה נורמלית?

יש אפשרות להעמיד את האוהל ליד הרכב ?

תוכל לפרט לי את הדרך יותר, באמת שניסיתי להבין אבל איבדתי אותך עוד בכניסה לצפת ומביוחד שאני נוסע בלילה !

פורסם

למעשה יער ביריה מלא בנקודות יפהפיות שעונות לצרכיך. אפרט את זו שהתכוונתי אליה קודם, אך יש גם אחרות. אולי תנסה פשוט ללכת לאיבוד ביער ולחנות איפה שימצא חן בעינכם באותו רגע (אם אתה עם רכב עם הנעה כפולה. אם לא אפשרויות השיטוט מוגבלות יותר).

בהנחה שאתה מכיר את הכניסה הישנה לצפת, אתה פונה לכיוון יער ביריה (ימינה אם באת מראש פינה, שמאלה אם ממירון) ונוסע ישר כל הזמן עד שהכביש נהפך לשביל סלול ביער. אתה חולף על פני חוות בת יער, ולפני היישוב מצפה עמוקה אתה נוסע בשביל הצמוד אליו מלמעלה. השביל נהפך לשביל כורכר. אתה ממשיך בנסיעה ישר ועובר ליד אמפיתיאטרון קטן שקקל מכשירים שם עכשיו. משם אמור להיות שילוט לנקודת תצפית שאני לא זוכר את שמה, ואליה התכוונתי. תזהה אותה לפי ספסל עץ ענק שמוצב ממש על הנוף, אתה רואה ממנו את הכנרת בדרום ואת אגמון החולה בצפון. תוך כדי כתיבה אני מבין ששקיעה לא תראה משם, הכיוון הוא מזרחה.

מקומות יפים אחרים באזור יש בהר מירון, באזור הכפר בית ג'אן, ואם יש לך חשק להצפין יותר יש חניון מקסים ליד רמת נפתלי בשם חניון האלה. הגישה מכיוון מושב דלתון. יש אינספור מקומות מקסימים נוספים באזור.

בעצם העצה הטובה ביותר היא ללכת לאיבוד. לך לאיבוד, רק וודא שיש לך מספיק דלק במיכל.

• תוכן חדש...