Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הוצאתי את הרכב ממוסך שרד בב"ש שאלתי כמה עולה לי לקנות באופן פרטי נוזל קירור .

ברכב יש כבר נוזל קירור של דלק מסוג דלקור זו אריזה אפורה כמו שמוכרים את השמן שלהם( המים הם ירוקים)

המוסך רצה 160 ש"ח על המים על מי ועל מה!!!

השאלה שלי האם הנוזל רדיאטורים של דלק באריזה השקופה ולא האפורה זאתי שרואים את המים הירוקים בפנים אותו המים.

האריזה השקופה עולה 40 ש"ח.

תודה רבה .

יוגב.

פורסם

יוגב לא אומר לך שהמחיר צודק, אך את המים של ה -30 שקל אל תעיז לשים ברכב.

נוזל קירור (אטילן גליקול) הוא מורכב ויש לו נקודות רתיחה וקפיאה ועוד תכונות, שכמובן אין מים ואני מדגיש במים שמוכרים בכל חנות אביזרי רכב.

פורסם

יוגב שלום.

1. המחיר נשמע הזוי לחלוטין.

2. כפי שניסן רשם:אל תשתמש ב"מים ירוקים" ממקור לא ידוע.זה רע,מאד.תעשה חיפוש על הנושא ותגלה למה וכמה זה רע.

3. קנה בחנות חלפים או אוטודיפו נוזל קירור איכותי ממותג מוכר שמתאים לסוג המנוע שלך.

במקרה שלך,מכיוון שאתה יודע איזה נוזל יש לך במערכת,עדיף שתשיג את הדלקור עצמו כדי לא ליצור עירבוב בין נוזלים

שונים.לדעתי לא תתקרב למחיר שביקשו ממך במוסך.

160 ש"ח לגלון?

WTF..?!

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

איפה אני אמור לחפש עוד נוזל קירור של דלקול ???

תחנות דלק אפילו אין את הנוזל הספציפי הזה יש שם רק את הבקבוק השקוף!

חשבתי כבר לעבור לפרסטון אבל יש ככ"ך הרבה זיופים שזה מפחיד!!!!!

אשמח לעוד עצות!

יוגב.

פורסם

1. המוצרים של דלק הם מוצרים ברמה גבוהה, עומדים בתקנים ומיוצרים בארץ, בניגוד להרבה נוזלים אחרים שמגיעים ממקומות ויצרנים עלומי שם.

2. הנוזל שנמכר באריזה השקופה הוא אותו נוזל שנמכר באריזה האפורה ובעל אותו שם מסחרי של דלק.

3. ברכב שאין לו דרישות מיוחדות למערכת הקירור (כמו נוזל ארוך-חיים בעל מרכיבים X Y Z) אין שום בעייה להשתמש בנוזל פשוט אך איכותי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...